Druhy čar VY_32_INOVACE_382, 20.sada, M2 Matematika ANOTACE

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mácová Lucie ANOTACE Seznamuje žáka s předpoklady pro různá povolání. Druh učebního.
Advertisements

Seřaď obrazce podle velikosti
Possessive´s Anglický jazyk VY_32_INOVACE_366, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání přivlastňovacího´s. Přiřazují.
SUPERLATIVES Anglický jazyk VY_32_INOVACE_380, 19. sada, AJ2 ANOTACE Prezentace s výkladem a doplňovacím cvičením na stupňování přídavných jmen v anglickém.
Předložky s, z Český jazyk, 5. ročník VY_32_INOVACE_131, 7. sada, ČJ2
To have got - negative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_376, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have got.
GEOMETRICKÉ TVARY A JEJICH VELIKOST
ANOTACE Materiál seznamuje žáky s rozdílem mezi obsahem a obvodem a zjistí jak vyvodit vzorec pro výpočet. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy.
Násobilka 3 VY_32_INOVACE_086, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jana Homolková ANOTACEPrezentace obsahuje příklady obrázků vytvořené v bitmapovém.
Násobilka 8 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 4 VY_32_INOVACE_087, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jana Homolková ANOTACEPrezentace obsahuje základní funkce programu Malování. Druh.
VY_32_INOVACE_418, 21. sada, Přírodověda
VYHLEDÁVÁNÍ GEOMETRICKÝCH TVARŮ V OBRÁZCÍCH
Zlomky Matematika VY_32_INOVACE_100 – 5.sada, M Anotace
Prepositions VY_32_INOVACE_032 – 2.sada, AJ ANOTACE
Krajinná sféra a její části
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo.
ANOTACE PREZENTACE SEZNAMUJE S SESTROJENÍM GRAFU KVADRATICKÉ FUNKCE Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žák sestrojí graf kvadratické funkce dle.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci přiřazují obrázky k hlásce ( písmenu ). Druh učebního.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k výkladu vzorců pro výpočty obvodů daných.
Násobilka 6, 7, 8, 9 VY_32_INOVACE_090, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2, 3, 4, 5 VY_32_INOVACE_085, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují druhy zájmen, žáci si pak.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci řadí slova podle abecedy. Kontrola – po kliknutí se přiřadí.
VY_32_INOVACE_ sada, Přírodověda
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Výklad pravidel při sestavování souřadnic bodů. Žák se.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy tvrdé souhlásky, tvrdé slabiky. Druh.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy měkké souhlásky, měkké slabiky. Druh.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují podle učebnice, zápisů.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Nejdříve si žáci zopakují s pomocí učitele a přehledu určování.
Vzdělávací oblast: Matematika Autor: Vlasta Lindovská Jazyk: Český
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová ANOTACE Žáci dopočítávají - přidávají ovoce na misku podle zadaného.
Kružnice Matematika, 5. ročník VY_32_INOVACE_082, 5. sada, M ANOTACE
Síla. Měření síly. Gravitační síla.
ANOTACE Soubor slouží k výkladu a opakování učiva o Slunci. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žák dokáže vysvětlit pojmy Slunce, sluneční soustava,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy souvětí, spojka. Přiřazují spojky do.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci vymýšlejí a zapisují jména, která by podle abecedního.
Římské číslice 1 – 20 Matematika , 5. ročník
Česká republika: obyvatelstvo a sídla
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci řádí věty ve správném pořadí podle smyslu. Druh učebního.
Násobilka 7 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
VY_32_INOVACE_401, 21. sada, Přírodověda
Matematika a její aplikace
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického okruhu, tvoří rozhovory podle obrázků. Užívají jednotné.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického okruhu, vyhledávají slova, doplňují názvy k obrázkům, doplňují.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k opakování a procvičování slovní zásoby.
VY_32_INOVACE_ sada, Přírodověda
Česká republika: vodstvo
Souvětí a jeho vzorce Český jazyk VY_32_INOVACE_ sada, ČJ
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s podstatnými jmény. Druh učebního materiáluDUM.
Autorem materiálu a všech jeho č ástí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mácová Lucie ANOTACE Materiál seznamuje žáky s postupem řešení slovních úloh o pohybu.
Násobilka 9 VY_32_INOVACE_093, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci říkají abecedu a hledají písmena na ploše. Určují, která.
To have got - affirmative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_375, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Clothes Anglický jazyk VY_32_INOVACE_363, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického.
Family Anglický jazyk VY_32_INOVACE_365, 19. sada, AJ2 ANOTACE
Násobilka 6 VY_32_INOVACE_089, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2 VY_32_INOVACE_084, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 5 VY_32_INOVACE_088, 5. sada, M ANOTACE
ANOTACE Materiál seznamuje žáky s charakteristikou, vzhledem a využitím lípy srdčité. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupyŽák se seznámí s lípou.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblečení – jednotné a množné číslo 2 Anglický jazyk 2. sada VY_22_INOVACE_72 AnotacePrezentace je určena k ověření znalosti.
Základní škola Čelákovice VY_32_INOVACE_027_Složené zlomky.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
Procvičování porovnávání a sčítání zlomků
Základní škola Čelákovice
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
Desetinná čísla a zlomky
Possessive adjectives
Transkript prezentace:

Druhy čar VY_32_INOVACE_382, 20.sada, M2 Matematika ANOTACE   Žáci se seznámí s pojmy rovná a křivá čára. Čáry vyhledávají a obtahují. Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupy  Žáci rozeznají rovnou a křivou čáru. Pro koho je materiál určen  Žáci 2. ročníku ZŠ Autor  Mgr. Hana Bednářová Datum vzniku  12.9.2012 Vzdělávací oblast  Matematika a její aplikace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

DRUHY ČAR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

KŘIVÁ ČÁRA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

PŘÍMÁ ČÁRA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

HLEDEJTE PŘÍMÉ A KŘIVÉ ČÁRY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana