BIC Ostrava s.r.o. PODNIKATELSKÉ INOVAČNÍ CENTRUM Úspěšné příklady TTT v projektu BISONet Lukáš Gottesman, BIC Ostrava s.r.o. 1. 12. 2010, Praha.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
Advertisements

MĚSTSKÉ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY – SEVERNÍ A JIŽNÍ PŘEDLICE
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
Energetická bezpečnost regionu Workshop v rámci projektu Energetický Inovační Portál CZ-PL.
ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov Energetický audit VYHLÁŠKA.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
Centrum zelených vědomostí Integrovaný projekt spádového území obce s rozšířenou působností Bystřice nad Pernštejnem.
ÚČEL AUTOMATIZACE (c) Tralvex Yeap. All Rights Reserved.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Enterprise Europe Network mezinárodní spolupráce v inovacích a výzkumu 17. prosince 2012.
Výzkumný a zkušební ústav Plzeň s.r.o. ČLEN SKUPINY ÚJV Výzkumný a zkušební ústav Plzeň s.r.o. ČLEN SKUPINY ÚJV Obrusitelné.
Klastr je geograficky blízké seskupení vzájemně provázaných firem, specializovaných dodavatelů, poskytovatelů služeb a souvisejících institucí v konkrétním.
Zákon o podpoře výroby energie z obnovitelných zdrojů energie z pohledu MŽP Doc. Ing. Miroslav Hájek, Ph.D. Ministerstvo životního prostředí Vršovická.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
Audit nízkopoložených zdrojů zápachu - dodatek Podklad pro jednání Pracovní skupiny pro snižování zápachu.
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Denní centrum SVÍTÁNÍ, o.p.s.
MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE. Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého.
__________________________________________________________ VŠB - Technická univerzita Ostrava, Výzkumné energetické centrum __________________________________________________________.
Stav otevření trhu a energetické legislativy v ČR z pohledu spotřebitelů a nezávislých výrobců Ing. Bohuslav Bernátek - ENERGETIKA TŘINEC, a. s. Brno -
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Jednotná digitální technická mapa studie proveditelnosti
Projekt Enterprise Europe Network Technologické centrum AV ČR Kouty nad Desnou APROCHEM2013, OZE2013, ODPADOVÉ FÓRUM
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR Seminář Inovační potenciál ČR, AIP ČR.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Pavel Švejda Inovační potenciál ČR Praha, 10. září 2008.
Stav otevření trhu a energetické legislativy v ČR z pohledu spotřebitelů a nezávislých výrobců Ing. Bohuslav Bernátek - ENERGETIKA TŘINEC, a. s. Ostrava.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Problematika zákona o kogeneraci z pohledu provozovatelů závodních energetik Ing. Petr Matuszek Praha
STAV A VÝHLED TRANSFERU TECHNOLOGIÍ NA ZČU doc. Ing. Jan Horejc, PhD., prorektor pro spolupráci s praxí Mgr. Jaroslav Šíp, asistent prorektora.
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání; vysoké školy a inovace Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR INOVACE 2007 Plenární sekce 4.
Pohled nezávislého výrobce na trh s elektřinou v ČR a EU Ing. Petr Matuszek Poděbrady
ROZVOJ ICT V PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍCH KRAJE VYSOČINA Poskytování finančních prostředků.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Výrobní program BRIKLIS, spol. s r.o. Malšice, je výrobce briketovací technologie pro řešení odpadového hospodářství v průmyslu dřevozpracujícím papírenském.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Podpora inovačních podniků prostřednictvím sítě Enterprise Europe Network Lukáš Procházka, TC AV ČR European Commission Enterprise and Industry.
 Významný pokles počtu žáků na základních školách  Dlouhodobější demografické trendy  Zvýšené nároky na rozpočet města při financování provozu škol.
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Transport Březen Měnírny MHD  Cegelec vyrábí a dodává zařízení pro měnírny MHD  Usměrňovače  DC distribuce  Naše výhody :  Vývoj, design, výroba,
OKO pro výzkum nových technologií Pracovní setkání inovačních firem Konsorcium: BIC Brno, spol. s r.o. Grantika CS, a.s. Regionální poradenská agentura,
Služby Enterprise Europe Network s důrazem na design 1. prosince 2015Ing. Petr Hladík, Ph.D.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Strojírenské výrobky Zbožíznalství 1. ročník Strojírenské výrobky ➔ Tvoří výrobní základnu každého průmyslově vyspělého ➔ státu ➔ Výroba navazuje na.
Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
PODPORUJEME LIDI VE VYTVÁŘENÍ A ROZVOJI FIREM, KTERÉ MĚNÍ SVĚT
Regionální inovační systémy a podpora inovací v regionech ČR
Výrobní činnost CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
Vybrané právní aspekty podnikání v digitálním věku
Podniková logistika ve společnosti INOTECH ČR spol. s.r.o.
„Program RE:START a Platforma Uhelné regiony“
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

BIC Ostrava s.r.o. PODNIKATELSKÉ INOVAČNÍ CENTRUM Úspěšné příklady TTT v projektu BISONet Lukáš Gottesman, BIC Ostrava s.r.o , Praha

BIC Ostrava s.r.o. TTT- HOBES, spol. s r.o. – Direct contact Největší český výrobce zadlabacích zámků Za účelem zvýšení efektivity výroby a výrobní kapacity se firma rozhodla investovat do výkonné lisovací technologie Při získávání nové technologie spolupracovala s BIC Ostrava Na základě požadavků firmy a dostupných finančních prostředků byla vypracována studie proveditelnosti včetně, zpracování návrhu způsobu financování investičního projektu Vybraná technologie představuje vysoce výkonný dvoustojanový výstředníkový lis, který je určen pro výrobu velkého počtu dílů upravených do speciálních tvarů, které jsou obsaženy ve výrobcích firmy HOBES

BIC Ostrava s.r.o. TTT (v jednání) - GWRD s.r.o. - přes TO (BBS) Malá firma z Frýdku-Místku – první kontakt ze semináře : TO - Náporová turbína na mokrou páru - turbína využívající zbytkové tepelné energie nebo dokonce odpadní teplo z různých druhů technologických procesů k výrobě elektrické energie : EOI z Enterprise Ireland EEN : 1. Návštěva z Irska (zástupce partnera sítě) –Prohlídka zařízení zkušebně umístěného v prostorách Energetiky Třinec + osobní projednání možností spolupráce –Irský zástupce EEN seznámil zájemce se zjištěnými informacemi a ten projevil zájem o osobní návštěvu : 2. Návštěva z Irska (zástupce partnera sítě + zájemece Biomass Heating Solutions Limited)

BIC Ostrava s.r.o. TTT (v jednání) - GWRD s.r.o. - přes TO (BBS) V současné době probíhají jednání o výrobě zkušebního kusu pro vyzkoušení v Irsku – existuje možnost licencované výroby turbíny v Irsku

PODNIKATELSKÉ INOVAČNÍ CENTRUM BIC Ostrava s.r.o. Mostárenská 1156/ Ostrava–Vítkovice TEL.: FAX: WEB: Děkujeme za pozornost