tlusté, tenké, hloupé i ty vychytralé, černovlasé, blonďaté

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…žiji podle Božích přikázání? …daruji peníze pro misii…?
Advertisements

Pojď k Spasiteli 1. Pojď k Spasiteli, pojď ještě dnes, své srdce jemu v oběti nes. On všechny lidi zve do nebes, i tebe volá: Pojď! Ref.: Sláva, sláva,
Jen se dívej na ptáčky 1. Jen se dívej na ptáčky, jejich přání Bůh zná, ty jsi víc, nežli oni, říká Pán. Ref: Nezoufej, neboť tvůj život má ve svých rukou.
Jak se přiblížit k dětem psychologické poznatky ve výchově.
TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
ADVENT 2012 Bůh přichází ke mně – já přicházím k Bohu
Advent - dnes je první advent, svit svíček oznamuje všem.
Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
1. Když všechno je ztracené a ty jsi sám, pros, Bůh tě slyší. Když bezradně stojíš a nevíš jak dál, pros, Bůh tě slyší. On je Pán, slyší.
1. Víš, kdo na nebi slunce rozsvítil,
Objevujme Bibli se školáky 1, lekce 10 – © Tim 2,2 o.s. – TONOUCÍ PETR, Matouš 14,22-33.
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
1. Dávno před mým narozením Pán Bůh mě už znal.
Až doposud nám Hospodin pomáhal. Jistě pomůže i nadále. Až doposud nám Hospodin pomáhal. Jistě pomůže i nadále.
JAK SE VIDÍ ŽENY Jak stárneme, my ženy přibíráme na váze. To je tím, že shromažďujeme v hlavě mnoho informací.
TY SLYŠÍŠ KDYŽ VOLÁM TOBĚ ZRÁNA ZPÍVÁM I KDYŽ TMA JE KOLEM TVÉ SVĚTLO NESCHOVÁ KOHO BYCH SE BÁL? NEPŘÁTELE JSI DAL VŠECHNY POD NOHY MÉ TY JSI MŮJ MEČ A.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Můj život je jak pestrý kolotoč, chvíli vzhůru – pak zas dolů, nevím proč, jednou se mi daří, výsknu si "juchú", potom bum – a všechno.
Objevujme Bibli, lekce 23 – © Tim 2,2 o.s. – Eliáš u potoka Kerítu a v Sareptě, 1. Královská 17,1-24.
JSI BŮH A KRÁL.
1. Jedno jsme, v Duchu svatém, jedno jsme v Ježíši
naslouchání Bohu.  Je naslouchání Bohu. Ježíš často také při své modlitbě mlčí naslouchá Otci. – naslouchá Otci.
Jarní vystoupení Jarní vystoupení klubu Smajlík a Art-smajlík
pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ SPORTOVNÍ SOUKROMÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA.
Pojď si s námi zazpívat, pojď se přátelit, pobavit se, pohádat a zase udobřit. 1. Vždyť je to celkem fuk, ze které země jsi, hlavní je.
TECHNICKÉ KRESLENÍ Autor: Luboš Šlechta Datum: Třída: 8 - 9
Ve stvoření nám Bůh ukazuje svou ruku, ve vykoupení nám dal své srdce.
Vím, že Pán můj o mě péči má, je dobrý k nám, je dobrý k nám. Na všech cestách on mě chrání sám, on též mé srdce zná.
Ať jsi velký nebo malý nebo akorát, Bůh tě má rád, Bůh tě má rád, ať jsi tlustý nebo hubený ať jsi tlustý nebo hubený nebo akorát, nebo akorát, Bůh.
Pán prstenů je skvělá fantasy, která uchvátí nejen děti ale díky své propracovanosti se zalíbí i velkému počtu dospělých. Podle této skvělé knihy bylo.
1.Bůh je náš Pán a Král, zpívejme mu píseň chval, bůh je náš Pán a Král, zpívejme mu píseň chval. S písní k němu přistoupíme, píseň všechno vypoví, s písní.
Věřím v CÍRKEV.... 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista, Syna jeho jediného, Pána našeho, jenž se počal z Ducha.
Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví. 1. Že jsem mohl klidně spát, ráno zase zdravý.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Hromnice.
Ježíšův den Podle plakátu La giornata di Gesu, příloha časopisu Dossier Catechista, Elledici, Torino. Obrazy: Guerrino Pera.
1. Až potud nám pomáhal Hospodin z milosti, proto k nebes výšinám hleďme s důvěrností, odkud pomoc přichází nám vždy v pravé době, tam, kde duše nachází.
1. Může být, že padne vše, že i hradby přepevné | podemelou divé vlny. Drž se pevně víry té: | kdo jde s Bohem, nepadne, Bůh své sliby plní.
[: Jen Ježíši patří mé srdce, jen Ježíš má od něho klíč. :] Nic není přednější, než on, nic není cennější než on. On je můj Pán – on.
1. Plné ruce, plná ústa díků, každý den vždy nový důvod mít, chválu vzdávat bez frází a zvyků nauč nás žít, nauč nás žít! Stěží chápem, co se denně stává,
Slyš nás, ó Pane, na výsosti, voláme z hloubi strastí. Slyš nás, ó Pane, na výsosti, shlédni na nás v nouzi naší.
1. Že prý Bůh vůbec není?! Lež jak věž! Že prý Bůh vůbec není! Co? Jak? Fakt? – Lež jak věž! Že prý Bůh vůbec není! Co? Jak? Fakt? –
Já Tobě nyní chválu vzdávám
1. Nechť nám srdce plní radost, | upřímného vděku ctít! | Otec v nebi zve nás dětmi, | tak můžeme šťastni být. | Vždy veselo vždy veselo, každodenně slunka.
1. Někdo mě vede za ruku, | když bojím se jít tmou
Ref.: Nám, Pane, dal jsi Slovo své, Ducha svého dej nám též.
Co máme společného Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
1. Drž ruku mou! Ó Pane, já jsem bídný | a nemohu ni krok jít bez tebe. | Drž ruku mou! A pak, ó milý Jezu, | směle za tebou půjdu do nebe.
V čase svém 1. V čase svém, v čase svém, Bůh vše stvořil nádherné v čase svém. Pane, uč mne každý den poznávat jen cesty Tvé, věřit Ti, že činíš vše v.
1. Já jdu tam do Boží země, kde vládne jas, já jdu tam do Boží země, kde vládne jas, kde je na věky mír.
1. Co činí Bůh, vše dobré jest, | on dobře se mnou míní; | rád jeho ruce dám se vést, | jež před vším zlým mne stíní. | On, věčný Pán, i z pekla bran |
1. Mír na zemi daruj nám! Nezřekni se nás! Ať tvá láska drží s námi dnes a zítra zas: Jen ty sám, Bože, náš, jen ty sám, Bože, náš, lidský život v rukou.
Spisovatelé dětské literatury
1. Pán Bůh je láska, dal svého Syna, Pán Bůh je láska, miluje mne
Lukášovo evangelium. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův spolupracovník - lékař - jeho popis Kristových uzdravení (např. 4:38-40, 5:15-25, 6:17-19, 7:11-15,
pocházejí z církevní kampaně Nechť jsou Ti povzbuzením.
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
Vzdejme Pánu díky Ref.: Své kroky rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej, láskou je rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej. 1. Vzdejme Pánu díky za vše co nám.
Tercie Gymnázia Třeboň – výsledky monitoringu „Co od nás ODPADá?“
Kniha Soudců.
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Káča Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katarzyna Nogolová. Autor obrázků Tomasz Nogol souhlasí se zveřejněním na Metodickém.
Jak dobré je vzývat Ref: Jak dobré je vzývat jméno Tvé před tváří Tvou, ó Králi náš. 2x 1. Enoch vždy chodíval s Bohem svým a zůstával na kolenou. 2x.
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Obezita v USA JAK TO VIDÍM JÁ.
Transkript prezentace:

tlusté, tenké, hloupé i ty vychytralé, černovlasé, blonďaté Bůh má rád děti velké i malé, tlusté, tenké, hloupé i ty vychytralé, černovlasé, blonďaté rád má stejně jako rezaté. 1. Pán Bůh rozdíl nedělá, každého rád stejně má, má rád všechny, jak tu jsme, i nás – děti nezbedné. www.timdvadva.net

2. Pán Bůh všechno v ruce má, nikdo se mu neschová, drží všechny, jak tu jsme, i nás – děti nezbedné. Bůh má rád děti velké i malé, tlusté, tenké, hloupé i ty vychytralé, černovlasé, blonďaté rád má stejně jako rezaté. www.timdvadva.net

vede všechny, jak tu jsme, i nás – děti nezbedné. 3. Pán Bůh dobrou cestu má pro každého člověka, vede všechny, jak tu jsme, i nás – děti nezbedné. Bůh má rád děti velké i malé, tlusté, tenké, hloupé i ty vychytralé, černovlasé, blonďaté rád má stejně jako rezaté. www.timdvadva.net