Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009
Advertisements

_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
Předsednictví ČR v Radě EU Gita Vašíčková Úřad vlády ČR Odbor koordinace evropských politik.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
PUBLICITA Informační a propagační aktivity v rámci OP VK Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Pravidla publicity projektu
Obsahová stránka předsednictví ČR v Radě EU Ing. Marek Mora, náměstek místopředsedy vlády pro evropské záležitosti, Sekce pro evropské záležitosti Prezentace.
Výsledky českého předsednictví v Radě EU 29. června 2009, Praha.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
České předsednictví EU 2009 – Co znamená z organizačního a logistického hlediska pro ČR.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Praha
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Liberec 9. října 2008.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
Nástroje komunikačního mixu. Komunikační politika v územním marketingu Podstatou komunikační politiky je: prosazování produktu obce na trhu a vůči cílovým.
Elektronická publikace Vydavatel: Triada, spol. s r.o. SOLÓN informační systém o veřejné správě Ing. Barbora Mertová.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení podnikatelského sektoru) Leden 2008 Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Moderní formy profesního vzdělávání Konference k projektu Orlová -
Příprava České republiky na výkon předsednictví v Radě Evropské unie leden – červen 2009.
ČTK a státní správa komunikace v zájmu veřejnosti.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
MV RPS, 1. červen 2005 RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009 Odbor komunikace Webový portál CZ PRES České Budějovice,
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
Aktivity PR VZ NSP II. Vyladění vizuální identity VZ a tvorba PR materiálů a předmětů 2 Manuál vizuální identity a šablony dokumentů 1. set propagačních.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
EBSCO Ramis Václavík Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Den ÚNMZ 10. února 2010 Ing. Karol Ružička.
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Komunikační plán RPS Realizované projekty leden-červen 2007 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP “ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Předsednictví ČR v Radě EU Tereza Grünvaldová Úřad vlády ČR Odbor komunikace.
EUROCENTRUM LIBEREC Informace pro podnikatele Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
EUROCENTRUM LIBEREC Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Hana Kavánková Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Sekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády ČRSekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády ČR Digitální jednotný trh Marta Vojtová Odbor koordinace evropských.
Jak založit tiskový útvar Cvičení od 14:00 do 15: PaedDr.Emil Hanousek,CSc., :: Ing. Martin Švehla
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Brno 25. listopadu 2008.
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
Provozovatelé služeb a informační centra - silný tandem Mgr. Lenka Stockton Asociace hotelů a restaurací České republiky.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_16.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
PUBLICITA. Publicita Proč publicita a informovanost?  povinnost informovat cílovou skupinu a veřejnost o financování projektu ze zdrojů EU v rámci OP.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Jak se pracuje překladateli
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Oficiální internetový portál českého předsednictví EU EU.2009.CZ
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
Transkript prezentace:

Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008

Sekce pro předsednictví  Odbor logistiky a organizace  Odbor rozpočtu a veřejných zakázek  Odbor komunikace

Odbor komunikace  Internetové stránky:  Překladatelské služby  Logo CZ PRES a jednotný vizuální styl  Propagační předměty a dary  Dekorace jednacích prostor  Tiskoviny  Práce s médii  Doprovodné kulturní a společenské akce v ČR a zahraničí

Webová stránka  Spuštěna , plná verze poběží od  Klíčový prostředek pro komunikaci v ČR i v zahraničí  Cílové skupiny: média, odborná veřejnost, pracovníci státní správy všech členských států EU i třetích zemí, široká veřejnost  Jazykové verze: česká, anglická, francouzská

Překladatelské služby  Interní tým překladatelů  Překladatelská agentura PRESTO  Texty pro webovou stránku předsednictví (tiskové zprávy, projevy, informativní texty), tiskoviny, podklady, názvy akcí, dokumenty atd.  Spolupráce s Generálním sekretariátem Rady, Evropskou komisí  Veřejná terminologická databáze: (rubrika Evropské záležitosti)

Logo a jednotný vizuální styl  Vítězné logo bylo vybráno ve veřejné soutěži; je moderní, hravé a originální.  Logo tematizuje motto „Evropa bez bariér“ a motto EU „Jednota v rozmanitosti“.  Logo bylo odhaleno

Propagační předměty a dary  Budou distribuovány v ČR, Bruselu, na zastupitelských úřadech, v rámci jednání mezinárodních organizací.  Součást jednotné vizuální prezentace  Protokolární dary – důraz na tradiční značky v moderním designu  Propagační předměty – důraz na praktičnost

Dekorace prostor předsednictví  Součást jednotného vizuálního stylu  Stálé konferenční prostory v Praze a v regionech  VIP vchod vstupní lobby, hlavní jednací sál, sál pro tiskové konference, zázemí pro novináře, family foto, orientační systém apod.  Výzdoba budovy Rady v Bruselu i v Lucemburku  Prostory SZB v Bruselu  Strakova akademie, Černínský palác

Tiskoviny  Informační Kalendář českého předsednictví  Publikace „Kdo je kdo“  Kulturní kalendář českého předsednictví  Průvodce pro novináře  Průvodce pro delegáty  Prezentační (ČR v kostce)

Média  Veškerý servis pro novináře v rámci tzv. press centra  Akreditace novinářů  Koordinace ubytování  Koordinace dopravy  Informační materiály (programy, letáky, tiskové zprávy apod.)  Občerstvení  Doprovodný program pro novináře

Děkuji za pozornost. Pavlína Hladíková