Jarní a Podzimní javorové dílny ve dnech 30.3. – 3.4. 21.9.-25.9. 2009 SEV TOM Javory Černuc Zve všechny, kteří rádi pracují s přírodními materiály, do.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poslechneme píseň: Jediná
Advertisements

ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Rozmarýn.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Květen Nepomuk.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spo ř ilovAUTOR : Hana SlavíkováNÁZEV : VY_42_INOVACE_MATEMATIKA 5_30. Po č ítání s kilogramyTÉMA :Po č ítání s kilogramy Č.
Zájmový kroužek nejen pro děti předškolního věku školní rok Šikovné ručičky.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 18 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: listopad 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Monika Zemanová, PhD. Název materiálu:
HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD VY_32_INOVACE_15_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím.
Krajská konference EVVO 2016 Děti v přírodě – jde to i v Praze! 4. října 2016 SEV HMP Toulcův dvůr.
CZ.1.07/1.5.00/ Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
RUČNÍ ZPRACOVÁNÍ KOVŮ A PLASTŮ STŘÍHÁNÍ Luděk Protivínský.
Dary Země Čmelák Bylo to super!!!!.
Člověk a jeho svět, 1 Název školy, adresa:
Název projektu: Moderní škola
ŠIKULKY II Kreativní dílna pro dospělé s Pavlou Petrnouškovou
Tvorba jednoduché tabulky - rozvrh
Na všechny se těší pořadatelé
Thaletova kružnice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Kamila Kočová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Šance pro každého žáka Základní škola a Praktická škola U Trojice
Mgr. Šárka Prachařová AABYSS s. r. o.
VY_52_INOVACE_13_Zvířata v zimě
Den otevřených dveří na Patnáctce Pracovnice pečovatelské služby
Malování Grafický program MS Windows Mgr. Marie Kardová.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lubomíra Moravcová Název materiálu:
Podobnost trojúhelníků
OMÍTKOVÉ SYSTÉMY TEPELNĚ IZOLAČNÍ
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření říjen 2011 Ročník
Český jazyk 2 . ročník PŘEHLEDY
Anotace: Prezentace je určena pro 1. ročník k vyvození hlásky Č.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lubomíra Moravcová Název materiálu:
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Vy_32_Inovace_11_Krácení lomených výrazů
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_67_PRV1
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
MATEMATIKA Aritmetická posloupnost Příklady 2.
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Jitka Jerhotová Škola
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Martina Slánská Kalhousová Název.
Anotace: Prezentace je určena pro 1. ročník k vyvození hlásky H.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Tvrdé souhlásky
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.1.Bal.15_Popis Datum: 13.
Petře, co znamená tenhle trojúhelník?
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Pythagorova věta – příklady
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Thaletova kružnice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Kamila Kočová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Alena Čechová.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
PŘÍDAVNÁ JMÉNA Mgr. Iveta Vališková
Proč se střídají roční období
MATEMATIKA Trojúhelníky - základní vlastnosti.
Vzájemná poloha kružnice a přímky
Vzájemná poloha kružnice a přímky
Třetí návštěva „Domečku“
Srdečně Vás zveme na tradiční podzimní zákaznické dny
STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST
Podobnost trojúhelníků
Transkript prezentace:

Jarní a Podzimní javorové dílny ve dnech – SEV TOM Javory Černuc Zve všechny, kteří rádi pracují s přírodními materiály, do javorových dílen v Černuci a ve Velvarech

Neváhejte, přijďte !!! Tentokrát jsme si pro vás připravili výrobu pítek a krmítek pro ptáky z netradičního materiálu, keramické hlíny. Nikdy jste s tímto materiálem nepracovali, nevadí, odbornou radou ale i pomocnou rukou přispějí naše lektorky, paní Marcela Jirásková a paní Helena Dudová. Které se již na vás těší.

Jarní Javorové dílny Tentokr á t jsme si pro v á s připravili výrobu p í tek pro pt á ky z netradičn í ho materi á lu, keramick é hl í ny. Nikdy jste s t í mto materi á lem nepracovali, nevad í, odbornou radou ale i pomocnou rukou přispěj í na š e lektorky, pan í Marcela Jir á skov á a pan í Helena Dudov á. Kter é se již na v á s tě ší :

Podzimní javorové dílny Tentokr á t jsme si pro v á s připravili výrobu krm í tek pro pt á ky z netradičn í ho materi á lu, keramick é hl í ny. Nikdy jste s t í mto materi á lem nepracovali, nevad í, odbornou radou ale i pomocnou rukou přispěj í na š e lektorky, pan í Marcela Jir á skov á a pan í Helena Dudov á. Kter é se již na v á s tě ší :

Jarní Javorové dílny – , …..v oba dny od hod v Černuci pod vedením paní HELENY DUDOVÉ v dílnách SEV TOM Javory Černuc. Kde najdete naše dílny? Ve dvoře OÚ Černuc, viz mapka, najdete pod č. 3. Cena jedné dílny je 50,-Kč 1.4,2.4,3.4.09… od hod ve Velvarech vás bude očekávat lektorka paní Marcela Jirásková. A naši velvarskou dílnu najdete v Pražské ul., viz mapka, červená ikonka. Cena jedné dílny je 50,-Kč

Podzimní javorové dílny – ,22.9 …..v oba dny od hod v Černuci pod vedením paní HELENY DUDOVÉ v dílnách SEV TOM Javory Černuc. Kde najdete naše dílny? Ve dvoře OÚ Černuc, viz mapka, najdete pod č. 3. Cena jedné dílny je 50,-Kč 23.9,24.9,25.9… od hod ve Velvarech vás bude očekávat lektorka paní Marcela Jirásková. A naši velvarskou dílnu najdete v Pražské ul., viz mapka, červená ikonka. Cena jedné dílny je 50,-Kč

Dílny SEV TOM Javory Černuc. Kde najdete naše dílny? Ve dvoře OÚ Černuc, viz mapka, najdete pod č. 3. Cena jedné dílny je 50,-Kč

naši velvarskou dílnu najdete v Pražské ul., viz mapka, červená ikonka. Cena jedné dílny je 50,-Kč

Těšíme se na společné jarní a podzimní tvořeníčko. SEV Javory Černuc