JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HOME STAGING VZOROVÝCH BYTŮ podpora prodeje developerských projektů
Advertisements

OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Výsledky únorového kola. Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Heslo na každý den..
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
Petr Kurz Krasec, o.s. Fr. Šrámka České Budějovice KRAjská Síť Environmentálních Center
PROJEKT GUTOVKA DOVEDNOSTI - BRUSLENÍ – MINILIGA ZAČÍNÁME :00 KLUZIŠTĚ GUTOVKA PRAHA 10 POPRVÉ NEDĚLE OD 18:00 A PAK JIŽ PRAVIDELNĚ.
Centrum Pomněnka České Budějovice
Prezentace o zvířátkách a lidech
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Plošné testování 5. a 9. tříd v kontextu stavu českého školství Senát Parlamentu ČR
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Výrobek a jeho životní cyklus
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Návrh strategie PMF 2015 – Očekávané změny a trendy v HR v příštích 4 letech  Zvyšování efektivity všech HR procesů  Velký důraz na profesionalitu.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Celoškolní projekt: Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534.
Škola Jídelna Sportovní odpoledne v ŠD Odehnalová Vladimíra Kočí Jaroslava Jančíkova Marie Strašák Zdeněk x Němcová Jana x Husaříková Marie Skalník.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_252 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Dny v týdnu úterý pondělí čtvrtek středa sobota pátek neděle
Kdo jsme..? -jsme československý vodní institut, který zkoumá vodu doslova do kapičky a snaží se tak pomoct celému světu…,který je už tak moc nečištěný.
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Na jeden m ě síc. Ú č et Pegasus Vám zp ř ístupní nové funkce a umo ž ní Vám zjednodušit Vaši hru.
ROAD TRIP DOB Ř ÍŠ 3. jízda Je pátek a naše cesta začíná na Vršovickém nádraží v Praze.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo,
Hoďme tělem vesnická olympiáda
Ivana Francová, SOU Liběchov
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
Králíci Info o nás Opice Tukan Had. Velmi nebezpečný had odchycený z Indonésie Jeho velikost běžně dosahuje až 5ti metrů. Krásný dárek pro tchýně Stálá.
Pravidla atletiky 2014/2015.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Prvouka Ročník : 1.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Informace pro maturanty ve školním roce 2015/2016
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
PŘÍPADOVÁ STUDIE: SCHŮZKA S KLIENTEM – ZJIŠTĚNÍ VSTUPNÍCH INFORMACÍ V průběhu kampaní je pečlivě dbáno na maximální účinnost a kvalitu poskytovaných.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Aerobic Pavly Caltové pořádá I. ročník soutěže jednotlivců v AEROBIC MASTER CLASS Aerobic Dance CUP Sobota Čelákovice Sokolovna, ul. Masarykova.
"Neratovice: podpora místních podniků v zakázkách malého rozsahu" Databáze podnikatelských subjektů.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Tenisový klub Písečná – závazná přihláška do tenisové školy
Prezentace fiktivní firmy Ing. Vladimíra Trnčáková
Czech club in Birmingham
SOBOTA OD 11 HODIN.
- slohové útvary informačního postupu
KIV/ZD cvičení 4 Tomáš Potužák.
Projekt: Moderní škola 2010 registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
DOBROVOLNICTVÍ „Na této Zemi nemůžeme dělat velké věci, ale pouze malé věci s velkou láskou.“ Matka Tereza Bc. Petra Moravcová, DiS.
Troufneš si? Uvítání, představení se. Nalákání na kvíz, budou odměny , ale největší odměnou je vlastní poznání. Budeme na to mít 10 minut. O jaké lidi.
Média - jak s nimi a jak na ně?
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Prezentaci by měl proběhnout řízený rozhovor (beseda) s dětmi
Podzimní soutěž.
Ekotým.
Závazná přihláška do Tenis & Padel školy Písečná:
LECHTAL s JEKA Rakouské Tyrolsko –
Tři muži na výletě došli k velmi prudce tekoucí řece,
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.

Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

JC Best for Horses Dovednostní týdny

O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím se zlepšuje i kvalita JC – ve prospěch Vašich koní (lekce – cena + dovednosti) A navíc za to Váš kůň získá odměnu v podobě sprchy či rozšíření boxu.

Pravidla Každé pondělí se zahájí soutěž. Až do pátku mi můžete posílat jméno koně + jeho AKTUÁLNÍ dovednosti. To že se do soboty zvýší je mi jedno! V sobotu soutěž vyhodnotím na základě zpráv, které mi přišly a výsledky rozešlu přes zprávu JC. Vítězný kůň získá odměnu v podobě sprchy či rozšíření boxu. V neděli je odpočinkový den a v pondělí začíná soutěž znovu. Prosím aby jste se také zůčastnili. Při prvním pokusu o tuto akci byl pouze 1 soutěžící! Děkuji

Odměny Pro vítěze je sprcha nebo rozšíření boxu. V případě že kůň má obojí, majitel získá osivo tuřínu nebo hnůj. Má na výběr. Dovednosti mi pošlete přesně, já si je zaokrouhlím. V případě shodnosti rozhodují setiny.

Dvě proč okolo této akce. Proč jí pořádám?  Viděla jsem „kvalitu“ koní na Howrse. Buď doslova Šampioni překypující dovednostmi, nebo chcípáčci kteří nemají trénink ani dovednosti. Tímto chci alespoň trochu přispět ke zlepšení. Proč se zúčastnit? Cíleně zvýšíte dovednosti vašich koní Můžete získat odměnu Přispějete ke zkvalitnění služeb našeho centra A navíc se budete pečlivě starat o Vaše koníky, kterým se to bude určitě líbit

Děkuji za pozornost Na tyto pravidla i soutěž se vztahují autorská práva. Nekopírujte. Tímto bych chtěla poděkovat všem co si ji přečetli a také sponzorům (jako že žádní nebyli). Vaše Janička, ředitelka JC Best for Horses.