Krkonoše.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
No......tak to teda byla noc !!!. Moji kamarádi i já jsme se výborně bavili….
Advertisements

O Veselé kravičce  Milce
Jakubov rok poté   Jakubov a Peklo  pomoc členům pozemkového spolku  byl to podzim podzimní.
VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK. VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
STAŇ SE ZÁZRAK... Sk 3/1 Petr a Jan vystupovali o třetí hodině odpoledne — hodině modlitby — do chrámu. 2 Právě tam přinášeli nějakého muže, který byl.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?

Milé děti, díváte se dobře kolem sebe?
Prezentace s hudbou, běží automaticky…přeji krásné chvilky…
1. JAKMILE JEDNOU PODRBETE PSA, MÁTE NAVŽDY VYSTARÁNO O ZÁBAVU.
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Já a vše kolem mě..
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Začíná adventní čas roku 2008
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
URČITĚ SI TO PŘEČTI !!!!!!!!!!! Rozhodneš-li se číst, dočti prosím až do konce.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
6. Skautský oddíl Ivanovice na Hané.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
GÁBINA UHLÍŘOVÁ studentka septimy Skotsko / prázdniny.
Tělo ponořené do vany způsobí, že začne zvonit telefon.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Dopis od Boha.
HEZKÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍ POHODY,JEŽÍŠEK NEPŘÍJDE,PROTOŽE SPADL DO VODY.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
Let kolem Moravy s Mi (9:30 – 11:55) …aneb výlet mezi ro č ními obdobími.
KrkonošeKrkonoše Přestěhovali jsme se do našeho nového domu v Krkonoších. Bože, jak je zde krásně! Už se nemohu dočkat až majestátné horské vrcholy pokryje.
Psí Svět.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Prezentace určená k propagaci MGV
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Karolinka-město ve kterém žiji
Pro romantické dušičky 
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
VÁNOCE - RUSKO.
Zima Prvouka, 2. třída.
Murphyho zákony.
Murphyho zákony.
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Park Jiřího Karena Na Třebešíně
Tak jsem se vydal ve čtvrtek 2
Začíná adventní čas roku 2008
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Maya Angela a její moudrá slova
Maya Angela a její moudrá slova
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Krkonoše.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
No tak to teda byla noc !!!.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Krkonoše.
Transkript prezentace:

Krkonoše

12. října Přestěhovali jsme se do našeho nového domu v Krkonoších. Bože, jak je zde krásně! Už se nemohu dočkat, až majestátní horské vrcholy pokryje sníh!

20. října Podnikli jsme malý výlet do okolí a přitom jsme viděli několik jelenů. Jak byli nádherní! Zdá se, že jelen je jedno z nejkrásnějších a nejúžasnějších zvířat a Krkonoše jsou tím nejkrásnějším místem na zemi. .

11. listopadu Brzy začne lovecká sezóna. Nechápu, jak někdo může zabít něco tak překrásného, jako je jelen. Doufám, že už začne sněžit.

10. prosince Minulou noc krásně sněžilo. Probudil jsem se a vše bylo pod jiskřivou sněžnou pokrývkou. Krása, jako na vánočním pohledu. Proházel jsem příjezdovou cestu a uspořádali jsme rodinnou koulovačku. Potom projel kolem sněžný pluh a musel jsem znovu proházet příjezdovou cestu. Prostě to tady miluji.

12. prosince Minulou noc připadl další bílý sníh. Sněžný pluh si zopakoval žertík s příjezdovou cestou. Nevadí, během chvilky jsem ji znovu proházel.

Další sníh napadl minulou noc. Kvůli zahrnuté příjezdové cestě 19. prosince Další sníh napadl minulou noc. Kvůli zahrnuté příjezdové cestě jsem se nedostal do práce. Jsem úplně vyčerpán prohazováním. Zkurvenej sněžnej pluh.

Včera napadlo ještě víc těch bílejch sraček. 22. prosince Včera napadlo ještě víc těch bílejch sraček. Mám na rukou puchýře od lopaty. Jsem přesvědčenej, že sněžnej pluh čeká někde za rohem, dokud neproházím příjezdovou cestu. Hajzl jeden.

Veselé vánoce. Zase víc zasranýho sněhu! 24. prosince Veselé vánoce. Zase víc zasranýho sněhu! Jestli jednou dostanu do ruky toho zkurvysyna, co řídí sněžnej pluh, tak ho nakopu do prdele. Nechápu, proč prostě na tu zasranou silnici nepoužívají víc soli, co by rozpustila ten sajrajt.

27. prosince Zase napadl vagon těch bílejch sraček. Už tři dny jsem nevystrčil rypák s výjimkou prohazování příjezdové cesty pokaždé, když projel pluh. Nakonec i pluh uvázl v závěji a ten ksindl řidič si přišel vypůjčit moji lopatu. Řekl jsem mu, že jsem jich už šest zlámal, když jsem prohazoval zahrnutou příjezdovku. A pak jsem do něj mlátil tou sedmou, až se dal na útěk.

Že je ti lovci v sezóně nevymlátili všechny! 28. prosince Konečně jsem se dostal z baráku! Odstranil jsem z auta to bílý svinstvo a vydal se do obchodu pro nějaké jídlo. Při zpáteční cestě mi vběhl do cesty jelen a už se to nedalo ubrzdit. Na autě mám škodu za 50 tisíc. Ty zasraný bestie by měli postřílet! Že je ti lovci v sezóně nevymlátili všechny!

10. března Odvezl jsem auto do servisu ve městě. Člověk by nevěřil, jak může za jednu zimu zrezivět vod tý debilní soli, co s tím ty hovada sypou tu silnici.

Odstěhovali jsme se zpátky do Ostravy. Teď teprve vidím, 12. dubna Odstěhovali jsme se zpátky do Ostravy. Teď teprve vidím, jak je to nádherné město. Nechápu, jak někdo může žít v takové prdeli, jako jsou Krkonoše.

Konec