Test trojúhelník Procvičte si úhly pomocí tohoto testu Pokud se prezentace sama nespustila, stiskněte na klávesnici klávesu F5 Na snímku s otázkou vždy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Do hry Do hry Do hry Do hry Pravidla
Advertisements

Zeměpisná síť a zeměpisné souřadnice II
Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz
Test pozornosti pro dámy:
Test pozornosti pro dámy
!!! POZOR !!! Vytočí Tě to a pořádně!
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Zde se naučíme jak měnit pozadí snímků 1/ U jednotlivého snímku zvlášť 2/ U všech snímků zaráz.
Zeměpisná síť a zeměpisné souřadnice
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Cvičení Slovní přízvuk.
Prvočísla Procvičte si hledání prvočísel pomocí tohoto testu.
Test z Biologie Procvičte si svoje znalosti. 1.Jak se nazývá společný vývod cest trávicích,vylučovacích a pohlavních u obojživelníku? A) Koalka A) Koalka.
Animace v PowerPoint u Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: PowerPoint - animace Ověřeno ve výuce: 1.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Romana Zabořilová. Tento výukový materiál vznikl v rámci projektu EU Peníze školám.
POMĚR Prezentace je zaměřená na výklad a procvičení slovních úloh na poměr. Autor: Mgr. Věra Benáková, 2. ZŠ Dobříš 7 : 4 1 : : :
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu Mgr. David Vencl Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Šablona klíčové aktivityIII/2 SadaInformatika NázevWord.
autor: Vojtěch Horák Za každou správnou odpověď si přičti 1 bod
Kryštof Urban, 6.C Co je to ? Start.
„Stroop-Simonov“ test Prostorová varianta. Dobrý den, následující elektronický test obsahuje 8 částí. Nejdřív, prosím, uveďte KÓD, který jste obdržel/a.
Zeměpisný kvíz ZADÁNÍ: zvolte si stát navrhněte zajímavou grafiku
 a) Esc a) Esc  b) Start b) Start  c) Caps Lock c) Caps Lock Pozor..!!! Čas ti běží..!!!!
Řeky, jezera, rybníky a přehradní nádrže
Řeky, jezera, rybníky a přehradní nádrže
– vytvoření a ověření VM Výukový materiál slouží k opakování učiva o klávesnici, myši a monitoru.
Vytočí Tě to a pořádně
Ahoj ! Naučím tě najít rozdíl mezi suchou & mokrou.
Test z počítačů Vytvořila:Liliana Drukerová Dne:14.června Třída:5.C.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve slovních úlohách na I. stupni ZŠ 2 Slovní úloha s násobením a hledáním otázky VY_42_INOVACE_29 Sada.
Stiskni klávesu F5 A poté klikni na sem Spustit hru.
1 Stavona, spol. s r.o. Sem přidejte logo společnosti Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek.
TŘÍDĚNÍ ODPADU JAK SPRÁVNĚ TŘÍDIT.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Základní ovládání a nastavení počítače Klávesnice – cizojazyčné rozložení.
MOCNINY S PŘIROZENÝMI MOCNITELI A OPERACE S NIMI 8. ročník základní školy Projekt EU-OPVK Šablona č. III/2: Zvyšování kvality výuky prostřednictvím ICT.
!Ahoj! Vítej v mém testu Vypracovala: Ester Glocarová.
MOCNINY S PŘIROZENÝMI MOCNITELI A OPERACE S NIMI 8. ročník základní školy Projekt EU-OPVK Šablona č. III/2: Zvyšování kvality výuky prostřednictvím ICT.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Anotace: Materiál je určený pro žáky 4. ročníku, pro výuku vlastivědy- tématu Česká republika, podtématu města. Jedná se o prezentaci na interaktivní.
Vstupní a Výstupní zařízení. Co to je? Vstup/výstup (I/O, anglicky input/output) označuje ve výpočetní technice hardwarové zařízení, která zprostředkovávají.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Škola: ZŠ Hýskov, Školní 112, Hýskov Autor: Mgr. Jarmila Kolářová Název: VY_32_INOVACE_2A_19_ČR pohoří Téma: Vlastivěda Datum tvorby: Číslo projektu:
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_05_ Počítačová myš, práce s myší Téma: Počítačová.
A-1.  studentům a učitelům:  základních,  středních,  vysokých škol  zájemcům o přírodní vědy Dle aktuálních potřeb je možné využít:  celého rozsahu.
Název školy ZŠ Zlonice, okres Kladno Adresa školy Komenského 305, Zlonice Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ , Moderní škola Číslo materiálu v sadě VY_32_INOVACE_04_01_07.
Jak opravit chyby při psaní.
Opakování pro 5. ročník člověk a neživá příroda, člověk a vesmír
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov, příspěvková organizace
Škola: ZŠ Hýskov, Školní 112, Hýskov
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 3– POWERPOINT - SNÍMKY Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 18– SPUŠTĚNÍ PREZENTACE. Název školy:
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Slovesné třídy.
Hra ke zopakování či procvičení učiva, nebo test k ověření znalostí
Dvourozměrné geometrické útvary
Hra ke zopakování či procvičení učiva, nebo test k ověření znalostí
ANOTACE Materiál je určen k získání poznatků a následnému zopakování a procvičení učiva o přírodních oblastech světa – o polárním pásu. Žáci se na začátku.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr
Česká republika územní členění.
VLASTNOSTI ROVNOBĚŽNÍKŮ
Microsoft Excel Funkce Když. Microsoft Excel Funkce Když.
Informační a komunikační technologie
všechny animace a obrázky - archiv autora
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Test trojúhelník Procvičte si úhly pomocí tohoto testu Pokud se prezentace sama nespustila, stiskněte na klávesnici klávesu F5 Na snímku s otázkou vždy klepni levým tlačítkem myši na správnou odpověď Pokud v testu uděláte chybu, odpovězte na danou otázku znovu Zpracovala Věra Daňhelková pro žáky 6. ročníku ZŠ Barrandov

Tento trojúhelník je: a)ostroúhlýostroúhlý b)pravoúhlýpravoúhlý c)tupoúhlýtupoúhlý a)ostroúhlýostroúhlý b)pravoúhlýpravoúhlý c)tupoúhlýtupoúhlý a)ostroúhlýostroúhlý b)pravoúhlýpravoúhlý c)tupoúhlýtupoúhlý a)rovnoramennýrovnoramenný b)rovnostrannýrovnostranný c)obecnýobecný a)rovnoramennýrovnoramenný b)rovnostrannýrovnostranný c)obecnýobecný a)rovnoramennýrovnoramenný b)rovnostrannýrovnostranný c)obecnýobecný

správně

špatně

Gratuluji Jsi chytrý, dostal ses až sem. Pokud jsi všude trefil správnou odpověď, můžeš jít do školy a věřit si, že toto učivo zvládáš na jednotku. Pokud jsi chyboval, raději se vrať a test projdi ještě jednou. Teď už určitě správné odpovědi objevíš rychleji.