Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
To nejlepší od PRO PROTI ULI STEINA.
Advertisements

Rozhovor s Bohem.
Zajímavé Zde takové malé matematické cvičení, které přivádí spoustu lidí k zácpám ….
Jak na to, aniž bychom se zničili
CINSKE PRISLOVI.
Výuka Excelu: posloupnosti Co to vlastně jsou posloupnosti? Jednoduše řečeno posloupnosti jsou jakési ulehčeni od zbytečné práce a unavené ruky Existuje.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola
Prospěchové stipendium Mají na něj nárok pouze prezenční studenti Vyplácí se zpětně každý rok (výše je cca kč) po jednotlivých oborech 10% studentů.
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Jednou se vrátíš.
Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Aula Biskupského gymnázia Varnsdorf Učastníkem besedy s významnou osobou, kterou v rámci druhého kola projektu.
Všem lidem na celém světě přeji…
Přátelství.. .. je něco hezčího ? ...
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
Dopisy učitelům.
Peru 2012 Marek Vavřina 1. Otázky, na které bych chtěl odpovědět Jaké byly mé důvody strávit semestr v zahraničí a proč jsem si zvolil zrovna Peru? Na.
Střední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
Lucie Rohlíková Západočeská univerzita v Plzni
Dámy a pánové Dovolte abych vám představil to co jste ještě nikde neviděli !!!
Vítejte v prezentaci systému MLM (MULTI-LEVEL-MARKETING)
Vánoční přání příchází z Molenburku
Každý den jsme trochu starší…
Rady, návody, poučení Rady, návody, poučení pro studenty.
Rady, návody, poučení pro studenty prvního a druhého ročníku.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby { Vánoce nám opravdu klepou na dve ř e, všichni si p ř ejí to nejlepší a na stránkách „Vyso č anští,“
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Informace ke kurzu Manažerské účetnictví I a jak ho studovat.
2. Ročníkový pohovor - Imatrikulace Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
Poutníci v Mladé Boleslavi –
Drogy a já Jméno: Třída: Datum:.
Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název OP OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
JAK KOMUNIKOVAT S DOSPĚLÝM PACIENTEM. JAK SE PŘEDSTAVIT  Dobrý den, jsem ….. Studuji na třetí lékařské fakultě,. Studuju všeobecné lékařství. Jsem ve.
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
Malá násobilka - procvičování
Pedagogická fakulta Masarykovy university v Brně Katedra pedagogiky
Je to trochu divné jak se to stalo. I když nejsi věřící, měl(a) by jsi se na to podívat.
Obchodní dopisy.
Ročníkový pohovor Imatrikulace Imatrikulace Vyhláška děkana FEL č. 3 – 2007/08 Vyhláška děkana FEL č. 3 – 2007/08 Oficiální přijetí do.
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Dopisy učitelům. Vážený pane magistře, chtěl bych přijít na vaše konzultační hodiny, ale nemůžu, protože mám v té době výuku. Chci vás požádat o jiný.
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
Novoroční modlitba 2016 Upravil - Dick Sand.
Projekt 5.A Aj – Hv - Vv.
Hodně štěstí v novém roce
„IS není složitý, IS je jen obsáhlý.“
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Vstupní kurz Trnávka 2016 VŠPJ pořádá pro studenty nastupující do prvního ročníku vstupní kurz. Účast na tomto kurzu není povinná, ale představuje významné.
1.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Rozhovor s NÍM.
Vstupní kurz Trnávka 2014 VŠPJ pořádá pro studenty nastupující do prvního ročníku vstupní kurz. Účast na tomto kurzu není povinná, ale představuje významné.
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín
Rozhovor s Bohem.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
„IS není složitý, IS je jen obsáhlý.“
Rozhovor s NÍM.
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
Každý den jsme trochu starší…
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
OPERÁTOR V CALL CENTRU MOTIVAČNÍ DOPIS.
Transkript prezentace:

Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju mnoho pracovních úspěchů a hodné studenty, se kterými se Vám bude dobře pracovat. Váš student …

Vážená paní referentko, chtěla bych Vás požádat o přerušení studia na jeden akademický rok. Důvodem jsou mé zdravotní problémy. Zároveň bych se potřebovala zeptat, co vše je nutné udělat v případě přerušení studia. Napište mi, prosím, kdy bych se mohla u Vás zastavit osobně a vše vyřídit. Děkuji. …

Vážená paní magistro, - chtěla bych se předem omluvit z účasti na příštím cvičení (15.11.), jsem objednána k lékaři a nemohu přijít. Děkuji. … - ráda bych omluvila svou neúčast na příštím cvičení. Příští týden nebudu v Praze, ale vše si doplním.