Mik. Program 20.4.2012 10:00Zahájení (doc. Mazal, prof. Potáček) 10:15Obsah projektu a výsledky jeho plnění v oblasti KA 01 Inovace základních kurzů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Advertisements

V 6. výzvě OPPA uspěl náš projekt v konkurenci 407 dalších projektů
CZ.1.07/2.2.00/ KA1 - Inovace laboratoří Geotechniky využívaných v rámci praktické výuky studentů Fakulty stavební a Hornicko-geologické fakulty.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v environmentálním vzdělávání, výchovy a osvětě (EVVO )“ CZ.1.07/1.3.45/
Matematická analýza 1 Základy matematiky
Výuka chemie na ZŠ ve spolupráci se SŠ Mgr. Klára Helanová.
Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ochrana obyvatelstva a řešení krizových a mimořádných událostí Doc.Ing. Jozef Sabol, DrSc., FBMI.
Praktická cvičení – efektivní součást výuky, nebo luxus? Martin Vejražka Ústav lékařské biochemie 1. LF UK v Praze.
Realizace KA v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ září 2010 bylo zahájeno na UHK vzdělávání pro pedagogické pracovníky MŠ a ZŠ v rámci realizace.
SharePoint a Nintex Workfow 2010 možnosti pro vizuální tvorbu pracovních postupů Bc. Zdeňka Divácká MSc.
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Název prezentace v zápatí1 Program workshopu „Bohatství Země“ ESF MU, Lipová 41a, Brno Učebna P101 1 POPULARIZACE VĚDY A VÝZKUMU V PŘÍRODNÍCH.
Výsledky průzkumu a náměty pro inovaci předmětu FINANCE Doc. Ing. Mária Režňáková, CSc.
KURZY PRO VYSOKOŠKOLSKÉ PEDAGOGY doc. Ing. Pavel Krpálek, CSc
Workshop SFDP - Telč 2008 Fotogrammetrická dokumentace historických objektů - společná výuka pracovišť dvou fakult ČVUT Ing. Jindřich Hodač, Ph.D. Telč,
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Michal Sedláček.
Hotelnictví a gastronomie zblízka (vzdělávací program se stážemi) Zpracovala: Tvrdoňová Anna Datum: 2013.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Centrum pro studium vysokého školství
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Využití počítače ve výuce zeměpisu Školení SIPVZ – úroveň S Školitel: Antonín Jalovec.
Zvyšování znalostí v oblasti nových diagnostických metod a biotechnologií Konference Inovace ve vzdělávání – vzdělávání o inovacích Praha, 6. prosince.
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
Informace ke kurzu Manažerské účetnictví I a jak ho studovat.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
Kurz IT Essentials na DFJP UPCE Ivan Panuška. IT Essentials: PC Hardware and Software Version 4.0  kurz nabízí úvod do odvětví IT  seznámení interaktivní.
Konference škol vyučujících IT a IE
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
ZKUŠENOSTI S VÝUKOU CHEMIE V PROGRAMU ZUBNÍ LÉKAŘSTVÍ doc. MUDr. A
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Příprava na vyučovací hodinu a její vyhodnocení
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Pražské analytické centrum inovací CZ / /0002 Kontaktní osoba Karel Volka ESF – JPD 3 Grantové.
Metodika prezentace předobhajoby a vlastní obhajoby diplomové práce
Základy matematiky Matematická analýza 2 kurz distančního vzdělávání na MFF UK Prof. RNDr. Miroslav Hušek, DrSc. Doc. RNDr. Pavel Pyrih, CSc. KMA.
Partner P 30 – Gymnázium Boskovice Projekt „Spolupráce“ Dvě roviny -materiální -vzdělávací.
Vyučovací metody Školní pedagogika 2013.
Didaktika přírodopisu 2 Mgr. Libuše VODOVÁ Katedra biologie PdF MU.
ACH/PVCH – Projektová výuka v chemii. Název projektu: Co oko v řece nevidí? realizace: Střední průmyslová škola mlékárenská v Kroměříži maturitní ročník,
Představení provozu kavárny a cateringových služeb v PwC ČR Roman Anděl, Startujeme, o.p.s.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
Filozofická fakulta Univerzity v Lublani, Slovinsko  Originální název: Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani,  Ústav: Oddelek za.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
ZELENÝ MOST MEZI ŠKOLOU A PRAXÍ ENVIRONMENTÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ MODULY PRO TRVALE UDRŽITELNÝ ROZVOJ Partner projektu : Střední škola energetická a stavební,
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STROJNÍ 29. října 2015 ROZVRH.
Vzdělávání v laboratorní medicíně – prezenčně i virtuálně Marie Karlíková, Daniel Rajdl, Ondřej Topolčan Lékařská fakulta UK Plzeň.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Seznámení s multimediálními ukázkami na podporu vzdělávání v technických oborech Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro analýzy.
Cesta k uplatnění na trhu práce
2015 – uzavření smlouvy o spolupráci ve výzkumu a vzdělávání
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
Základy práva T6 Ústava jako základní právní předpis státu.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Prezentace projektu Rozvoj PřF JU
Implementační projekt KAP
POKROKOVÉ PROCESY VYUŽITÍ ENERGIÍ
Praktické dovednosti absolventa
ZPRÁVA O VÝVOJI Rob Bakx
PEDAGOGICKÉ VEDENÍ STUDENTŮ Garant: Mgr. Anna Krátká, Ph.D
Rozvoj vzdělávání na Slezské univerzitě v Opavě CZ /0. 0/0
Studijní obor Fyzioterapie
IP Alena Kopáčková (DFP)
I. etapa rekonstrukcí Projekt Zvýšení kvality laboratorní výuky studentů VŠCHT Praha (KvaLab)
Transkript prezentace:

Mik.

Program :00Zahájení (doc. Mazal, prof. Potáček) 10:15Obsah projektu a výsledky jeho plnění v oblasti KA 01 Inovace základních kurzů Inovace výuky v laboratorních cvičeních KA 04 a KA 05 a příprava textů k výuce (prof. Příhoda, Dr. Literák, Dr. Farková, doc. Trnková, doc. Pazdera) Inovace exkurzí KA 07 a materiály pro seznámení studentů (doc. Šindelář) Organizace a podpora praxí studentů KA 06 (doc. Šindelář) – Přestávka na oběd a diskusi Zlepšení přípravy na práci s literaturou KA 03 (dr. Literák) Kurs přenositelných kompetenci studentů (KA 08) a Kursy pro zaměstnance (KA 09) (dr. Literák) Organizace Dnů chemie (KA 10) a jejich náplň (dr. Literák) Diskuse k současným učebním plánům, obsahu a návaznosti předmětů (doc. Nečas) Diskuse k celému projektu, jeho přínosu a cestám k udržitelnosti výsledků (prof. Potáček) – Prohlídka laboratoří Ústavu chemie s výkladem. Součástí workshopu je možnost shlédnutí přednášky připravené v rámci inovací v posluchárně A11 / 132 od 9.00 – 9. 45hod.

prof. Kanický doc. Mazal prof. Potáček

prof. Potáček – manažér projektu

prof. Příhoda

dr. Literák

dr. Farková

doc. Trnková

doc. Šindelář

doc. Mazal – ředitel Ústavu chemieprof. Potáček – manažér projektu

prof. Potáček – diskuse k celému projektu

Ukázková přednáška prof. Potáčka v rámci workshopu spojená s demonstrací chem.vlastností

Přednáška prof. Potáčka spojená s demonstrací v rámci inovací