Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ať jsi velký nebo malý nebo akorát, Bůh tě má rád, Bůh tě má rád, ať jsi tlustý nebo hubený ať jsi tlustý nebo hubený nebo akorát, nebo akorát, Bůh.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ať jsi velký nebo malý nebo akorát, Bůh tě má rád, Bůh tě má rád, ať jsi tlustý nebo hubený ať jsi tlustý nebo hubený nebo akorát, nebo akorát, Bůh."— Transkript prezentace:

1

2

3 Ať jsi velký nebo malý nebo akorát, Bůh tě má rád, Bůh tě má rád, ať jsi tlustý nebo hubený ať jsi tlustý nebo hubený nebo akorát, nebo akorát, Bůh tě má rád. Bůh tě má rád.

4 On tě miluje, když se těšíš, tě miluje, když brečíš, tě miluje, když brečíš, tě miluje, když si hraješ, tě miluje, když si hraješ, tě miluje, když spíš. tě miluje, když spíš.

5 Je to jedno, jak se cítíš Je to jedno, jak se cítíš a jak vypadáš, a jak vypadáš, /: Bůh tě má rád, /: Bůh tě má rád, tak vzdej mu chválu. :/ tak vzdej mu chválu. :/ i tebe, i tebe, i tebe, i tebe… i mě! i tebe, i tebe, i tebe, i tebe… i mě!

6

7 |: Maličký, možná jsi maličký, :| tak právě tebe má tak právě tebe má Pán Ježíš rád. Pán Ježíš rád. Nemá rád závist, nemá rád pýchu, Když k Němu zavoláš, zbaví tě hříchu. zbaví tě hříchu. On za tě zaplatil a prolil krev svou, Proto tě nenechá padnout a klesnout. Nejmenší... Poslední...


Stáhnout ppt "Ať jsi velký nebo malý nebo akorát, Bůh tě má rád, Bůh tě má rád, ať jsi tlustý nebo hubený ať jsi tlustý nebo hubený nebo akorát, nebo akorát, Bůh."

Podobné prezentace


Reklamy Google