Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rytíři na Osice l.p. 2006. 23. dne měsíce července léta páně 2006 se na výcvikovém tábořišti nedaleko města Nová Bystřice sjela pážata z dalekých i blízkých.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rytíři na Osice l.p. 2006. 23. dne měsíce července léta páně 2006 se na výcvikovém tábořišti nedaleko města Nová Bystřice sjela pážata z dalekých i blízkých."— Transkript prezentace:

1 Rytíři na Osice l.p. 2006

2 23. dne měsíce července léta páně 2006 se na výcvikovém tábořišti nedaleko města Nová Bystřice sjela pážata z dalekých i blízkých krajů, aby pod vedením zkušených rytířů absolvovala výcvik v umění a dovednostech rytířských. Výcvik trvající dva týdny byl velmi, velmi náročný.

3 Počiny pážat byly bedlivě sledovány ostřížím zrakem samotného veličenstva, pána z Nilfgaardu, Krále a panovníka Pepy I.

4 Pážata měla na své straně podporu první dámy. Avšak hlavně při nich stál samotný Drak „Merlin“, potulný mnich a kouzelník, se svojí mocí kouzelných kamenů.

5 Počasí nám naštěstí přálo. Po dobu soubojů a klání o družinové prapory a královské erby nám bůh slunce zachovával přízeň.

6 Rozdělení tábora na jednotlivé družiny:

7 Náplní výcviku bylo prověřování tělesné zdatnosti …

8 … příprava chutné krmě …

9 … poznávání cizích krajů …

10 … usilovná práce údržby tábora … … rytířská klání …

11 … a večerní halasení za doprovodu hudebních instrumentů – to vše se na táboře událo

12


Stáhnout ppt "Rytíři na Osice l.p. 2006. 23. dne měsíce července léta páně 2006 se na výcvikovém tábořišti nedaleko města Nová Bystřice sjela pážata z dalekých i blízkých."

Podobné prezentace


Reklamy Google