Doplň a oprav! Vyjmenovaná slova po Z.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JARO A VELIKONOCE 2013 V KŘESŤANSKÉ MATEŘSKÉ ŠKOLE DUHA HORAŽĎOVICE
Advertisements

Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Vyjmenovaná slova po Z cvičení
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_515_Vyjmenovaná slova po - z - AUTOR: Mgr. Michaela Rychnovská.
31.1 Vyjmenovaná slova po Z Iva
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
EUpenizeskolam.cz Název projektu: Moderní škola 2010
Český jazyk Vyjmenovaná slova po Z Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Přehled vyjmenovaných slov a slov s nimi příbuzných
INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY SMĚŘUJÍCÍ K ROZVOJI ČTENÁŘSKÉ A INFORMAČNÍ GRAMOTNOSTI Český jazyk 3.třída Vyjmenovaná slova- S,V,Z-opakování.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova Vyjmenovaná slova po Z VY_32_INOVACE_18 Sada 15 Základní škola T. G. Masaryka, Český.
Z Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj z 2
Pravopis 1.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. STANISLAVA OHANKOVÁ Název: VY_32_INOVACE_253_DOPLŇOVÁNÍ_VYJMENO VANÝCH_SLOV_PO_Z.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO Z ROZLIŠUJEME
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 3.ročník Předmět: Český jazyk Autor: Mgr. Miroslava Mrázová.
JARO V březnu je první jarní den. My s tátou dáváme mámě kytičku sněženek, obyčejně nějakou najdu na zahradě. Vystrčila zelený klíček z hlíny a já ji.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Český jazyk Ročník :
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_433_4TR_CJ Autor: Mgr. Iveta Grocholová.
Vyjmenovaná slova Z Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná slova autor VM:Monika Živnůstková období vytvoření VM:Leden.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 3.ročník Předmět: Český jazyk Autor: Mgr. Miroslava Mrázová.
Předmět:. Český jazyk Ročník:. 3. Téma:. VYJMENOVANÁ SLOVA PO Z Cíl:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_451_Vyjmenovaná slova po -z- AUTOR: Mgr. Dagmar Petřeková.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_ Vyjmenovaná slova po Z Název sady: Český jazyk a literatura.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Fojtíková. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO Z Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Vyjmenovaná slova po z brzy jazyk nazývat se Ruzyně K obrázkům přiřaď.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_1.2.6 Báseň Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Vyjmenovaná slova po z UMÍTE JE? Určitě ano! Zkuste je vyjmenovat.
autor: Helena Petrůvová název: VY_32_INOVACE_08_PRVOUKA_ZVĚŘ V ZIMĚ
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Dublovice, okres Příbram AUTOR: Olga Bartoňová NÁZEV: VY_32_INOVACE_ČJ 4_17_VYJMENOVANÁ SLOVA PO Z TÉMA: VYJMENOVANÁ.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Aleš Jarolím VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_32_Český jazyk_12_Slovní druhy.
Číslo v digitálním archivu školy
Určeno pro : žáky 2. stupně ZŠ Sekce: základní Předmět : zeměpis
Témata: Klasifikace podnebí Globální změny klimatu Předpověď počasí
Anotace : Výuka předmětu Člověk a jeho svět
ROČNÍ OBDOBÍ Tereza Skálová.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice Autor: Mgr
Seznámení se slovy s protikladným významem.
TRVÁNÍ DNE A NOCI Jak to vlastně funguje ?.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Procvičování vyjmenovaných slov
Mgr. Jitka Vlková VY_32_INOVACE_20_02_vyjmenovaná slova
Jazyk a jazyková komunikace
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření říjen Ročník
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_17_ lesní zvířata
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
ZIMNÍ SPORTY VY_32_INOVACE_09_03
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí n.M., Kollárova 1045
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V.,
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
V subpolárním p. pásu Rostliny??? Tundra.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí n.M., Kollárova 1045
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: VY_32_INOVACE_02_PRVOUKA_PODZIM.
Mateřská škola Kamarád (HK, Veverkova 1495) vyhlašuje vítěze výtvarné soutěže v rámci projektu „Světová škola“ na téma „Tajemství stromů“: Kategorie 3-4.
ZVÍŘATA V ZIMĚ Některé živočichy můžeme vidět ve volné přírodě i v zimě. Tito živočichové si dokážou udržet stálou tělní teplotu, i když je venku zima.
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2B_13
Transkript prezentace:

Doplň a oprav! Vyjmenovaná slova po Z

Doplň i, í / y, ý z_mní sporty, nízká z_dka, jaz_kový kurz, malý voz_k mateřský jaz_k, neznámý ciz_nec, vyz_vat k odchodu teplý z_mník, z_vat nudou, ostrý jaz_k, věda o jaz_ce tiše se oz_vá, brz_ na podz_m, pokaz_t radost, z_mnice z_skat prvenství, z_tra a poz_tří, malý z_sk, z_moviště přijít brz_čko, dvojjaz_čný slovník, oz_val se hlad brz_ ho z_skal, jaz_ková škola, poz_nkovaný plech mlsný jaz_ček, naz_vat pravým jménem, z_mní spánek vstává brz_, dlouho se neoz_vá, z ruz_ňského letiště

Doplň i, í / y, ý (řešení) zimní sporty, nízká zídka, jazykový kurz, malý vozík mateřský jazyk, neznámý cizinec, vyzývat k odchodu teplý zimník, zívat nudou, ostrý jazyk, věda o jazyce tiše se ozývá, brzy na podzim, pokazit radost, zimnice získat prvenství, zítra a pozítří, malý zisk, zimoviště přijít brzičko, dvojjazyčný slovník, ozýval se hlad brzy ho získal, jazyková škola, pozinkovaný plech mlsný jazýček, nazývat pravým jménem, zimní spánek vstává brzy, dlouho se neozývá, z ruzyňského letiště

Oprav chyby ve psaní i, í / y, ý po Z Věda o jazice se nazívá jazykověda. Každou zimu se schovává v zymovišti. Dnes jsem vsal brzi, ale zítra vstanu brzyčko. Z komína se tence ozívá zimní meluzýna. Zita má mlsný jazíček. V cizým jazyce používáme cizojazičný slovník. Jana se něco nazývala, protože brzi vstávala. Tatínek je jazykovědec a pracuje v jazikovědném ústavu. Brzyčko bude jaro a oni se probudí ze zymního spánku.

Oprav chyby ve psaní i, í / y, ý po Z (řešení) Věda o jazice se nazívá jazykověda. Každou zimu se schovává v zymovišti. Dnes jsem vstal brzi, ale zítra vstanu brzyčko. Z komína se tence ozívá zimní meluzýna. Zita má mlsný jazíček. V cizým jazyce používáme cizojazičný slovník. Jana se něco nazývala, protože brzi vstávala. Tatínek je jazykovědec a pracuje v jazikovědném ústavu. Brzyčko bude jaro a oni se probudí ze zymního spánku.