STEELCRETE® FLOORCRETE®

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Požární odolnost betonových konstrukcí
Advertisements

BETONY.
LEHKÉ BETONY.
Použitelnost Obvyklé mezní stavy použitelnosti betonových konstrukcí podle EC2: ·      mezní stav omezení napětí, ·      mezní stav trhlin, ·      mezní.
Ing. Martin Vyvážil, Ing. Vladan Prachař
s dopravní infrastrukturou
Vodonepropustné betony – PERMACRETE®
Název operačního programu:
Prostý beton - Uplatnění prostého betonu Charakteristické pevnosti
Elektrotechnická měření Výpočet umělého osvětlení - Wils
ÚSTAV MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ
Technická dokumentace
Zadání diplomové práce Studium materiálových vlastností CF kompozitů s termoplastickou matricí.
Smyková odolnost na protlačení
NK 1 – Konstrukce – část 2B Přednášky: Doc. Ing. Karel Lorenz, CSc.,
NK 1 – Konstrukce – část 2A Přednášky: Doc. Ing. Karel Lorenz, CSc.,
Doc. Ing. Jan Vodička, CSc., ČVUT v Praze Seminář BETON UNIVERSITY
Podlahy Normativní základna Skladby vrstev Ing. Vladimír Veselý
STEELCRETE ® Kontrola a zkoušení Ing. Stanislav Smiřinský 5. Seminář Beton University, Plzeň,
5. Seminář Beton University, Plzeň Petr Krejča MALMIX – Čerstvé maltové směsi.
Použitelnost Obvyklé mezní stavy použitelnosti betonových konstrukcí podle EC2: ·      mezní stav omezení napětí, ·      mezní stav trhlin, ·      mezní.
Beton University, 2. ročník Technologie bezesparých předepnutých podlah CreatingSolutionsTogether TECHNOLOGIE PŘEDEPNUTÝCH BEZESPARÝCH PODLAH Pavel Smíšek.
Materiály pro podlahy Sortiment ČMB
Easycrete ® Ing. Vladimír Veselý Plzeň
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
PŘEDPJATÝ VLÁKNOBETONOVÝ SLOUPEK PROTIHLUKOVÉ STĚNY
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III
Bílé vany - zásady provádění, příklady realizací
Problematika a sanace dřevěných konstrukcí Tematický workshop:
STAVEBNICTVÍ Pozemní stavby Zámečnické práce (STA39)
Jak specifikovat beton a další produkty
Str. 1 Odborná společnost pro vědu, výzkum a poradenství ČSSI Beton University, Plzeň Ing. Vojtěch Petřík, Ph.D.  Vláknobetony s ocelovými.
Stavebnictví Pozemní stavby Stěnové systémy (STA16)
Vliv přídavku odpadního čedičového a odpadního skelného vlákna
Lité podlahy sortiment, příklady, použití
Průmyslová podlaha (Drátko)betonová deska na zemní pláni
5. Seminář Beton University, Plzeň Petr Krejča STEELCRETE Příklady použití v praxi Petr Krejča.
Použitelnost Obvyklé mezní stavy použitelnosti betonových konstrukcí podle EC2: ·      mezní stav napětí z hlediska podmínek použitelnosti, ·      mezní.
Pohledový beton specifikace Ing. Vladimír Veselý - BETOTECH
Příklady návrhu a posouzení prvků DK podle EC5
Zkušební postupy pro beton dle ČSN EN 206 Tomáš Vymazal
zatížitelnost podlahy
9. KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ R O B O T I K A DUBEN 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/
Návrh složení cementového betonu.
Vady vzniklé chybným prováděním betonových konstrukcí
Provádění betonových konstrukcí. Bodové hodnocení seminářů 6. ročníku v akreditovaných projektech celoživotního vzdělávání ČKAIT - 1 bod a ČKA - 2 body.
Provádění betonových konstrukcí. Bodové hodnocení seminářů 6. ročníku v akreditovaných projektech celoživotního vzdělávání ČKAIT - 1 bod a ČKA - 2 body.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
SE ZVLÁŠTNÍMI VLASTNOSTMI
Vypracoval: Ing. Roman Rázl
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Název školy Střední škola stavební a dřevozpracující, Ostrava, příspěvková organizace Autor Ing. Marie Varadyová Datum: duben 2012 Předmět: Zkoušení stavebních.
Kde hledat informace o betonu Michal Števula. Množství: nekonečnéKvalita: od A do Z Zdroje TV rozhlas tisk-noviny časopisy knihy semináře běžné odborné.
1 Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 28 Anotace.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_24-15 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice AutorRobert.
Cena Inovace roku 2015 Praha, Uplatnění ultravysokopevnostního betonu na nosné konstrukci lávky Jan L. Vítek & Robert Coufal.
Beton pro moderní stavby - realizace Ing. Marek Filistein TBG BETONMIX a.s. Betony pro moderní stavby a design.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Název školy Střední škola stavební a dřevozpracující, Ostrava, příspěvková organizace Autor Ing. Marie Varadyová Datum:červen 2012 Předmět: Zkoušení stavebních.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada09 AnotaceTechnické.
Modelování primárního ostění Příklad 2. Primární ostění Primární ostění je zpravidla složeno ze stříkaného betonu a dalších výztužných prvků (svorníková.
Dopravní a čerpací technika Komunikace Beton university Ing. Zdeněk Honzík.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 27 Anotace.
ČSN EN Výbušné atmosféry – Část 37: Neelektrická zařízení pro výbušné atmosféry – Neelektrické typy ochrany bezpečnou konstrukcí „c“, hlídání.
ZKOUŠKY KONZISTENCE BETONOVÉ SMĚSI teorie
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
ZKOUŠKY KONZISTENCE BETONOVÉ SMĚSI METODA ROZLITÍ
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_07-05
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

STEELCRETE® FLOORCRETE® Betony z nabídky ČMB STEELCRETE® FLOORCRETE® Ing. Milada Mazurová – TBG METROSTAV Ing. Vladimír Veselý - BETOTECH Seminář Beton University, Děčín, 24. 2. 2011

Obsah prezentace Co jsou betony STEELCRETE® a FLOORCRETE® Použití Příklady

STEELCRETE® a FLOORCRETE® - specifika vláknobeton : beton dle ČSN EN 206-1, jehož základní struktura je doplněna vlákny, která mohou být libovolného původu (materiálu), tvarů a rozměru. Vlákna musí tvořit v objemové jednotce vláknobetonu takový podíl (objemový stupeň ztužení vlákny), aby vznikl homogenní vláknobeton, který umožní zlepšit alespoň některou z fyzikálně mechanických vlastností původního betonu.

STEELCRETE® a FLOORCRETE® - specifika STEELCRETE® typový drátkobeton : beton, pro který jsou výrobci specifikovány požadované vlastnosti a doplňující charakteristiky betonu a výrobce zodpovídá za dodání betonu vyhovujícího požadovaným vlastnostem a doplňujícím charakteristikám. FLOORCRETE® drátkobeton se zaručeným obsahem vláken: beton dle ČSN EN 206-1, jehož základní struktura je doplněna vlákny, která mohou být libovolného původu (materiálu), tvarů a rozměru a jejichž obsah (dávka) v betonu je zaručen(a).

Co jsou STEELCRETE® a FLOORCRETE® Statik navrhne požadované charakteristiky Technolog betonárny vybere vhodný typový STEELCRETE V případě, že není k dispozici, navrhne složení včetně typu a množství vláken a provede potřebné testy Betonárna dodává typový STEELCRETE s garantovanými parametry a zajistí jejich ověření předepsanými zkouškami FLOORCRETE® Projektant nebo zhotovitel podlahy zadá parametry podloží a zatížení (dopravou, stále zatížení – regály..) Statik stanový požadovaný typový beton, určí vhodný typ vláken a jejich množství Betonárna dodává beton předepsaného složení včetně drátků a zajišťuje kontrolu parametrů betonu a obsahu drátků

Použití STEELCRETE® a FLOORCRETE® Částečná nebo úplná náhrada klasické betonářské výztuže v konstrukčních prvcích Základy, základové desky Podlahy a stěny suterénů budov – „bílé vany“ Průmyslové podlahy extrémně namáhané FLOORCRETE® Průmyslové podlahy na únosném podloží zatížené běžným provozem

Použití STEELCRETE® Příprava základové desky na betonáž je stejná jako při použití klasické betonové směsi a ocelové výztuže.

Použití STEELCRETE® Po uložení STEELCRETE na základovou desku lze jednoduše hladinu směsi rozvlnit a tím dojde k rozlití povrchu.

Použití STEELCRETE®

Použití FLOORCRETE®

Použití FLOORCRETE® Rekonstrukce

Rekonstrukce Haly Horní Počernice

Děkuji Vám za pozornost… Kontakt: Ing. Milada Mazurová TBG METROSTAV milada.mazurova@tbg-beton.cz Ing. Vladimír Veselý BETOTECH vladimir.vesely@tbg-beton.cz