D E T O X I K A C E V E S N U Detoxikační masky s turmalinem pracují zatím co Vy spíte! Nejsou časově náročné Bez hladovění a vyčerpávajících diet Žádné.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Advertisements

Lidské zdraví a potrava - pokračování
VYLUČOVÁNÍ ODPADNÍCH LÁTEK
VYLUČOVACÍ SOUSTAVA Filtrující „fazole“.
Přídatné kožní orgány Potní žlázy
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
KOŽNÍ SYSTÉM.
Povrch těla člověka.
SOUSTAVA KOŽNÍ Stavba a funkce kůže Kůže tvoří ochranný kryt těla
KOŽNÍ SOUSTAVA 5.ročník.
Sinice jsou : Autotrofní organizmy, nejstarší organizmy s fotosyntézou rostlinného typu. Některé produkují toxiny, které způsobují alergie, ekzémy. Často.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Přírodní látky - systematizace a opakování
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
DETOXIKACE – očista organismu
Nemoc Důležitá slova, fráze.
Trávicí soustava III. Játra (hepar) - centrální orgán metabolismu, největší žláza v těle (1,5 kg) - napojena na tělní oběh a na oběh ze střev - vrátnicová.
Hormonální řízení.
VITAMÍNY A MINERÁLY.
VODA A ŽIVOT Voda je jedním z nejdůležitějších prostředků k životu na naší Zemi. Potřebuje ji člověk, zvířata i rostliny.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Biologie člověka.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola
SATMEX ekzém Společnost pro alergiky, ekzematiky a astmatiky 1.
Sinice jsou Sinice jsou velice jednoduché prokaryotické organismy - s jistým zjednodušením je možno říci, že se jedná o gramnegativní bakterie s chlorofylem.
Lidské tělo II. ( soustava trávicí, vylučovací, kožní, nervová )
Autotrofní organizmy, nejstarší organizmy s fotosyntézou rostlinného typu. Některé produkují toxiny, které způsobují alergie, ekzémy. Často váží plynný.
TRÁVÍCÍ SOUSTAVA mgr. Jana Gajdošová
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Obratlovci - vylučovací soustava
Kožní soustava.
spracoval: Nguyen Thanh Binh
KOŽNÍ SOUSTAVA. KŮŽE kůže je největší orgán lidského těla, povrch přibližně 1,6 m 2 – 1,8 m 2 funkce: obal, ochrana, jsou v ní uloženy smyslové orgány.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Bc. Renáta Bojarská Datum: Název: VY_32_INOVACE_12_PŘÍRODOPIS.
Agnès Sorel Dame de beauté Milenka krále Karla VII otrávena rtutí synem svého milence Karla VII., Ludvíkem XI. z důvodu špatného vlivu na krále.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Kůže Funkce kůže Pokryv těla Ochrana před vlivy chemickými, mechanickými a choroboplodnými zárodky Vylučování Regulace teploty Účast na dýchání – kožní.
KŮŽE, PÉČE O KŮŽI VY_32_INOVACE_11_23. Kůže a její funkce v těle: = pokryv těla, největší lidský orgán (2 m 2 ), její tloušťka se pohybuje od 0,1 mm až.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Šablona Identifikátor školy: Jméno autora: Ivana KašpárkováDatum vytvoření: Vzdělávací obor, téma: Přírodopis, trávicí soustava.
Chemické složení organizmů. Mezi přírodní (organické) látky patří: cukry (sacharidy) tuky (lipidy) bílkoviny (proteiny) nukleové kyseliny.
Kožní soustava VY_32_INOVACE_06-08 Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Přírodověda Tematický okruh: Člověk a jeho zdraví.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor:Mgr. Jiří Hajn Název DUM:VY_32_Inovace_ – Kůže Název sady:Přírodopis – lidské tělo Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII. Vzdělávací.
Základní škola Jindřicha Matiegky Mělník, příspěvková organizace Pražská 2817, Mělník tel.: EKOLOGICKÝ PŘÍRODOPIS Tématický.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Rozmanitost a ochrana přírody, vesmír, technika Název materiálu VY_32_INOVACE_19_Vnitřní orgány.
Přírodopis – 8. ročník, Kůže
POVRCH LIDSKÉHO TĚLA Veronika straková.
Kožní soustava.
Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná Lidské tělo
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
KŮŽE ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_11_28_Kůže.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
zpracovaný v rámci projektu
VY_32_INOVACE_08_Přírodověda_ 5.ročník_ 07_Soustava kožní
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Sada:Přírodopis,2. stupeň Autor: Mgr. Jiří Olexa
Orgány lidského těla Přírodověda 5. ročník Zpracovala: Dana Kučerová.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Kožní soustava.
Soustava kožní Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Název: VY_52_INOVACE_PR_17 Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
VYLUČOVACÍ SOUSTAVA 1.
Transkript prezentace:

D E T O X I K A C E V E S N U Detoxikační masky s turmalinem pracují zatím co Vy spíte! Nejsou časově náročné Bez hladovění a vyčerpávajících diet Žádné klystýre

I Stupeň – odvádění toxinu z orgánu v procesu metabolizmu II Stupeň – reakce na akumulaci toxinů: chronická únava, časté bolestí hlavy, zácpy, časté nachlazení III Stupeň – akumulace a přerozdělování toxinů: obezita, vznik lipom, fibrom, cyst, hemeroidů IV Stupeň – nasycení : objevuji se vegetativní dystonie, migrény, předčasný klimakterium, metabolické poruchy, osteochondróza páteře V Stupeň – destrukce: osteoporóza, cirhóza jater, atrofie očního nervu atd. VI Stupeň – vznik onkologických onemocnění: rakovina Od bolestí hlavy – k rakovině Intoxikace orgánů Intoxikace buněk

JAK SE POTÍTE? místo Jak se mate? Aby žít dlouho, budete se muset potit! S detoxikační maskou Master Herb potit se je lehce - Kůže je jedním z největších detoxikačních organu má 3,5 milionu potních žláz -Během 24 hodin kůže vylučuje od 500 ml do 5 litru potů - Pokožka chodidel – je jednou z hlavních cest odvádění potu a toxinů z těla, obsahuje asi 0,5 milionu potních žláz

TRADIČNÍ ČINSKÁ MEDICINA RADÍ VZIT NOHY DO RUKOU… Detoxikační masky Master Herb se přikládají na chodidla Chodidla, z pohledu TČM – to jsou zmenšené kopie organismu s reflexními zónami všech orgánů Podle TČM na chodidlech se koncentruje většina toxinů lidského těla.

Z masek Master Herb toxiny mají strach… Součástí detoxikační masky je turmalin který při kontaktu s kůží produkuje mikroproudy. Pod jejích vlivem se urychluji metabolické procesy a tím se aktivuje vylučování toxinů. Přítomnost listů pampelišky zrychluje odvádění toxinů Přírodní sorbenty: bambusový ocet, dubový ocet a dextrin – vytahují toxiny jako vysavač Kořeň zázvoru- spaluje toxiny a odvádí přebytečnou vodu

Vidíte na vlastní očí že Master Herb pracuje! Na množství odstraněných toxinů ukazují barva – čím je tmavší,tím více škodlivých látek je absorbováno z těla.

Před použitím detoxikačních masek je důležité udělat si nožní koupel se solí Tiande nebo z řady Talasso

- Špatná ekologie, - Jídlo které je přeplněno potravinářskou chemii, - Agresivní chemikálie pro domácnost, vytváří ideální podmínky pro přemnožení toxinů v našem těle. Proto je důležité pravidelně provádět detoxikací organizmu! Délka kury závisí na aktuálním zdravotním stavu jednotlivce.