Greenforce Network Prezentace pro mezinárodní skupinu ČIŽP Praha, 31. března 2010 Martin Baranyai.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
Advertisements

Výroční konference IMPEL TFS
Spolupráce s Evropskou komisí při řešení případů veřejné podpory Ondřej Dostal Stálé zastoupení ČR při EU.
CEBRE Česká podnikatelská reprezentace při EU Hradec Králové, Blanka Jakubcová.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 7. Sněm RVŠ, 20. února 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Miroslav Jašurek.
Spolupráce mezi obcemi Spolupráce při výkonu samostatné působnosti a)Na základě smlouvy o splnění konkrétního úkolu b)Na základě smlouvy o vytvoření svazku.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
VEŘEJNÁ PODPORA CO LZE A CO NELZE hledání optimálních možností financování zdravotnictví Praha, 24. dubna 2008.
(DE)REGULACE EVROPSKÝCH ŽELEZNIC A AKTUÁLNÍ VÝVOJOVÉ TRENDY V OSOBNÍ A NÁKLADNÍ DOPRAVĚ Mgr. Daniel Seidenglanz, Ph.D. Mgr. Filip Chvátal Studijní materiál.
Jaroslav Pražan Poradenství pro environmentální část cross-compliance (studie CIFAS) Úvod Jaroslav Pražan
EVROPSKÝ DŮM, 28. LISTOPADU 2012 MILENA VICENOVÁ MINISTERSTVO ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ KSAP Jaký vliv má střední Evropa v EU?
Greenforce Network Prezentace pro mezinárodní skupinu ČIŽP Praha, 14. května 2008 Martin Baranyai.
Koordinační centrum pro EQF Implementace EQF v Evropě – současný stav Valná hromada AVOŠ, 19. dubna 2012 Milada Stalker
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. Předsednictvo RVŠ, 20. března 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Jan Kozubík, Martin Petrus.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Projekty sítě IMPEL v ochraně přírody Nezákonné těžby dříví
Poradenské systémy ve vybraných členských zemích EU (CIFAS projekt) European Environment Agency.
THE GARDEN A PLACE FOR LIFELONG LEARNING Projekt partnerství Grundtvig.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 8. sněm RVŠ, 22. května 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
BOJ PROTI DAŇOVÝM ÚNIKŮM aktuální otázky, květen 2013
Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro Prevenci a boji proti kriminalitě Číslo projektu: HOME/2010/ISEC/FP/C2/ PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Hradec Králové, NKQ, 18. února 2014.
Zemědělský svaz České republiky EKOTOXA s.r.o. Cross compliance 5 - Přístup ke cross compliance Spolufinancováno Evropskou unií Evropský Zemědělský fond.
MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE.
ECS – aktuální informace z provozu
Krajské zřízení Přednáška M. Horáková.
Projekt sociálně-ekonomický rozvoj Hradce Kralové VNG-GST-projekt ve spolupráci měst Hradec Kralové (CZ) aArnhem (NL) Mezinárodní konference Praha, 16.
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
28. listopadu 2011, Brno ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy Seminář - inovace v regionech.
Příprava zákona o elektronických komunikacích Jaromír Šiška, CSc. náměstek ministra - ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb Konference.
IMPEL-TFS NCP Exchange Day Vídeň,
Možnosti spolufinancování projektů v oblasti ICT z programů EU PhDr. Blanka Hašová Ing. Martin Hiršal.
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová.
Metodika praktického využití judikatury ESD a práva EU obecně: Přestaňme se ho bát David Petrlík Referendář (asistent soudce), Soudní dvůr Evropských společenství.
INSTITUCE EVROPSKÉ UNIE
Projekt LARA INTERREG Toolbox Seminář Zhodnocení programu INTERREG IIIB CADSES , PRAHA Mgr. Štěpánka Litecká MEPCO – Mezinárodní poradenské centrum.
Předmět: Evropská ekonomická integrace Irena Fujerová.
Národní fytosanitární workshop EUPHRESCO / ERA-Net Příležitosti k mezinárodní spolupráci s EFSA v oblasti bezpečnosti potravin Ministerstvo zemědělství.
SOLVIT neformální systém řešení sporů na vnitřním trhu Setkání center na MPO
Projekt GINIE - role a přínosy CAGI při vytváření Evropské geoinformační sítě.
Komentář ERÚ k cenovým rozhodnutím, kterými se stanovují ceny plynu, tepla a elektřiny pro rok 2008 Rámec práce ERÚ ve II. regulačním období a hlavní zásady.
Evropské právo životního prostředí Osnova Opakování z předchozí přednášky Prosazování evropského práva Soudní dvůr EU a jeho role v ochraně.
SPOLEČNÁ MĚNA EURO (EUR, €). ČR a €
Hlavní orgány v EU Monika Matysová.
ELearning na počátku nového tisíciletí a pět let poté Miloslava Černá Petra Poulová.
3. Valné shromáždění IMPELu Praha 3.6. –
Zasedání uspořádané k oficiálnímu zahájení činnosti Českého centra pro mobilitu Datum konání: Místo konání: budova AV ČR, Národní 3, Praha.
Celostátní porada vysokoškolských knihoven 2005, Praha, Asociace knihoven vysokých škol ČR v roce 2005 Barbora Ramajzlová
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Profesní inženýr nositel technických inovací Profesní titul euroinženýra a vedení registru jeho držitelů Ing. Zdenka Dahinterová EUR ING Praha
Česko–slovenský koridor Evropské železniční koridory pro konkurenceschopnou nákladní dopravu Setkání s dopravci, , Strečno Markéta Šlachtová,
Mezinárodní seminář: Kvalifikovaná pracovní síla jako zdroj konkurenceschopnosti České republiky Vytvoření konkurenceschopného pracovního trhu.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Program Mládež v akci Program Evropské unie na podporu neformálního vzdělávání.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 30. listopadu 2015.
Několik poznámek k zahraničnímu obchodu a k průmyslu ČESKÉ ZÁVISLOSTI.
Rozsah ochrany černobílých ochranných známek „Harmonizovat různé výklady rozsahu ochrany ochranných známek výlučně v černobílém provedení a/nebo v odstínech.
12. přednáška Daně ze spotřeby. Daně ze spotřeby - Osnova 1. Úvod, základní pojmy, výnosy 2. DPH 3. Daně spotřební 4. Harmonizace v EU.
Česká inspekce životního prostředí
Podpora škol v rámci realizace dalšího vzdělávání v JMK
25. porada národní sítě IMPEL a porada národní sítě IMPEL a 41. porada skupiny pro mezinárodní spolupráci ČIŽP 29. červen 2017.
Flexicurity a trh práce v ČR
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Přeshraniční poskytování zdravotní péče
Přínos studijních návštěv pro experty ve vzdělávání
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Vybrané právní aspekty podnikání v digitálním věku
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Novinky z EU Ing. Jan Slavík, Ph. D. XXVIII
Transkript prezentace:

Greenforce Network Prezentace pro mezinárodní skupinu ČIŽP Praha, 31. března 2010 Martin Baranyai

Greenforce Network neformální síť inspektorů a pracovníků zabývajících se implementací předpisů EU na úseku lesnictví a ochrany přírody založeno 14.prosince 2005 v Bruselu ročně 2 projekty + 1 plenární zasedání

GreenEnforce Meetings 3 Činnost v roce 2009  březen – Praha – předběžná diskuse o možnostech financování projektů sítě Greenforce z programu INTERREG  červen – Pamplona (Španělsko) implementace soustavy Natura 2000 v lesích

Diskuse o možnostech financování projektů sítě Greenforce z programu INTERREG 8 účastníků ze 4 členských států: ` EU 15 - NL,UK ` EU 12 – CZ, LV ` Kandidátská země – FYROM ` Evropská komise Workshop – Grenforce a INTERREG Praha

Hlavní téma: - omezení hospodaření v lesích v zájmu ochrany přírody (kompenzace za ztráty, podpora „správné praxe“, informování veřejnosti …) Španělsko (Navarra) – červen 2009 Implementace sítě NATURA 2000 v lesích 44 účastníků z 19 členských států: ` EU 15 - AT,DE,DK,FR,FI,IR,IT,NL,PT,SP,UK ` EU 12 - CY,CZ,EE,LV,HU,MT,PL,SI ` Kandidátské země - CR,SB,FYROM ` Evropská komise

GreenEnforce Meetings 7  závěrečné zprávy a výsledky projektů realizovaných v r CZ – Interreg a Greenforce - SP – Natura 2000 v lesích  návrhy projektů pro období 2010 – 2011 (UK, FI, SE…)  diskuse ohledně rozsahu působnosti Greenforce  zprávy ostatních spřátelených sítí ….(IMPEL, ECENA,CITES-EWG) Páté plenární zasedání Greenforce - květen 2010 ???

8 Kontakty Martin Baranyai ČIŽP OI Hradec Králové Resslova 1229 T