Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Slovní úlohy o společné práci
Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama.
Dobrý den, Dovolujeme si Vám nabídnout vzdělávací program k výstavě „Zámek a obec Police na dobových fotografiích“. Program je určen pro žáky I.stupně.
Slovní úlohy o společné práci − 3
Blecha Antonín "Když manžel není po ruce„ Blecha Antonín "Když manžel není po ruce„
Rok s kocourkem Matyášem
Jak na to, aniž bychom se zničili
Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
Organizace kurzu Digitální fotografování 4SA424
Digitální fotografování pro mírně pokročilejší… Struktura a organizace.
Mobilní přepážky Letiště Praha - Ruzyně. Všeobecné podmínky Přepážky jsou umístěny v příletové hale, dle žádosti na Terminálu 1 nebo Terminálu 2, vždy.
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
ROVERING co nabízí a přináší
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
D r o b n o s t i hra barev kontakt: Vítejte, Právě jste rozevřeli stránky, na kterých najdete nabídku drobností ( nejen) pro radost.
Prezentace právních klinik STREET LAW – PRÁVO PRO KAŽDÝ DEN
Digitalizace a záznam audio/vizuálního materiálu prodej záznamových médií, skenování, kopírování.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Zásady elektronické komunikace
Integrace na druhou PPP FM - Terapeutické techniky – školní rok 2010/2011 Od začátku září 2010 probíhalo ve Frýdku-Místku vzdělávání a odborná metodická.
Bratrská jednota baptistů
Co manažeři očekávají od vzdělávání HR ŽIVĚ 14. prosince 2005 Tomáš Valenta Generali pojišťovna a.s.
Fotografie v rámečku formou „UDĚLEJ SI SÁM“ Efekt vašeho eventu můžete prodloužit tím, že návštěvníky vyfotografujete a fotografie zalepíte do samolepícího.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Výběr modelky a její příprava na focení, líčení
Hay quienes dicen que las mujeres, cuando son amigas, son insoportables... Červený klobouk.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
Digitální fotografování pro mírně pokročilejší… Struktura a organizace.
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
Slovní úlohy o společné práci
Kdo jsem Zdenka Suchánková Jsem pátá zleva.
Mobilní salón krásy
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
1. Moc předivná nás tiše obestírá, a proto čekám příští uklidněn
úvod Digitální fotografie - DIG doc. Ing. Stanislav Horný, CSc,
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Kontakty Autor: Mgr. Aleš Kozák.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!
Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!
STOJAN TEREZA NA CD/DVD/mini DV
Digitální fotografování úvod doc. Ing. Stanislav Horný, CSc. dis. Kristýna Horná gml.vse.cz Vysoká škola.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Digitální fotografování pro začátečníky… Struktura a organizace.
Schůzka 5. jednání řídícího a realizačního týmu projektu ORSEJ dne
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Slovní úlohy o společné práci − 3. Jak při řešení slovních úloh postupovat? 1. Pozorně si přečti text úlohy (raději několikrát). 2. Mezi neznámými údaji.
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
Název společnosti Produkty a služby
ŠIKULKY II Kreativní dílna pro dospělé s Pavlou Petrnouškovou
Rok s kocourkem Matyášem
Co musím udělat, pokud se chci zúčastnit?
Název školy: ZŠ a MŠ Březno Autor: Jaroslava Pilná
Organizace kurzu Digitální fotografování 4SA424
Stáž 2017 Czech Club Birmingham.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
MAMAKLUB Tvůrčí dílna pro ženy
Jak získávat sponzory? Neexistuje žádný „zaručený recept“.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Foto akvária spolu s rozměry- šířka- hloubka.
Transkript prezentace:

Wellnes víkend 6. – 8. 5. 2011, Horní Bečva – Mesit*** Nabídka volnočasových aktivit pro všechny dámy, které si to chtějí naplno užít!

A co jsme pro Vás připravily? Stejně jako minule tady pro Vás máme Fotoproměnu! Cena: 990,- Kč (obsahuje profesionální nalíčení pleti a rychlou úpravu vlasů, 1x foto před a 5x foto po proměně). Fotoproměna trvá cca 60 – 75min.

Dále je zde nově: Kurz sebelíčení! Co se zde dozvíte a naučíte? Pod vedením profesionální vizážistky se naučíte, jak co nejefektivněji a nejjednodušeji nalíčit svou pleť tak, aby jste zakryly své nedostatky a zdůraznily přednosti. Pakliže celý život bojujete s líčením, je kurz určen právě Vám! To, jak jste to zvládly Vám fotografka zdokumentuje a dodá 4ks fotografií 13x18cm. Cena 990,- Kč, časová náročnost – dle počtu účastnic cca 2 – 4hodiny.

A jako perlička je tady Fotografování! Chcete se cítit na chvíli jako „modelka“? Chcete si splnit svůj sen? Neváhejte – na Mesitu se sny plní všem! Vizážistka Vám provede profesionální fotomake-up Styl focení si s fotografkou dohodnete předem (možno – exteriér, interiéry hotelu, fotopozadí…bazén…) Časová náročnost: cca 2hod. Cena 1390,- Kč Cena obsahuje: profesionální nalíčení vizážistkou, samotné focení /místo a styl dle dohody/ Tištěné fotografie vel. 20x30cm (5ks) nebo 30x45cm (3ks). Jiný formát dle dohody. CD s vybranými fotografiemi.

Služby si Vám dovoluje nabídnout: Profesionální vizážistka, imagemaker – Dája SOSOVÁ Už 20 let je mým „koněm“ objevování všech půvabů tváře, vlasů i postavy..ráda se společně s Vámi ztratím ve světě barev a ukážu Vám, že modelkou může být každá z Vás! Fotografka Lucie MACECZKOVÁ Focení je pro mne více koníčkem než prací samotnou. Uspokojuje mě dokonale svou nepředvídatelností okamžiku, emocemi člověka, různorodostí světla.. mám ráda pocit, že se klientka na fotografii líbí sama sobě a je spokojená, …totéž nabízím i Tobě – Vám.

Co udělat pro to, abych se mohla zúčastnit? Neváhej a rezervuj si čas a den dostatečně včas! Tel. kontakt pro objednávky Fotoproměn, Kurzu sebelíčení a Fotografování je: + 420 603 467 707 – Dája S. (+ potvrzující e-mail o rezervaci na:elemfoto@seznam.cz, kde uvedete dohodnutý čas a den + Vaše jméno). Se všemi zájemkyněmi se budeme těšit na viděnou… Lucie a Dája