PARALELNÍ SLALOM. Paralelní slalom Jedná se o závod dvojic Závod má dvě tratě – modrou a červenou Obě tratě jsou postaveny identicky Závod je vždy vypsán.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Advertisements

Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Žacléřská HALDA 2014 II. ročník neoficiálního mistrovství ČR těžařů o pohár Těžební unie v cross-country MTB PŘEDSTAVENÍ.
Volba rektora Statut Čl. 11 Rektor 1.Volbu kandidáta na funkci rektora vyhlašuje senát tak, aby se konala nejméně 90 dní před uplynutím funkčního.
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
ROZDĚLENÍ LYŽOVÁNÍ.
ALPSKÉ LYŽOVÁNÍ.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
RYCHLOSTNÍ LYŽOVÁNÍ.
HrušCup 2008 – pravidla kroket 1. Hrací plocha 1. Hrací plocha Terén kam je možno umístit branky a kolíky - trávník, hřiště, antuka, les. Hráč při hře.
SKOKY NA LYŽÍCH.
NEJSLAVNĚJŠÍ SJEZDAŘI
TOČIVÉ DISCIPLÍNY 2.
SVĚTOVÝ POHÁR V ALPSKÉM LYŽOVÁNÍ
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY 2
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
TURNÉ ČTYŘ MŮSTKŮ.
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
ČESKÉ DÁLKOVÉ BĚHY. JIZERSKÁ PADESÁTKA Nejznámější český závod je Jizerská padesátka Běhá se od roku 1968 klasickou technikou Účastní se jej až 6000 závodníků,
RYCHLOBRUSLENÍ.
BIATLON.
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
DÁLKOVÉ BĚHY.
SHORT TRACK.
ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
ŽENSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY. ROZDĚLENÍ Ženy jezdí stejně jako muži klasicky a volnou technikou Délky tratí jsou poněkud kratší než u mužů Ženy mají vypsány.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY
LETY NA LYŽÍCH.
TOČIVÉ DISCIPLÍNY.
CURLING.
Rychlost měření a výpočty Mgr. Zuzana Holemá-Skřivánková ZŠ, Liberec, Na Výběžku 118, p. o. vytvořeno: září 2012 EU – peníze školám CZ.1.07/1.4.00/
Pravidla atletiky 2014/2015.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
Lyžařské středisko HINTERTUX
BOBY.
ALPSKÁ KOMBINACE.
SVĚTOVÝ POHÁR V KLASICKÉM LYŽOVÁNÍ. HISTORIE Světový pohár je dlouhodobá soutěž, kterou organizuje mezinárodní lyžařská federace FIS Jedná se o každoroční.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
NEJLEPŠÍ SJEZDAŘKY.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Ženský halový atletický pětiboj
HRAJEME SI S ČÍSLY SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 20 VY_32_INOVACE_20 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
Snowboarding. Snowboard  je prkno pevně připnuté k nohám jezdce, určené k sportovnímu využití na sněhu  dlouhé je přibližně cm (mělo by jezdci.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
Lyžování jako sport. Lyže vs. SNOWBOARD Lyžování je zimní sport spočívající v pohybu člověka vlastní silou po sněhu pomocí lyží, páru dlouhých úzkých.
Instruktor lyžování II.třídy (150) jen pro vnitřní potřebu
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
O putovní pohár J. Verfla
SPORTOVNÍ DĚTSKÝ DEN & „HOVORČOVICKÁ MÍLE“
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
Vítejte u demíčka, které by Vás mělo seznámit se systémem zkráceného Double KO Původně měla být tato prezentace ve Flashi, ale to bylo nad moje síly :-(
ODM Olympiáda dětí a mládeže.
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_31_Fotbalový zápas
Peloponéský spolek Josef Hanzl 6.B.
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Plavecký klub Děčín.
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Test lyžařských dovedností
Transkript prezentace:

PARALELNÍ SLALOM

Paralelní slalom Jedná se o závod dvojic Závod má dvě tratě – modrou a červenou Obě tratě jsou postaveny identicky Závod je vždy vypsán jako play off – kdo vyhraje, postupuje do dalšího kola, poražený končí Paralelní slalomy jsou výjimečně součástí světového poháru, většinou se konají jako exhibice pro diváky na konci sezóny

Paralelní slalom II. Do závodů je zpravidla nominováno nejlepších 16 závodníků ze světového poháru Do závodu jsou nasazeni ve dvojicích tak, že proti sobě postupně jede 1. proti 16., 2. proti 15., 3. proti 14. atd. V prvním kole si vylosují trať a ve druhém si je vymění Výsledek z 1. kola si závodník přenese do kola druhého

Paralelní slalom III. Ve 2. kole jsou závodníci vypuštěni startovním zařízením přesně podle rozdílu v 1. kole Ten, kdo dojede ve druhém kole jako první, vyhrává a postupuje dál Stejným způsobem proti sobě jedou závodníci i v dalších kolech až do finále, kde zůstanou poslední dva a ti jedou o vítězství

Paralelní slalom IV. Závod je extrémně krátký, mívá okolo 10 až 15 branek na každé trati Pro zvýšení divácké atraktivity bývají na trati umělé skoky Paralelní slalomy se konají na méně prudkých částech sjezdovek Velkou atrakcí jsou tyto závody při umělém osvětlení

Konec prezentace