Lyžařské středisko HINTERTUX

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Advertisements

HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
První Vltavská Realitní s.r.o. PROJEKTY V BULHARSKU.
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
DOHODA O VZÁJEMNÉ SPOLUPRÁCI V OBLASTI CESTOVNÍHO RUCHU
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
RAKOUSKO Zimní střediska Autor: Martin Sládek, 4.I.
CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
tel: Plavy 189.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
univerzitní výcvikové středisko
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Předmět: Zeměpis cestovního ruchu Ročník: 2.
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Školicí a ubytovací středisko IAT
Zimní rekreace v ČR.
Lyžování v Rakousku S CK TUŠLA
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY
Chamonix - Francia Aiguille du Midi.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_64.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
Reliéf a morfologické poměry
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
Poskytujeme služby v oblasti: Adrenalinových zážitků Wellness pobytů Vzdělávacích pobytů.
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
33. Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář hotel Srní, Srní na Šumavě Kalorimetrický seminář 2011.
Klára Tomsová, Kateřina Jacinová
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_91.
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
PARALELNÍ SLALOM. Paralelní slalom Jedná se o závod dvojic Závod má dvě tratě – modrou a červenou Obě tratě jsou postaveny identicky Závod je vždy vypsán.
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Pronájem kanceláře v budově sauny Sauna ve sportovním areálu Kouty, Valašské Meziříčí Kancelář v 1. Patře Parkování Atraktivní lokalita.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
JARNÍ CYKLOJÍZDA PO KRUŠNOHORSKÉ MAGISTRÁLE TERMÍN: MÍSTO: LESNÁ V KRUŠNÝCH HORÁCH POPIS: FÉROVÁ SNÍDANĚ, BOTHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM, SOUTĚŽE.
 Adresa: Vzdělávací a konferenční centrum Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Telč, Náměstí Jana Kypty 74, Telč- Vnitřní Město, telefon:
Úlohy Horské služby  24-hodinová služba a pohotovost  provoz záchranných stanic HS  provázání na dispečinky HZS a ZZS  záchranné a pátrací akce v.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kokory Číslo projektu: CZ.1.07/14.00/ Datum: Autor: Mgr. Miroslava Pospíšilová Název: VY_32_INOVACE_03_Z_ALPSKÉ.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká
Pyramida a Panský dům na Jizerce Jizerské hory – náhorní plošina – 500 km 2, 800 – 1100 m n.m.
Lyžování jako sport. Lyže vs. SNOWBOARD Lyžování je zimní sport spočívající v pohybu člověka vlastní silou po sněhu pomocí lyží, páru dlouhých úzkých.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD | Na padesátém 81, Praha 10 | czso.cz1/12 JAK SE DAŘÍ CESTOVNÍMU RUCHU V ČESKÉ REPUBLICE? Pavel Vančura Tisková konference,
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
VY_52_INOVACE_ČLAJS_08_JF KRNAP
Zimní olympijské hry Klikej.
Letní víkend s Michalem Šubrem
20. oddíl GINKGO středisko Walden - České Budějovice
Zájezd do Rakouska Hampl Matěj, 4.A.
Zimní sportovní areály
Lanové dráhy visuté pozemní.
Transkript prezentace:

Lyžařské středisko HINTERTUX „král mezi ledovci“ RAKOUSKÉ ALPY

Lyžařské středisko HINTERTUX Celoroční provoz Freeridová zákoutí Největší evropská half pipe pro snowboardisty Jeden společný ski-pas pro všechny sjezdovky Ve středisku vždy na podzim trénují nejlepší lyžařské týmy světa Luxusní ubytování přímo ve středisku

Lyžařské středisko HINTERTUX (v číslech) - 86 km sjezdových tratí v zimní sezóně 16 km sjezdových tratí v letní sezóně - 23 km modrých - 47 km červených  - 16 km černých tratí  250 km pro pěší tůry - 5 kabinek, 6 sedaček, 10 vleků - 240 sněhových děl

Top Ccl Neuhintertux Hotel 63 pokojů s balkónem 2 restaurace + bar Fitness, lázně, sauna, bazén, výřivka Společenská místnost Parkování (zdarma) Fitness zařízení, lázně, sauna, bazén, výřivka TV a WiFi připojení na pokoji 50 m od sjezdovky

Ledovec HINTERTUX

HALF PIPE

RAKOUSKÉ ALPY 2010