ROZHOVOR úterý 13:50 - 14:15 učebna informatiky. Úkol: pořízený rozhovor zpracujeme do elektronické podoby Zpracování rozhovoru.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Olomouc, únor 2012.
Advertisements

Pravidla pro tvorbu elektronické prezentace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start) CZ.1.07/1.4.00/
MS WORD II. ZÁKLADNÍ FORMÁTOVÁNÍ TEXTU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu.
<. DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4
ZÁKLADNÍ TYPOGRAFICKÁ PRAVIDLA
Písmo.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_157_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Nadpis prezentace – písmo „Calibri“ varianta Bold, velikost 28bodů, zarovnání na střed Jméno Autora Citát vázající se k projektu, není povinný. Písmo „Calibri“,
Jak psát seminární práci
Textový editor 11 Styly.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Zpracování a využití informací
Zadání samostatné práce SP1 Základy HTML. CÍL Ověřit znalosti použití základních HTML construkcí –Základní kostra –Kódování češtiny –Nastavení pozadí.
Word – Zásady psaní textu
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: duben.
Požadavky na úpravu tabulek (podle požadavků ke státním zkouškám z kancelářského psaní na klávesnici dle ČSN z roku 2007) 2008 O. Kánský.
Právní informatika 1 Cvičení 1.
Formátováním textu se rozumí změna jeho vlastností jako velikost, barva, typ, podtržení atd. Pokud chceme změnit některou z vlastností již napsaného textu,
Gymnázium, Žamberk, Nádražní 48 Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ Inovace ve vzdělávání na naší škole Název: Základy práce v textovém editoru Autor: Jaroslav.
Cvičení 1 - Řešení příkladu Zadání viz: cv1_samostatne.doc.
Word – styly Ing. Bohumil Bareš. Co je to styl Jednoduše řečeno, styl je souhrn vlastností odstavce, který lze aktivovat pouze jediným krokem. Jinými.
Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor: Informatika Téma: Excel - tabulka a graf 2 Klíčová slova: Tabulka, součet, buňka,
MATURITNÍ ODBORNÁ PRÁCE
Formátováním odstavce se rozumí změna jeho vlastností jako velikost, barva, typ, podtržení atd. Pokud chceme změnit některou z vlastností již napsaného.
Úvod do studia.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika Ročník: 6. Datum.
INFORMATIKA 7 Úprava dokumentu III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
POWER POINT 2 Vzhled prezentace - formátování
INFORMATIKA 7 Formátování odstavce III2 - I7- 03.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
INFORMATIKA 9 MS Excel II. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Jak vyrobit titulní stránku První a nejdůležitější částí titulní stránky je název práce.Ten musí vystižně celo práci charakterizovat a přitom nesmí být.
Informační a komunikační technologie Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK 2. Textové procesory Učební obor: Kadeřník, Kuchař-číšník.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Obchodní korespondence
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK234.
Zvláštní úpravy a obsah obchodního dopisu Odstavce Podle obsahu se text člení do odstavců. Mezi odstavci se vynechává jeden řádek Ivana Francová, SOU Liběchov.
Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika Ročník: 6. Datum.
INFORMATIKA 7 Jak má vypadat textový dokument III2 - I7- 16.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVÁN V RÁMCI PROJEKTU EU PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_221.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Formátování dokumentu
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 6 Autor: Bc. Pavel Šiktanc MS Word - odrážky Co se všechno naučíme??? Vkládat, upravovat a odsazovat.
Kopírování textu, formátování odstavce. Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_ INOVACE_18-03 Název školy Střední průmyslová škola.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika – aplikace informačních technologií Autor: Bc. Pavel Šiktanc Internetové stránky II. Co se všechno.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 6 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Práce s textem - odstavce Co se všechno naučíme??? Jak správně pracovat.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony Klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_10_16_word.
Tvorba vlastních motivů v programu
Co se všechno naučíme??? Obtékání textu
Co se všechno naučíme??? MS Word - číslování
WORDPAD Textový dokument.
VY_32_INOVACE_7_7_MS Excel-grafická úprava buňky
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Pro rychlý způsob formátování textů a následné vytváření obsahu
Vkládání a úprava textů v prezentaci
Písmo v Adobe Photoshop
FORMÁTOVÁNÍ DOKUMENTU
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Jméno Příjmení, další jména Ústav konstruování
ZNALOST IKON VE WORDu Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Informatika textový editor - WORD
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Word - základní typografická pravidla
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
ROČNÍKOVÁ PRÁCE pokyny ke zpracování
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Transkript prezentace:

ROZHOVOR úterý 13: :15 učebna informatiky

Úkol: pořízený rozhovor zpracujeme do elektronické podoby Zpracování rozhovoru

Formát: font = Lucida Sans Unicode řádkování = 1,5 barva písma = černá, bez podbarvení (zvýraznění) Zpracování rozhovoru

Formát nadpisu: ROZHOVOR S …XY… velikost písma = 36 bodů řez = tučně zarovnáno na střed, pod nadpisem 3 řádky volné Zpracování rozhovoru

Formát perexu: Paní učitelka Věra Novotná … velikost písma = 14 bodů řez = tučně zarovnáno na vlevo, pod perexem 2 řádky volné Zpracování rozhovoru

Formát rozhovoru - otázky: 1. Jak se jmenuje vaše rybička? velikost písma = 11 bodů otázky očíslované (s tečkou - viz příklad) řez = tučně, pod otázkou na dalším řádku odpověď Zpracování rozhovoru

Formát rozhovoru - odpovědi: 1. Jak se jmenuje vaše rybička? Jmenuje se Monika, po mojí babičce… velikost písma = 11 bodů řez = normální řádek začíná odsazen o jeden „tab“, pod odpovědí jeden řádek volný Zpracování rozhovoru

Formát rozhovoru - závěr: !! nezapomeňte v závěru uvést jméno (jména) autora (autorů) a datum pořízení rozhovoru !! Zpracování rozhovoru