Bylo osloveno 117 žáků. Vyplněných dotazníků bylo vráceno 75, tedy 64%. Odpovědi žáků-respondentů jsou podrobněji vyhodnoceny v následujících grafech.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JOSPO a.s. se specializujeme se na výrobu teplých a chlazených pokrmů
Advertisements

Co očekávají rodiče od školního stravování
Menu – gastronomická pravidla
Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor)
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor)
Ekocentrum Paleta – Zdraví na talíři. Vazba na strategické dokumenty města – Akční plán strategie města – opatření „Rozvoj programů péče o zdraví obyvatel“
Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor)
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Orlík
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
Přednáška č. 6 Horák Jakub
STRAVUJEME SE SPOLEČNĚ Společný projekt statutárního města České Budějovice a Sdružení jihočeských celiaků o.s. Cíl: Zajištění bezlepkové stravy pro žáky.
Ročníková práce 9.třídy Zdravá strava sportovce.
SPRÁVNÁ VÝŽIVA Prvouka 3.ročník. SPRÁVNÁ VÝŽIVA Prvouka 3.ročník.
Příprava stravy v rodině
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Stravování při žaludečních a dvanáctníkových vředech
Sestavování jídelníčku VY_32_INOVACE_09 Sada 8
STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI CIZINCŮ
Grand restaurant pana Septima
Výsledky ankety Univerzitní knihovny ZČU Jak hodnotíte služby Univerzitní knihovny ZČU?
Člověk a zdraví Výchova ke zdraví Stravovací pojmy VY_32_INOVACE_12 Sada 8 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Stravování středoškoláků Zlínský kraj Odbor Hygieny dětí a dorostu Krajské hygienické stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně Prezentace: MUDr. Jana.
Zdravé stravování KC3.
Vypracoval Dominik Bednář
BE soup 1 Kuřecí vývar s mušličkami 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Gulášová 10,60 Kč / 16,- Kč Středa.
BE soup 1 Zeleninový vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s uzeninou 10,60 Kč / 16,- Kč Pátek.
BE soup 1 Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Špenátová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
Zásady zdravé výživy Dagmar Šťastná.
Životní styl žáků ZŠ Královehradeckého, Pardubického a Libereckého kraje H. Střítecká Univerzita Obrany Fakulta vojenského zdravotnictví Katedra vojenské.
PREZENTUJÍCÍ Olga Johanidesová Vyhodnocení úkolu hlavního hygienika ČR „Monitoring nabídky stravování v základních školách“ (podklady MZ ČR)
ZDRAVÁ ŠKOLNÍ JÍDELNA Rodičovská kavárna – 23. února 2016.
Vyhláška o školním stravování Bc. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
KVALITA STRAVOVÁNÍ VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ ZÁKLADNÍ ŠKOLY BUDKOV A JÍDELNĚ DĚTSKÉHO DOMOVA BUDKOV DAGMAR VEVERKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE – RNDR. JANA KREJSOVÁ
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková polévka 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková 25,- Kč.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníleden 2013 Ročník2. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Člověk a jeho svět Prvouka (DUM 17) Člověk.
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s drůbky a těstovinou 20,- Kč Polévka Rybí polévka 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí s těstovinami 20,- Kč Polévka Frankfurtská 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí se zeleninovými noky 20,- Kč Polévka Žampionová 25,- Kč.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Podkrkonošské kyselo 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
P YRAMIDA VÝŽIVY Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Kuřecí vývar se zeleninou a smaženým hráškem
Mgr. Tomáš Zatloukal ústřední školní inspektor
13. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Jaké mají žáci chutě? Vypracoval Martin Králík, Marek Pavlica
Skutečně zdravá jídelna Bohuslav Sedláček
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
PÁTEK Polévka Kuřecí vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Fazolová 25,- Kč.
BE soup 1 BE soup 2 Česnečka s bramborem Kulajda s houbami
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
26. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Spotřební koš ve školním stravování
5.12. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar se zeleninou smaženým hráškem
Hovězí vývar s rýží a hráškem
VÝŽIVA A ZDRAVÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem
Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Kuřecí vývar s mušličkami
BE soup 1 Cibulačka s bramborem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
Kuchařská repetorium 3. ročník – kuchař
Gastronomické zvyklosti různých národů
25.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Transkript prezentace:

Bylo osloveno 117 žáků. Vyplněných dotazníků bylo vráceno 75, tedy 64%. Odpovědi žáků-respondentů jsou podrobněji vyhodnoceny v následujících grafech.

Skladba jídelního lístku mně vyhovuje. Uvařená jídla mně chutnají. Jsem spokojen(a) s nabídkou nápojů při obědě. Přístup personálu školní jídelny považuji za vhodný, přiměřený:

Vaše poznámky a připomínky z anketních lístků  vařit pizzu, špagety, steaky apod.  více sladkých jídel (palačinky s čokoládou, halušky…)  více smažených ryb, řízků, sýrů  více zeleniny  méně hrášku, hub apod.  někdy příliš slané polévky  polévky slané málo  nechutnalo uzené tofu se zeleninou a divokou rýží  několik pochval: lepší jídelní lístky dobře se vaří žákům chutná

K Vašim poznámkám a připomínkám  Za všechny návrhy a náměty děkujeme.  Chápeme, že zdravější jídla, jako jsou ryby a luštěniny, žákům tolik nechutnají, ale vaříme dle stravovacích norem předepsaných pro školní stravování.  Připravujeme i nová, zdravá jídla. Pokud žákům nechutnají, to stejné jim vařit nebudeme.  Budeme se přihlížet k Vašim námětům a připomínkám v co nejširší možné míře, ovšem tak, abychom neporušily hygienické a stravovací zásady.  Úkol pro nás – ještě více promyslet kombinaci jídel, aby byli žáci spokojeni. kolektiv ŠJ