TEST.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rytíři na Osice l.p dne měsíce července léta páně 2006 se na výcvikovém tábořišti nedaleko města Nová Bystřice sjela pážata z dalekých i blízkých.
Advertisements

Vyvození písmen Z, z Zajíc v zelí Zalezl zajíc do zelí,
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
1. Haleluja, chvalte Boha | vy stvoření nebeská, | oslavuj ho na výsostech ty, | družino andělská! Všichni jeho zástupové, | slunce, | měsíc s hvězdami.
Kdo/Co? Fill in the blanks with the correct case of kdo or co, depending on context. Vzor: ____ políbil Jiří? Koho políbil Jiří?
Francie za vlády Ludvíka XIV.
Znám, zemi znám 1. Znám, zemi znám, tam se touha má vrací, tu kterou Bůh lidem dávno dal. Znám, zemi znám, kde se trápení ztrácí, tam není místa pro žal.
Podstatná jména Pád podstatných jmen. Podstatná jména Pád podstatných jmen.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Jejich život ve smečkách
Na poli.
Nikola Šimůnková.  Americký animovaný seriál  Vytvořen režisérem Mattem Groeningem  První snímek byl vytvořen během 15 minut.
PŘÍD. JMÉNA vzory mladý-jarní
VYSNILA JSEM SI TĚ DREAMED YOU ANASTACIA.
1. Zůstaň dnes se mnou, rychle kvapí noc, | temnota houstne, přijď mi na pomoc! | Když nikde není možno složit tíž, | slabému pomoz, se mnou zůstaň již!
Vyvození písmen E, e ementál Ementál Ementál je samá díra,
MĚSTO, MOŘE, KUŘE, STAVENÍ
ERBY Heraldika.
VÝLET.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují druhy číslovek, žáci si.
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
KRÁLŮ KRÁLI, JÁ TĚ CHVÁLÍM, SRDCE MÉ TI DÁVÁ DÍK, PŘED TEBOU SE VŠECHNO SKLÁNÍ V POKOJI A RADOSTI. MRAČNA SMUTKU V TOBĚ MIZÍ, RADOST TVÁ MĚ NAPLNÍ. KRÁLŮ.
1. Ó Hospodine, Pane náš a králi! Jak důstojné a jak je plné chvály tvé jméno na vší zemi široké! Jde sláva tvá nad nebe vysoké.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Kdo to byl Eliáš? PROROK 2. Proč šel Eliáš za králem Achabem? ABY MU OZNÁMIL, ŽE PŘIJDE OBDOBÍ SUCHA 3. Kde žil.
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
Číslo v digitálním archivu školy
Ve tvých nádvořích je lépe než kdekoliv jinde Proč by mělo být křesťanům (člověku) lépe v Hospodinových nádvořích, než kdekoliv jinde ? Jak to vypadá.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
1. Za mou! dí Kristus, vůdce náš, | křesťané, za mnou spějte! | Sám sebe zapři, kdo mne znáš, | a všichni slov mých dbejte! | Svůj vemte kříž a těžkost.
Rodokmen - jména Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni.
1. Mám v nebi Otce a dobrého Pána, on sám lidské strachy a bolesti zná. On dává mi sílu hned každého rána a já šťasten jdu, kam mne Pán posílá. Já mám.
CHVÁLU VZDEJTE HOSPODINU CHÁLU VZDEJTE HOSPODINU PROTOŽE JE DOBRÝ, JEHO MILOSRDENSTVÍ JE VĚČNÉ, CHVÁLU VZDEJTE BOHU BOHŮ, JEHO MILOSRDENSTVÍ JE VĚČNÉ,
Ref.: Nám, Pane, dal jsi Slovo své, Ducha svého dej nám též.
26. Chválu vzdejte Hospodinu Chválu vzdejte Hospodinu, protože je dobrý. Jeho milosrdenství je věčné. Chválu vzdejte Bohu bohů. Jeho milosrdenství je věčné.
1. Věčný Bože, silný v boji, | jak jsou příbytkové tvoji rozkošní, | ze všech nejkrásnější. | A proto touží má duše | po síních tvých v každém čase, |
VY_32_INOVACE_03_NÁCVIK ČTENÍ
SKLOŇOVÁNÍ ZÁJMEN MŮJ, TVŮJ, SVŮJ, JEJÍ
1. Vezmi, Pane, život můj, | k své jej službě zasvěcuj
1. Hvězdou mojí jasnou, | na niž rád vždy zřím, | skálou mojí pevnou, | věrným vůdcem mým, | cílem mého žití, za nímž pospíchám, | chlebem jenž mne sytí,
Moje Rodina Lucka.
PŮVOD PLANET.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Krkavec velký Vytvořil: Jiří Burda
BUĎTE POZORNÍ, AŤ SI TOHO ZAPAMATUJETE CO NEJVÍC..
NÁZEV ŠKOLY : Základní škola Hostouň, okres Domažlice, příspěvková organizace NÁZEV PROJEKTU : Moderní škola REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.4.00/
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
ZÁKLADNÍ KAMENY DUCHOVNÍHO ŽIVOTA II. CHVÁLA A UCTÍVÁNÍ.
 PÁN rod mužský životný  HRAD rod mužský neživotný  MUŽ rod mužský životný  STROJ rod mužský neživotný.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice AUTOR: Vondráková NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Červená Karkulka TEMA: ČÍSLO PROJEKTU:
Muž Hloupý
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Název školy : ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÝ KOSTEL,OKRES CHEB
Rodina, příbuzenství.
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Etologie ptáků.
Podstatná jména Opakování
S tímto programem si muzete spocítat, kolik Vám jeste zbývá dovolené !!! Tady kliknete !
Skloňování zájmen 1. a 2. osoby JÁ – TY – MY – VY + zvratná
Kolikrát? Matouš 18,21-35.
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
CLASE V.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Kdo/Co? Fill in the blanks with the correct case of kdo or co, depending on context. Vzor: ____ políbil Jiří? Koho políbil Jiří?
Transkript prezentace:

TEST

Jak se jmenuje bratr Daenerys Targaryen? a) Jon b) Viserys c) Jorah

Jaká nehoda se stala Branovi? pokousal ho zlovlk b) spadl z koně c) spadl z věže

Jak říkal Khal Drogo Khaleesi? a) měsíci mého života b) mé slunce a hvězdy c) medvídku

Koho si Joffrey vezme za ženu ve 4. sérii? a) Sansa Stark b) Arya Stark c) Margaery Tyrell

Poznej erby: Stark Targaryen Baratheon Lannister Tyrell

Kdo je „Králokat“ ? a) Ned Stark b) Jaime Lannister c) Joffrey Baratheon

S kým cestuje Arya Stark? a) Jon Sníh b) Sandor „Ohař“ Clegane c) Jaqen H‘ghar

Jak se přezdívá Robbu Starkovi? a) Skřet b) Muž beze cti c) Mladý vlk

Jakou funkci zastává Tyrion Lannister v Králově přístavišti? a) Správce pokladny b) Člen královy gardy c) Králův pobočník

Lysa Arryn je paní: a) Řekotočí b) Orlího hnízda c) Casterlyovy skály

KONEC TESTU HEZKÝ DEN 