Asociace cestovních kanceláří České republiky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Advertisements

Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Chrudimsko-Hlinecko Informační a propagační kampaň Turistické oblasti Chrudimsko – Hlinecko Minikonference cestovního ruchu Chrudim – 10. duben 2010.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Dobré jméno České republiky jako zajímavé turistické destinace nemůžeme tvořit jinak než-li společně.
ASOCIACE ČESKÝCH CESTOVNÍCH KANCELÁŘÍ A AGENTUR THE ASSOCIATION OF TOUR OPERATORS AND TRAVEL AGENTS OF THE CZECH REPUBLIC Balíčky jako nezbytnost rozvoje.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Setkání pracovníků kontaktních míst pro podnikatele MPO, Praha Kontaktní místa Hospodářské komory České republiky.

Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
Odměňování pojišťovacích zprostředkovatelů
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Registrační číslo projektu
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
INSPIRE Stav a výhled.
Jak na nové členy ? Sekce pro práci s členskou základnou Martin Vacek
Proč být členem profesní tlumočnické organizace?
Cestovní kanceláře a agentury
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Turistická sezona, cestovní ruch a služby ve Středočeském kraji Ing. Miloš Petera, hejtman Středočeského kraje.
Financování sociálních služeb pro města a obce
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Organizace hájící zájmy hotelů. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám.
Ing. Dagmar Parmová. Kdo jsme? Asociace průvodců České republiky, r. s. 460 individuálních členů z celé ČR, 22 přidružených členů (právnické osoby) –
Produkty pro soukromé hrady a zámky Spolupráce s cestovními kancelářemi a agenturami Produkty pro soukromé hrady a zámky Spolupráce s cestovními kancelářemi.
Seminář pro studenty a odborníky v cestovním ruchu 26. dubna 2016.
Bečov nad Teplou 23. září Charakteristika města 1399 městská práva V současnosti cca 1000 obyvatel Poloha na spojnici lázeňských měst Karlovy Vary.
Spolupráce moravských krajů v oblasti cestovního ruchu Holešov 2011
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Go / Regiontour Brno 15. ledna 2015 Podpora a spolupráce A.T.I.C.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
VY_32_INOVACE_38_Turismus na území ČR Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Bc. Petr Grossmann.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
REGIONÁLNÍ ŠKOLA ROZVOJE VENKOVA zájmové sdružení právnických osob Partner Středočeského kraje v opatření 3.3. SROP.
BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE. BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE Být členem asociace znamená: nestát "mimo" profesní dění, mít možnost se potkávat a vyměňovat.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
statutární náměstkyně hejtmana
ŽIVÝ KRAJ – DESTINAČNÍ AGENTURA PRO KARLOVARSKÝ KRAJ, Z.S.
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Společnost pro destinační management Broumovska o. p. s.
turistická oblast v srdci Čech
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Seminář ,,Právo a podnikání v digitálním věku” - Ostrava,
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Spolupráce se Souborným katalogem ČR v Knihovně UPM
PRODUKTY TURISTICKÉHO PRŮMYSLU
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

Asociace cestovních kanceláří České republiky Více než 20 let zastupuje zájmy subjektů na trhu cestovního ruchu

Asociace cestovních kanceláří České republiky SDRUŽUJE Cestovní kanceláře a agentury Firmy, jejichž činnost souvisí s cestovním ruchem

Asociace cestovních kanceláří České republiky Trápí Vás při Vašem podnikání velké množství zákonů a vyhlášek ? Máte strach, co přinesou nová legislativní opatření a jaký budou mít dopad na Vaše podnikání ? Jste menší společnost a nemáte rovné podmínky podnikání na trhu ? Hledáte obchodní partnery a nové zákazníky ?

Asociace cestovních kanceláří České republiky Jaké výhody Vám členství v ACK ČR přináší?

Výhody členství v ACK ČR S námi se vždy dozvíte jako první aktuální informace z veškerého dění v cestovním ruchu Informujeme – Upozorňujeme – Proškolíme O nových zákonech a přepisech v České republice O nově vzniklých povinnostech podnikatele O zkušenostech z kontrol cestovních kanceláří a agentur O novinkách v cestovním ruchu (vízová politika, režim v památkových objektech atd.) O možnostech získávání grantů a prostředků z fondů EU

Výhody členství v ACK ČR Pořádáme 10 klubových dnů s pohoštěním a odborným seminářem Využití komunitních webů a Facebooku pro cestovní kanceláře

Výhody členství v ACK ČR Pořádáme 10 klubových dnů s pohoštěním a odborným seminářem Ochrana osobních údajů a nejčastější chyby cestovních kanceláří a agentur při jejich zpracování

Výhody členství v ACK ČR S námi získáte zvýhodněné podmínky účasti na veletrzích cestovního ruchu (GO Brno, Holiday World Praha, FOR TRAVEL Praha)

Výhody členství v ACK ČR Máme pro Váš připravené předlohy smluv a dalších dokumentů Cestovní smlouva Reklamační řád Vzor pro vyúčtování obratové daně Smlouvy s dodavateli služeb

Výhody členství v ACK ČR Využijte práce v sekcích podle Vašich profesních zájmů Touroperátorská sekce Retailerská sekce Sekce lázeňská Sekce leteckých dopravců Sekce incomingových CK a CA Sekce památek a významných turistických cílů Sekce internetová

Výhody členství v ACK ČR Sekce památek a významných turistických cílů Vznikla na jaře roku 2010 Dnes více než 30 členů sekce památek Do práce sekce se zapojily hrady, zámky, muzea, galerie, zoologické i botanické zahrady a další významné cíle Předsedkyně sekce PhDr. Jolana Kopřiva Myslivcová

Výhody členství v ACK ČR Členové sekce Národní galerie Praha, Středočeská galerie, Jihočeská galerie v Hluboké nad Vltavou Muzeum hlavního města Prahy, Poštovní muzeum v Praze, Židovské muzeum Praha, Loreta, Vyšehrad, Římskokatolická farnost Sedlec, zámek Jemniště Památník Lidice, Památník Terezín České muzeum Stříbra v Kutné Hoře, Hornické muzeum v Příbrami, Prazdroj, Moser DinoPark, Galerie Epicure, Jinřišská věž v Praze, Čokoládový dům, Muzeum skla a bižuterie v Jablonci n.N. , Muzeum K. Rožánka v Žatci Muzeum v Mělníce, muzeum papíru Velké Losiny, Botanická zahrada v Liberci, Botanická zahrada v Tróji, ZOO Jihlava a další….

Výhody členství v ACK ČR Cíle Sekce památek a významných turistických cílů Propojovat cestovní kanceláře a cestovní agentury a významné turistické cíle Obohatit programovou nabídku pro cestovní kanceláře a agentury Zajistit informovanost o dění v památkách pro laickou i odbornou veřejnost Přivést do památek a turistických cílů více tuzemských i zahraničních návštěvníků

Výhody členství v ACK ČR Jak to děláme? Ročně pořádáme 4 – 5 prezentací památkových objektů Pravidelně publikujeme v odborném tisku cestovního ruchu (COT, Všudybyl, TTG) Spolupracujeme s řadou významných webových serverů, které informují o naší činnosti Umožňujeme vystavovat na významných veletrzích cestovního ruchu v rámci expozice ACK za velmi výhodných podmínek

Přidejte se k nám! SPOLEČNĚ JSME SILNÍ Asociace cestovních kanceláří České republiky Přidejte se k nám! SPOLEČNĚ JSME SILNÍ Asociace cestovních kanceláří České republiky Lípová 15, 120 44 Praha 2 telefon 224 914 543, fax 224 914 674 e-mail ackcr@ackcr.cz , www.ackcr.cz