Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
- PO TÉTO PÍSNIČCE SI JDEME SEDNOUT - TMA A PŘÍPRAVA PÓDIA NA SCÉNKY
Advertisements

To je Tvůj dům 1. Přicházíme dnes Ti chválu vzdát.
Pro někoho něco znamenáš
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Měl (a) jsi dnes zlý den?. Jsi přepracovaný (á)?
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
KDYŽ RODIČE ZESTÁRNOU 8 Clickar.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Léta.... Léta... Duše jen rány přijímá srdce tichou bolest zná oči zkoušejí to tajit Samotu v sobě mám radost žádnou nevnímám slzy.
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Začalo to v den, kdy jsem tě “potkala“…
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Růže.... Růže... Každý člověk si zaslouží být milován! Smutné je, že někteří o to nestojí.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ. TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM CO PŘICHÁZÍ VČAS.
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2010 ztratit,
Má láska význam? Nic nedělej, jen vyčkej…
“13 rad do života".
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Čtěte pomalu a tiše!  .
HUDBA DOZNÍVÁ HUDBA DOZNÍVÁ, K TOBĚ PŘICHÁZÍM, CHCI JEN TEBE ZNÁT,
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Pro Lucku kterou z celého srdce miluji!
P r o milovanou Autor Hanis.
1. Ó hlavo plná trýzně, | běd, ran i soužení, | ty zřídlo Boží přízně, | z níž spása pramení | ó hlavo ozdobená ctí, | slávu s výsostí, | jak velká stihla.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
K srdci nevedou dálnice, nýbrž tiché cesty…
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
Ledová kráska.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
VYSNILA JSEM SI TĚ DREAMED YOU ANASTACIA.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Vyznání.
JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
1. výročí Danielka a Jaroušek 2007.
1. Já chtěl bych, Bože můj, mít srdce plné síly, | když slyším pozvání, ať za tebou se dám. | Však bojím se, že hřích mi bude příliš milý | a touhu po.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ, TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM, CO PŘICHÁZÍ VČAS. TO JE MÁ PROSBA VE ZKOUŠKÁCH,
P u s i n k y Jednej se mnou laskavě, můj pane. Žádné srdce na světě není vděčnější za laskavost než moje milující srdce.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to.
1. Zde u tvých jeslí stát chci dnes, | můj Ježíši, mé žití
Život.
Hledat lásku. Nesmysl - říká rozum. Směšné - tvrdí hrdost
Láska za hrob….
V Y Z N Á N Í L Á S K Y V E R Š Í K Y.
Úsměv.
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
NÁDHERNÝ 1. VE TVÉM SRDCI JE SOUCIT A SLITOVÁNÍ,
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Veselá 1. Když celý den se snažíš, a nic se nedaří, a venku zrovna prší, i když je předjaří, a moje plány mizí, proč já jen smůlu mám, tak řeknu: „Co naplat,
Má láska jen 1. Má láska jen, Pane můj, ať každý den chudé hledá, nuzné zvedá, ať je Tvá. Mou lásku vem, s pokorou, než skončí den, všem ať svítí, všechny.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Miláčku můj jedinej….
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Příběh pro všechny tvrdě pracující
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
P r o milovanou Autor Hanis.
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2012 ztratit,
Pro někoho něco znamenáš
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Úsměv.
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Scházíš mi lásko ...

Ty jediný, smíš mi říkat něžná slůvka Ty jediný, smíš mi říkat něžná slůvka. Ty jediný, smíš mi říkat, mám tě rád. Ty jediný, smíš mou lásku svou oplácet. Ty jediný, smíš mé tělo hřát. Ty jediný, smíš líbat mé rty. Ty jediný, smíš laskat mou tvář. Ty jediný, máš od mého srdce klíč, tak nezahoď ho pryč!

Zničil jsi mě, teď prázdná jsem, byl to jenom hloupý sen Zničil jsi mě, teď prázdná jsem, byl to jenom hloupý sen. Ty chvíle podzimní, kdy jsem svou hlavu v tvém klínu měla, lechtal jsi mě stéblem trávy a já se uvnitř celá chvěla. Ty časy už jsou dávno pryč. Já nevěřím už na lásku, jenom na bolest a utrpení. V mém srdci už pro štěstí, pro radosti místa není...  

Nechci myslet na to, že mi scházíš, co právě teď děláš a jak Tě mám ráda, nechci myslet na nic. Přešla jsem tu naši lásku a zašlapala city hluboko. Už nemiluji a snažím se Tě nevídat, vyhýbat se Ti a do očí nedívat, abych Ti nemusela říct, jak moc Tě mám ráda, LÁSKO.

Na rtech ještě cítím tvůj letmý polibek , v uších mi zní věta, kterou jsi nedořek, z vlasů mi zvolna vyprchává vůně tvého těla, kéž bych dotknout se ho znovu směla. Odcházím a stopy smutku do sněhu maluji, ještě se otáčím, ještě úsměv ti věnuji, snažím se... tvářit se vesele, ale... oči klopím nesměle. Cestičkou přes řasy, přes tvář až ke rtům kutálí se perlička - to kvůli ztraceným snům, pláče tvá holčička.

Tak nějak teskně mi bylo. Vzpomínky mé se neustále k tobě vracely Tak nějak teskně mi bylo. Vzpomínky mé se neustále k tobě vracely. Chtěla jsem tolik mít tě při sobě na dotyk, na polibek. Však osud tomu nepřál a mně po tobě se tak neskutečně stýskalo. Z představy tvojí tváře já pomalu již blouznit začínám.

Potřebujem čas řekli jsme si oba, tebe provázejí vzpomínky na minulou lásku a mně se zdá, že hopem jsme to vzali. Tak teď tu stojím s tváří strnulou a nechci Tě zcela ztratit v dáli.

Řekla jsem ti to, co jsem ještě nikdy nikomu neřekla Řekla jsem ti to, co jsem ještě nikdy nikomu neřekla. Že se mi líbíš, že jsi fajn. Teď vím jaké to je, když někoho odmítnutí bolí . Připadáte si hrozně, jako kdyby už slunce nemělo nikdy vysvitnout. Ono vyjde, ale ne teď ani za den, jen za delší dobu. Chce to si uvědomit, že nejsi ani první ani poslední, a že jednou přijde ten pravý pro tvé srdce.

protože to bylo tak krásné... a milosrdný dech času nakonec odvane Skončilo to smutně.... bolelo to... asi to muselo tak být. Ale nelituji ničeho..., protože to bylo tak krásné... a milosrdný dech času nakonec odvane každý stín bolesti.... a ty hezké vzpomínky nám v srdci zůstanou navždy :-)) iNěžn@