Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
Advertisements

Mgr. David Mánek Josefův Důl
 Lomnice n. Lužnicí je město s 1800 obyvateli  Knihovna sousedí s budovou školy ( cca250 žáků)  Máme také mateřskou školu ( cca 70 dětiček)  Aktivní.
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Český jazyk a literatura
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
Zpracovala: Alice SVOBODOVÁ (vychovatelka)
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Základní škola a Mateřská škola Janovice Školu navštěvuje 196 žáků v deseti třídách Učí na ní šestnáct učitelů I.a II.stupně Dále pak dvě vychovatelky.
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
Popis projektu Termín realizace projektu: březen 2010 Cílová skupina: Žáci 4. a 5. tříd Použitý titul: Dahl, Roald: Matylda. Vyd. 1. Praha : Knižní klub,
ŠKOLNÍ KNIHOVNA  ZŠ Tečovice na Zlínsku má nejlepší školní knihovnu.
BRÁNA KE VZDĚLÁVÁNÍ: ŠKOLNÍ ČTENÁŘSKÉ KLUBY. ZÁKLADNÍ INFORMACE O NAŠEM PROJEKTU Individuální projekt ostatní, 1.2 – rovné příležitosti.
Základní škola Lenešice
 VY_32_INOVACE_16_06  Základní vzdělávání – Člověk a společnost – Výchova k občanství.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
VY_32_INOVACE_08_Hláska a písmeno Ž, čtení slabik, slov
Pasování našich žáků na malé a na pokročilé čtenáře.
Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22 Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22.
Knihovna v obci Rohov. Místní knihovna ROHOV Adresa: Hlavní 180, Rohov Adresa: Hlavní 180, Rohov Knihovník: Markéta Kretková a Adéla Komárková.
DÍLNA 3 TÉMA: Vesmírné pohádky. CO NÁS ČEKÁ? o NÁVŠTĚVA MĚSTSKÉ KNIHOVNY o OBJEVOVÁNÍ POHÁDKOVÝCH KNÍŽEK S VESMÍRNOU TÉMATIKOU o POVÍDÁNÍ O KNÍŽKÁCH o.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Informační vvzdělávání v knihovnách Lída Švíková.
VY_32_INOVACE_01_Hláska a písmeno K, čtení slabik, slov
VY_32_INOVACE_10_Hláska a písmeno G, čtení slabik, slov
ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Božena Němcová – povídka Karla
Základní škola a Mateřská škola Koněšín, příspěvková organizace.
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
T-klub Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov. Začátky T-klub vznikl v málo navštěvovaném hudebním oddělení Financován z rezervního fondu knihovny Hlavní.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
VY_32_INOVACE_03_Hláska a písmeno C, Č, čtení slabik, slov
VY_32_INOVACE_02_Hláska a písmeno B, čtení slabik, slov (SADA ČÍSLO 4)
VY_32_INOVACE_09_Hláska a písmeno F, čtení slabik, slov (SADA ČÍSLO 4)
VY_32_INOVACE_06_Hláska a písmeno R, čtení slabik, slov (SADA ČÍSLO 4)
ASISTENT PEDAGOGA NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE CHRASTAVA. ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHRASTAVA, náměstí 1.máje 228, okres Liberec – příspěvková organizace 25 tříd, 590 žáků.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
SPOLEČNÁ ŘEŠENÍ PRO LEPŠÍ UČENÍ reg. č. CZ.1.07/1.1.00/ LOKÁLNÍ STRATEGIE ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ OHROŽENÝCH ŠKOLNÍM NEÚSPĚCHEM v lokalitě ORP Karviná.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
RODIČOVSKÉ SCHŮZKY DNE PROGRAM 1) AKCE ŠKOLY ( 2) AKCE TŘÍDY (PRAŽSKÝ HRAD) – SOUHLAS.
„Brána ke vzdělávání: školní čtenářské kluby“ Nakouknutí do světa Laddugandy O projektu Aktivity a vybrané plánované výstupy Milníky správného směru.
Projekt Etická výchova na ZŠ nám. Curieových v Praze.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 AUTOR: Mgr. Marie Horehleďová NÁZEV: VY_32_INOVACE_9/11_UČÍME SE POMÁHAT TEMA: Učíme se pomáhat.
Staré Město zsstmesto.cz
Základní škola Valašské Klobouky
Xia Gilová, Anička Křiklánová, Ondra Soustružník
Školník Kulda je jednička
Čtenářsky podnětné prostředí
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Školník Kulda je jednička
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Festival her a hraček ABC KLUB PARDUBICE.
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Naše první školní krůčky
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Dny dětského čtení u nás
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

Naše školní knihovna

Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici pěknou a bohatou školní knihovnu Vybírat mohou téměř ze titulů Mnoho žáků si chodí do knihovny pro knížky pravidelně V knihovně též probíhá výuka literární výchovy Knihovna poskytuje útočiště projektu „Brána ke vzdělání – Školní čtenářské kluby“ A to je naše velmi zdařilá akce

Práce ve čtenářských klubech Co nás dnes čeká? Přečtu si úryvek … …která z nich to může být?... Hurá, to je ta správná knížka!

V klubu čteme, vymýšlíme příběhy, řešíme hlavolamy, učíme se spolupracovat.