Půjčky,úvěry a hypotéky, bankovní-nebankovní Půjčíme všem. Pro každého se stálým příjmem zaměstnané,podnikatele,důchodce,rentistynebo, i bez prokazování.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vysoké učení technické v Brně Fakulta podnikatelská
Advertisements

Veřejná podpora pro energeticky úsporné projekty
Bankovky Bankovka, neboli cenný papír s určitou peněžní částkou je bezúročný platební prostředek, vydávaný centrální bankou.
VY_32_INOVACE_ Osobní finance.
Nástroje finančního trhu
ČESKOSLOVENSKÁ OBCHODNÍ BANKA
Stavební spoření, úvěry, leasing
Ekonomická gramotnost Hypotéky a spotřebitelské úvěry.
Domácí rozpočet Poměr mezi příjmy a výdaji
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
PASIVA Aby peníze nezahálely FINANČNÍ GRAMOTNOST.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Rozpočet domácnosti II Majetek zdroje financování ekonomiky a účetnictví – 9. ročník Autorem materiálu je Jitka Fialová, ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35,
Petr Machala. Znáte odpověď na otázky? Osobní aktiva jsou: a)oprava vlastního automobilu b)osobní spotřební předměty c)vše co nám přináší příjem d)rekreační.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Úvěrové služby bank říjen 2012VY_32_INOVACE_EKO_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Číslo materiáluVY_62_INOVACE_EKO_4S_RE_33_14 NázevNebankovní sektor Druh učebního materiálu Prezentace PředmětEkonomika Ročník4 Tématický celekBankovnictví.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Finanční trh a banky Vypracoval : Ing. Ingrid Ilčíková Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor: Msc. Marcela Vojáčková.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Aktivní úvěrové operace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Švejdová. Dostupné z Metodického portálu cz, ISSN:
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
FINANČNÍ PRODUKTY 4. Téma.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
Nedostatek finančních prostředků Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských.
Úročení Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro.
Nominální a reálná úroková sazba
Druhy daní Daně FO.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1117Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek a DPFO Téma: Výpočet daňové povinnosti.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Sylva Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
INVESTOVÁNÍ DOMÁCNOSTÍ. Finanční rozpočet  Finanční rozpočet domácnosti je souhrnný přehled příjmů a výdajů všech členů domácnosti za určité časové období.
Kapitálový trh Ekonomika podniku 2. ročník Kapitálový trh - zaměřuje se na umístění kapitálu ve finanční podobě - má dlouhodobou povahu, tzn. investice.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Marcela Zahrádková NÁZEV:VY_62_INOVACE_01B_03_Majetek a závazky domácnosti TEMA:Finanční.
Ing. Veronika Dostálková MBA ZADLUŽOVÁNÍ Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
Financování firmy Zajištění finančních prostředků.
Komerční banka – partner pro Vaše podnikání. | Na aktuální rostoucí chuť inovovat a rozvíjet podnikání reaguje banka nabídkou produktů a služeb, které.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Marcela Zahrádková NÁZEV:VY_62_INOVACE_01B_04_Osobní aktiva a pasiva TEMA:Finanční.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje Národní.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
FINANČNÍ GRAMOTNOST AKTIVA A PASIVA ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
N ÁZEV ŠKOLY : ZŠ Š TĚTÍ, O STROVNÍ 300 A UTOR : M GR. N IKOLA G RBAVČICOVÁ N ÁZEV MATERIÁLU : VY_32_INOVACE_VO.9.A.11_financni_ gramotnost_pojmy N ÁZEV.
Daň z příjmů fyzických osob – příklad 16. listopadu 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 3.
Finanční matematika 2. část
Úvěry, splátky, pojištění
Kam s penězi, aby nezahálely
ROZPOČTOVÁ GRAMOTNOST- rodinný rozpočet
Finanční gramotnost: Půjčky a úvěry.
Kód vzdělávacího materiálu:
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Bankovní a nebankovní půjčky
Aktivní bankovní operace – úvěry pro občany
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
FINANČNÍ GRAMOTNOST Úvěr od nebankovních institucí.
Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR. Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Opakování – pracovní list
Úvěr Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lucie Barillová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
FINANČNÍ GRAMOTNOST PASIVA ZŠ HEJNICE Z. Hyxa.
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Expandujte s námi! Jak financovat s 0% úrokem?
RODINNÝ ROZPOČET (PŮJČKA, HYPOTÉKA)
DUM - Digitální Učební Materiál
Transkript prezentace:

Půjčky,úvěry a hypotéky, bankovní-nebankovní Půjčíme všem. Pro každého se stálým příjmem zaměstnané,podnikatele,důchodce,rentistynebo, i bez prokazování příjmu na směnku do ,-Kč,ESSOX půjčka do V neomezené výši proti zástavě: proti zástavě: NEMOVITOSTI, BYTU, CHATY, POLE,LESŮ A POD. Klikni sem a pokračuj dále

HROZÍ VÁM EXEKUCE Stojí Vám exekutor za dveřmi Stojí Vám exekutor za dveřmi Potřebujete zastavit exekuci Potřebujete zastavit exekuci Potřebujete pomoc s jejím vyřešením Potřebujete pomoc s jejím vyřešením Nevíte si rady, co s tím Nevíte si rady, co s tím Oddlužíme-přeúvěrujeme až na 30 r. Oddlužíme-přeúvěrujeme až na 30 r. Jedině u nás najdete řešení! Jedině u nás najdete řešení!

Hypotéky,Amer.hypotéky výhodnější jako pronájem. Hotové peníze z bankovního sektoru i od soukromých investorů proti zástavě nemovitosti.

Půjčky na směnku!  Až do výše 100 tisíc Kč bez prokazování příjmu a bonity  Do neomezené výše oproti zástavě nemovitosti,bytu,lesů a polností.  Splatnost až 30 let

Pro zaměstnané důchodce a podnikatele se stálým příjmem. Rychlé peníze i do 24 hodin Rychlé peníze i do 24 hodin Stačí potvrzení o stálém příjmu Stačí potvrzení o stálém příjmu Trvalém bydlišti Trvalém bydlišti Vlastnit účet Vlastnit účet Ostatní nechte na nás Ostatní nechte na nás Napište si o DOTAZNÍK Napište si o DOTAZNÍK Obratem sdělíme, kolik půjčíme! Obratem sdělíme, kolik půjčíme!

Leasing na všechno. Leasing na veškeré stroje a zařízení, automobily a nemovitosti. Vše pro Vaše podnikání a domácnost. Spotřebitelské úvěry až do ,- Kč. Když ne u nás, tak nikde!!!

Chcete nadstandardní příjmy? K tomu levné telefonování Dotace na kancelář Dotace na inzerci Pro aktivní os. automobil Startujeme NOVÝ PROJEKT v oblasti REALIT-NOVINKA 2008 Zavolejte, budete vítáni.

Půjčky,úvěry pro podnikatele Peníze proti daňovému přiznání Peníze proti daňovému přiznání Peníze proti prokázaným obratům Peníze proti prokázaným obratům Peníze proti zástavě nemovitého majetku Peníze proti zástavě nemovitého majetku Peníze i pro začínající podnikatele Peníze i pro začínající podnikatele Tel, , Tel, ,