Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zahřívání látek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Půčková Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zahřívání látek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Půčková Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT."— Transkript prezentace:

1 Zahřívání látek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Půčková Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky dle ŠVP na ZŠ Slavkov u Brna, Tyršova 977.

2 1. Kahan a)lihový b)plynový 2. Elektrický vařič (topné hnízdo)

3 Obrázek 1Obrázek 2 Plynový kahanLihový kahan

4  Látka je ve zkumavce, v kádince  Nádoba s látkou je na vodní lázni  Zahřívání látky přímo nad plamenem

5 Zdroje : Všechny obrázky jsou vyhledány pomocí vyhledavače neziskové organizace Creative Commons, která na internetu vyhledává a označí ty obrázky, fotografie a další zdroje, u kterých dal autor souhlas s jejich bezplatným využitím nebo u kterých již platnost autorských práv vypršela. Iniciativa Creative Commons v globálním měřítku garantuje, že je dané dílo volně k dispozici. [Obrázek1]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: [Obrázek2]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW:


Stáhnout ppt "Zahřívání látek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Půčková Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT."

Podobné prezentace


Reklamy Google