 Jsme skupina, která natáčí videa na youtube.com  Naše skupina se skládá z 7 členů (viz další slide)  Skupina byla oficiálně založena roku 2013, ve.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7
Advertisements

Závěrečná práce E - learning
SLUNEČNÍ SOUSTAVA.
A jeho využití v podnikání Miroslav Drška. linux pro lidi.
Krev.
Média a reklama. Reklama včera  Reklama z roku 1905.
Modul Xperimania RNDr. Jarmila Čeperová
Nabídka Nahlédněte do jednotlivých sekcí a objevte, kolik jsme toho pro Vás připravili. … a kolik toho ještě pro Vás připravujeme.
Střední ASIE Ing. Tomáš Otáhal.
Naše webové stránky jsou A tu jsou i jiné weby o.
Šanghaj. O EXPU Mezinárodní výstava průmyslu a kultury Pořádá se každých několik let (ne pravidělně) Od poloviny 19. století První EXPO – 1851 – Londýn.
HANDOUTS FOR CZECH-US SKYPE MEETINGS. * letních kempů * Různé zaměření (ziskové, neziskové, náboženské) * Tradice především na východním pobřeží.
Přehlídka nejlepších podnikatelských záměrů. Druh a předmět činnosti Průzkum trhu a marketingový plán Obchodní strategie Finanční plán Přehlídka nejlepších.
Rakousko.
GYMNÁZIUM, VLAŠIM, TYLOVA Autor RNDr. Romana Michálková Číslo materiálu13 Datum vytvoření Druh učebního materiáluprezentace Ročník2.,3 Anotace.
6 Statečných aneb Pokusníci :  Adam  Lukáš  Ondřej  Lucka  Natka  Šimon.
Renesanční hudba (15. – 16. st.)
Lukáš Kotlár Tercie 2010/2011. Fibonacciho posloupnost.
GYMNÁZIUM, VLAŠIM, TYLOVA Autor RNDr. Romana Michálková Číslo materiálu16 Datum vytvoření Druh učebního materiáluprezentace Ročník 2., 3. Anotace.
Vlastnosti materiálů projekt
Za předpokladu použití učebnice Čítanka pro 5. ročník a psacích potřeb
Budějovický Budvar reklamní aktivity
OSN – Organizace spojených národů
Vytvořila Nina Kravčenková 2014
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Anotace Prezentace určená k opakování a procvičování učiva o chemických reakcích Autor Ing. Lenka Kalinová JazykČeština Očekávaný výstup Aplikuje poznatky.
Marshallův plán Význam První reakce – přijetí
SYMFONICKÝ ORCHESTR Každý z nás si pro vás připravil krátké povídání.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7 Šablona: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název projektu: Inovace výuky na GSN prostřednictvím.
Markéta Wolfová.  efektivní organizace záložek  sdílení zajímavých odkazů, dokumentů, obrázků, videí  označování a komentování materiálů.
Svržení atomových bomb na japonská města v srpnu 1945
Pavel Adam.  Free Jazz  Přístup k Jazzové hudbě, který vznikl kolem 50. až 60. let, i když se free jazz značně liší.  Společným rysem byla nespokojenost.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Powerpoint 2010 Powerpoint - export prezentace do videoformátu VY_32_INOVACE_20.
Člověk a jeho svět – Rozmanitost přírody – Vesmír – Sluneční soustava
Anotace: Prezentace seznamuje žáky s diskusí a jejími zásadami. Žák se pokusí sám vytvořit Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Autor: PaedDr. Kajetána.
Přírodopis – 6. třída Autor: Mgr. Hana Makovičková
Anotace Prezentace určená k opakování a procvičování učiva o kyselinách Autor Ing. Lenka Kalinová JazykČeština Očekávaný výstup Porovná vlastnosti a použití.
GYMNÁZIUM, VLAŠIM, TYLOVA Autor RNDr. Romana Michálková Číslo materiálu2 Datum vytvoření Druh učebního materiáluprezentace Ročník 1., 4. Anotace.
Základní registry Praktická práce
SUBLIMACE DESUBLIMACE
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
2. Ročníkový pohovor - Imatrikulace Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Tadeáš Skála 3.A Sekvojovec obrovský Tadeáš Skála 3.A
Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektu školyInovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka Šablona III/2Inovace.
Oficiální webové stránky pěveckého sboru při ZUŠ Velké Meziříčí
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Lukáš Chromý Gymnázium Židlochovice Prima 2014/2015
Živočichové ve volné přírodě - savci
Bc. Otakar Kalenda Prezentace k informační studii na téma „Privatizace podniku Budějovický Budvar“ Bc. Otakar Kalenda
ICT – Hudební výchova – Vokální činnosti
Kateřina Lednická1 Mé studium na UTB a Evropská unie Kateřina Lednická.
Tajná společenství Lenka Beznosková C2B.
Aneb večeře pro Adélu Masožravky…. Kde a proč… Vlhké, podmáčené louky, rašeliniště, skály, jezírka – extrémně málo živin Boj o místo – konkurence Evoluce.
Veronika Hochmanová,tercie
Mobilní salón krásy
Člověk a jeho svět – Rozmanitost přírody – Vesmír – Sluneční soustava
2.Světová válka v próze obrázek
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Windows XP a live distribuce Knoppix, Danix apod
Projekty podporující přírodní vědy a moderní výuku koordinované European Schoolnet, naše škola je pilotní školou projektů:
Veronika Zvoníčková 9.B. Životopis Vynálezy
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Bezobratlí živočichové
Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7
Asociace sociálního podnikání. Cíle Asociace sociálního podnikání  ASP založena za účelem podpory sociálního podnikání, hledání činností pro sociální.
Výchova ke zdraví 9. A,B Mgr. Silvie Šilingerová
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Transkript prezentace:

 Jsme skupina, která natáčí videa na youtube.com  Naše skupina se skládá z 7 členů (viz další slide)  Skupina byla oficiálně založena roku 2013, ve které hrál pouze a zatím stále hraje PolkyCZ (majitel skupiny)  Majitel skupiny touto prezentací oznamuje veškeré informace o skupině

 Do skupiny patří: 1. PolkyCZ (Majitel) 2. FloxyCZ (Zástupce) 3. WestCZ (Vkládač videí) 4. TrolikCZ (Vkládač videí) 5. Bocki Cz (Vkládač videí) 6. Paine (Vkládač videí) 7. Vobnysek (Vkládač videí)

YYouTube channel: WWeb skupiny: