Licence Ing. Jiří Šilhán. EULA GNU GPL RUHY%20SOFTWARE.pdf

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Při tvorbě digitálních učebních materiálů. je nutné respektovat autorský zákon (Zákon č. 121/2000 Sb.) v České republice.
Advertisements

Pascalův zákon v praxi VY_32_INOVACE_17 - Pascalův zákon v praxi.
Úvod k licencím Creative Commons Lukáš Gruber, NK ČR This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 LicenseCreative Commons Attribution.
Licence Creative Commons včera dnes a zítra Poznámky k vystoupení na CC salonu Praha, 16. prosince 2011, HUB Petr Jansa Tuto prezentaci jste oprávněni.
Edukační portál MEFANET Použití licencí Creative Commons v medicínském vzdělávání.
Licenční politika Pro výuku devátého ročníku ZŠ Vypracoval: S.V.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Úvod do informačních technologií autor Jana Truxová
CC licence v praktickém využití Tento dokument podléhá licenci Creative Commons Lukáš Gruber Prezentace.
Liberecký kraj Vlastivěda 4. a 5. ročník.
Alternativa k MS Office leden Historie OpenSource Office Star Office –německá firma Star Division od roku 1994 OpenOffice –StarOffice přechod k.
Právní aspekty užívání software
Průvodce pro prostorové dotazy v systému PostGIS (plugin pro OpenJUMP) Vedoucí: Ing. Jan Růžička.Ph.D. Konzultant: Ing. Aleš Daněk Diplomová práce.
Co je duševní vlastnicví? Duševním vlastnictvím se rozumí výhradní práva k nakládání s díly, vynálezy a jinými nehmotnými výsledky procesu lidské tvořivosti,
Autorské právo v nerovnováze Poznámky k debatě Autorská práva, kultura kopie, sdílení a umělecká tvorba 24. dubna 2012, FAMU Petr Jansa Tuto prezentaci.
Co je Linux? Základní pojmy
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
NázevOperační systém Windows Předmět, ročník ICT, sekunda Tematická oblast Základy digitálních technologií AnotaceVýuková prezentace s obrázky a úkoly.
Informatika I 7. a 8. hodina 4. týden. Operační systémy I Operační systém (dále také OS) je základní programové vybavení počítače (SW), které je zavedeno.
Vaše první aplikace V rámci projektu „Cesta k vědě“ (veda.gymjs.net) vytvořil V. Pospíšil a Antonín Šulc. Modifikace a.
VY_32_INOVACE_CH1_16 Uhlík.
Ing. Libor Měsíček, Ph.D. CN460
Aplikace VT v hospodářské praxi licence, autorské právo
NázevSložení počítače Předmět, ročník ICT, sekunda Tematická oblast Základy digitálních technologií AnotaceVýuková prezentace s obrázky a úkoly Klíčová.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Název a adresa školy Střední škola zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm nábřeží Dukelských Hrdinů Rožnov pod Radhoštěm Název operačního.
Licencování softwaru Autor: Michal Kudrna © TemplatesWise.com Vedoucí práce: Ing. Václav Novák, CSc. Bakalářská práce na téma:
Základy informatiky Aplikační SW - licence Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
GIMP GIMP je vlastně zkratkou názvu General / GNU(od roku 1997) Image Manipulation Program, což můžeme přeložit jako program na úpravu grafiky/obrázků.
Archiv českého webu (Webarchiv) a CC Lukáš Gruber.
Použití licencí Creative Commons jako alternativy Copyrightu FF UK, Jan Vobořil.
Druhy diagramů Ing. Jiří Šilhán.
Zahřívání látek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Půčková Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Zákon vzájemného působení dvou těles
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
CMS Moodle Petr Korviny Témata příspěvku úvod o CMS Moodle úvod o CMS Moodle tvorba kurzu tvorba kurzu správa kurzu (z pohledu lektora,
Jednotná informační brána Cyklus školení Elektronické informační zdroje a databáze Národní knihovna ČR , , , ,
Zkušenosti s nasazením svobodného software při výuce
Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ; tel.: ; Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Projekt MŠMT ČR EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ; tel
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Pohádkový okruh Pacifikem Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Počítačová síť a internet Radek Pinc
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01C14 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření březen.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01C15 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření březen.
Pohybové zákony Posuvné účinky síly. prásk s [m] F 1 F 2.
Mgr. Jakub Tomala.  Obrázek č. 1  Obrázek č. 2  Obrázek č. 3  Obrázek č. 4  Obrázek č. 5  Obrázek č. 6  Obrázek č. 7  Obrázek č. 8  Obrázek č.
F/OSS příklady + FAQ Z publikace Veřejné licence v České republice 2.0.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Základy informatiky Aplikační SW - licence Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
ANALÝZA A PROJEKTOVÁNÍ SYSTÉMŮ Autorský zákon a licence
 softwerová licence  nechává autorovi autorská práva, ale umožňuje ostatním bezplatný přístup k softwaru  software nesmí být pozměňován  autoři poskytují.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_I_S1_03.
Obvod a obsah rovnoběžníku VY_42_INOVACE_26_02. Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Licence. Licence - je právní termín, kterým lze Licence - je právní termín, kterým lze vyjadřovat několik skutečností, vyjadřovat několik skutečností,
Software Licence a distribuce Karel Nymsa Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
THALETOVA VĚTA VY_42_INOVACE_13_02.
Freeware Shareware Demoverze Public domain
Základy informatiky Aplikační SW - licence
Operační Systém Operační systém je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti počítače při jeho.
Software počítače – rozdělení podle finanční dostupnosti
Software počítače – rozdělení podle finanční dostupnosti
Poznáte, které místo je schováno v puzzle?
Sčítání, odčítání, násobení, dělení – příklady k procvičení
Poznáte, které místo je schováno v puzzle?
Je bezpečněji v podzemí nebo u Temelína?
Ing. Karel Ondřej ZEAL s.r.o.
VY_32_INOVACE_M6.08 Autor: Mgr. Jaroslav Korb
Licence Creative Commons včera dnes a zítra
Transkript prezentace:

Licence Ing. Jiří Šilhán

EULA GNU GPL RUHY%20SOFTWARE.pdf RUHY%20SOFTWARE.pdf Copyleft je způsob, jakým z aplikace vytvořit svobodný software s tím omezením, že bude -li použita jakákoliv odvozenina nebo část tohoto programu do jiného projektu, musí být tento projekt šířen jako svobodný software.

CC – Creative commons Licence pro šíření obsahu informace-o-cc/typy-cc-licenci/ informace-o-cc/typy-cc-licenci/

BSD Je licence pro svobodný software. Umožňuje volné šíření licencovaného obsahu, vyžaduje pouze uvedení autora a informace o licenci, spolu s upozorněním na zřeknutí se odpovědnosti za dílo