ABC, s.r.o. Na Okraji 6 Praha 10. Historie společnosti 1992 – založení společnosti 1992 – založení společnosti 1995 – sloučení se společností AB Real.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rusko Polsko Německo Ukrajina Česká republika Slovensko Maďarsko Rumunsko.
Advertisements

Něco málo o ICNET s.r.o. Správa kódu v historii – přechod na TFS (TF Server) Nové platformy – přechod na TFS (TF Service) Integrace TFS s nástroji třetích.
Představení společnosti
J. Tuzar1 PROFIL FIRMY J. Tuzar2 Historie - Tradice r zavedení výroby v POLDI Kladno a.s. –materiálová základna –znalost.
Anvis AVT s.r.o. Vsetín.
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
CIT.CZ spol. s r. o.. Projekt CIT Reader INSPO 2012.
Zuzana Hauzírková Lucie Drbalová
Podnikatelské prostředí: Mikroprostředí
Informační podpora managementu
Vznik JČP obchodní, s.r.o. Řešitel: Václav Pech Školitel: Prof. Ing. Jan Váchal, Csc. Bachelor of Bussines Studies 2004/2005 Institute of Technology, Sligo.
Novinka „HELUZ FAMILY 2in1
Nauka o podnikání Týmový semestrální projekt. Veřejná obchodní společnost Zdeňka Bartošová, Marta Jindrová skupina 121, 123.
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
Textový procesor (MS Word)
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Podnik 6.hodina. Podnik jako soubor osobních,hmotných a nehmotných složek podnikání Podnik je právně samostatný subjekt trhu, zakládaný a provozovaný.
Dr. Kurimoto převzato z přednášky Obsah přednášky -
Sociální podnikání praktická zkušenost
Jiří Kučera Natalia Rubinova Martin Sloup Jindřich Štefan.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Model Obaly v CZ Obrat mil. Kč Zaměstnanci 1 200
3.př. Majetková a kapitálová výstavba podniku
VIII. jarní konference energetických manažerů Poděbrady 9. března 2004
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
Petr Novák  Osnova prezentace 1.Encián se představujeEncián se představuje 2.ZaměstnanciZaměstnanci 3.Prodej programůProdej programů 4.OdběrateléOdběratelé.
RIS JMK Vznik a vývoj Brno Východiska a specifikace zpracování RIS JMK  První RIS v ČR, konzultace zahájeny 1998  Impuls z projektu InterpRISe.
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
Vložené objekty 2012 O.Kánský. Typy objektů textová pole - rámce rastrové a vektorové obrázky tabulky a grafy matematické výrazy a rovnice organizační.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Název školy Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb, Komenského 3, Litoměřice AutorMgr. Milena Procházková Název šablonyIII/2_Inovace a zkvalitnění.
ŘETĚZY VAMBERK.
Procesní automatizace
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
REALIZAČNÍ A VÝROBNÍ FIRMA ŘÍZENÉHO VĚTRÁNÍ S REKUPERACÍ Ing. Petr Krejčí Barbora Hrdinová.
Management řízení organizací. složky řízení plánování plánování organizování organizování vedení lidí a motivace vedení lidí a motivace kontrola kontrola.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Optimalizace strategických činností nákupu v mezinárodní společnosti.
Vitana uhlíková stopa a její praktické využití
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
WordArt, SmartArt, Tvary
Strategie rozvoje animačního průmyslu
Využití technologie RFID ve společnosti Nábytek Penta, s. r. o.
Konstrukce trojúhelníku
Konstrukce trojúhelníku podle věty sus
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Konstrukce trojúhelníku podle věty sus
Podnikání na venkově.
Příliv investic do České republiky
KNAUF INSULATION spol. s r. o
Informace o společnosti
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
TECHNIKA KRAUL – základní a kotoulová obrátka Lekce č. 9
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Rozklad mnohočlenů na součin
Vizualizaci a popis našeho domova pro seniory „Oáza“.
Informace o společnosti
Výsledková evaluace specifických cílů 2.1 a 2.2 OP PIK
ABC, s.r.o. Na Okraji 6 Praha 10.
ABC, s.r.o. Na Okraji 6 Praha 10.
ABC, s.r.o. Na Okraji 6 Praha 10.
… KRÁČÍ VSTŘÍC ROKU
Transkript prezentace:

ABC, s.r.o. Na Okraji 6 Praha 10

Historie společnosti 1992 – založení společnosti 1992 – založení společnosti 1995 – sloučení se společností AB Real PLUS 1995 – sloučení se společností AB Real PLUS 1999 – reorganizace vedení a zahájení expanze 1999 – reorganizace vedení a zahájení expanze 2001 – investice do IT a vybavení výroby 2001 – investice do IT a vybavení výroby 2002 – otevření nové výrobní haly 2002 – otevření nové výrobní haly

Výrobní program

Organizační schéma společnosti

NázevKódCenaDPHPoznámkaXC ,-2.640,- XLL02XLL ,-2.772,- AB003AB ,-3.498,- AX129AX ,-3.237,- AB004AB ,-3.498,- AAX1AAX ,-2.486,-

text Zlatá cihla

Obraty společnosti

Vývoj počtu zaměstnanců

Měsíční vývoj obratu v roce 2002 :

Vkládání dalších objektů