KAMPUS Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MĚSTSKÉ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY – SEVERNÍ A JIŽNÍ PŘEDLICE
Advertisements

Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Rekonstrukce historického areálu FF MU
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
ČÁST B – ÚZEMNÍ STUDIE Definice dle stavebního zákona č. 183/2006 Sb. a jeho prováděcích vyhlášek - § 30 (1) Územní studie navrhuje, prověřuje a posuzuje.
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
NOVÝ ÚZEMNÍ PLÁN LIBEREC
Projekt TROLLEY Dobrý den.
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
úřad územního plánování
Hodnocení UJEP AK ČR Závěry a doporučení. Personální zajištění posilovat kvalifikační strukturu pracovišť - vytvořit realistické a kontrolovatelné plány.
Vize úspěšné univerzity Stanislav Novák „Demokracie vyžaduje charakter a vzdělanost“ Martin Černohorský.
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
Statutární město Ostrava
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Plnění Aktualizace DZ UJEP na rok a Aktualizace DZ UJEP na rok 2009
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
MELODIE Úvod Tato internetová prezentace navazuje na první část, která byla zpracována v roce Jedná se o pokračování zajímavých budov a objektů,
Nevyužitá absorpční kapacita venkovských obcí Analýza venkova: nové otazníky a výzvy 20. října 2011 Arcidiecézní muzeu, Olomouc.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Dodavatelsko- odběratelské vztahy při realizaci stavby
Dotační projekty Vysokého Mýta
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Ing. Klára Dostálová, náměstkyně pro řízení sekce regionálního rozvoje Ing. Tomáš Sklenář, ředitel odboru územního plánování.
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
01  PF02-12 Podprogram na podporu obnovy venkova  PF03-12 Podprogram podpory předprojektové přípravy projektů regenerace brownfields ve ZK  PF04-12.
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
Analýza poskytovatelů sociálních služeb na území Ústeckého kraje s důrazem na problematiku související s absorpční kapacitou prostředků EU jako součást.
Fázování OP VaVpI Sylvie Samková Praha,
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
Veřejná doprava pro všechny Město Beroun. Poloha města Beroun.
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
MELODIE.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Projekt LABEL LABE-ELBE – Adaptace na povodňové riziko v povodí Labe
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Umisťování staveb.
PŘÍPRAVa A REALIZACE projektů IROP
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
Vybrané nevýhody a rizika
Aktuální informace z činnosti Pracovní skupiny Inovace
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
CLEVER LEADER 2011 příprava budoucích učitelů
IROP - Podpora pořizování a uplatňování dokumentů územního rozvoje
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Program Prevence před povodněmi I. až IV. etapa
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Průběžné výsledky přípravy VRT
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Transkript prezentace:

KAMPUS Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem

KAMPUS 2008 Stavební práce  Dokončení demolic 5 objektů (budovy G, K, N, S a E). Uvolněné plochy byly zatravněny.  Výstavba parkovacích ploch a úprava zeleně ve spolupráci s ústeckým krajem v okolí budovy B na místě budovy G.  Dokončení rekonstrukce pavilonu B.  Dokončení rekonstrukce objektu H.  Dokončení rekonstrukce objektu VIKS.  Rekonstrukce Mendělejevova „PřF“.  Listopad Otevření SV části areálu.

KAMPUS 2008 Financování a jejich zdroje  MŠMT 142 mil. Kč  UJEP8,9 mil. Kč  Ústecký kraj5,5 mil. Kč

KAMPUS 2008 Projektové práce  Připraven nový stavební program.  Aktualizována urbanisticko-architektonická studie.  Připraven nový rozpočet – vícezdrojové financování.  Dokumentace k územnímu rozhodnutí – firma Sial.  Příprava pre-feasibility studies k projektům OP VaVpI – vědecká knihovna, univerzitní laboratorní centrum, regionální výzkumná centra, vzdělávací zázemí.  Příprava projektové dokumentace na vstupní vilku.

UAS: Předpokládané počty studentů UJEP (k , 2008) Studenti 2007 (Bc., NMgr., Mgr., Ph.D.) Studenti 2008 (Bc., NMgr., Mgr., Ph.D.) Studenti 2013 (plán) FSE FUD FVTM FŽP FF PF PřF ÚZS Celkem

KAMPUS UAS - Rozpočet Zdroj financovánítis. Kč% Veřejné zdroje ,3 Evropské fondy ,4 Ostatní – město, kraj ,7 Vlastní zdroje ,6 Celkem

KAMPUS 2008 UAS – Projednání  Urbanisticko-architektonická studie projednána na všech součástech UJEP v listopadu 2008  Významné připomínky ze strany součástí:  Nedostatek zeleně  Nedostatek parkovacích míst  Zastínění sousedních objektů  Řešení dopravní situace  Architektonická hodnota  Žádné připomínky k vlastním záměrům fakult.

KAMPUS Koncept k DUR (Sial, s. r. o.) Změny: v rámci zpracování DUR byly zohledněny připomínky ze strany součástí s dodržením všech právních a hygienických norem

KAMPUS 2009 Projektová dokumentace  Podklady potřebné k územnímu rozhodnutí – EIA.  Dokončení DUR a získání UR.  Příprava a podání projektových žádostí do OP VaVpI.  Projektová příprava vybraných staveb – v návaznosti na VŘ v OP VaVpI, na disponibilní finanční zdroje.  Dokumentace k rekonstrukci vybraných staveb.

KAMPUS 2009 Stavební práce ─Výstavba veřejného osvětlení v okolí areálu FUD. ─Stavba základních inženýrských sítí. ─Příprava území pro stavby UVVLC, další vzdělávací infrastrukturu a multifunkčního centra. ─Rekonstrukce vilky u vstupu do areálu. ─Rekonstrukce dalších budov – Klíšská, Mendělejevova. ─Další dle výsledku VŘ OP VaVpI, postupu MŠMT ….

JE V RUKOU VLÁDY ! Významnější postup projektu Kampus