Klasifikace FYZIKA 2.pol. - dokončíme elmg.jevy - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Příprava na vyučovací hodinu a její vyhodnocení
Advertisements

CSS a HTML 5. HTML 5 HTML5 je nová verze specifikace značkovacího jazyka HTML, která přináší podstatné změny v technologiích webových stránek. HTML5 umožňuje.
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
PHP – vkládání souborů a html 5
INFORMATIKA 8 MS Word III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
14. Textový editor ( VKLÁDÁNÍ dalších objektů do textu…)
Maturita 2015.
Formuláře v MS Word 2007 Martin Lubas xlubm
Hromadná korespondence
TEXTOVÝ EDITOR (vkládání dalších objektů do textu a jejich vlastnosti, textové tabulky, šablony,) Lol.
Google Earth Vytvoření souboru KMZ. Zakreslím cestu a dám uložit.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch.
MTP Peníze 11F201 Finanční teorie, politiky a instituce – část o penězích, bankách, finančních trzích Karel Janda Office Hours: Monday 11:20-12:20,
Anotace Žák se seznámí s víceúrovňovým číslováním v aplikaci MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže využít funkci víceúrovňové.
Textový editor Vkládání obrázků ze souboru a použití schránky  Pomocí menu vložení a klepnutím na obrázek se nám otevře adresář, ze kterého vybereme.
Chyby v psaní seminárních prací
Práce se šablonami v MS Word 2007
E-LEARNINGOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ TVŮRCŮ A UŽIVATELŮ JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ.
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - elmg.jevy (výroba elektřiny) - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik.
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - dokončíme elmg.jevy - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových.
PRAVDĚPODOBNOST Žákyně č. 1 ZL 3 / Úkol: opiš si zadání, popř. si ho třeba i vylepši samostatně se zamysli nad předloženým řešením pokud budeš.
INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Jak sestavit referát „Kuchařka“ pro žáky.
INFORMATIKA 7 Záhlaví stránky III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Spolupráce aplikací MS Office Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Přírodopis 2.pol. Každý z vás zpracuje téma týkající se hornin – většinou pohoří - jako REFERÁT. Formát bude nejspíše jednou ze 2 následujích možností:
Vytvoření hypertextového odkazu
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Identifikátor materiálu: EU
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
INFORMATIKA 9 Práce s daty – aplikace I. III2 – I9- 05.
Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu.
Office I. Miroslav Lorenc.
Příprava na vyučovací hodinu a její vyhodnocení
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch. Údaje o cvičícím Pavel Bžoch Kancelář: UL408 Konzultační hodiny: –Středa 12:05 – 12:50 –Čtvrtek 11:10 – 11:55.
INFORMATIKA 9 MS Excel I. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Úvodní informace Informatika pro ekonomy II ZS 2011/2012.
Matematika a její aplikace Slovní úlohy na 2. stupni základní školy Slovní úloha – soustava rovnic 1 VY_42_INOVACE_31 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka,
VY_32_INOVACE_07_Malování ve Windows – úkol Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu:
Pravděpodobnost Žákyně č. 2 ZL 3 / Pozor, „možná“ je ve výpočtu chyba, takže neopisuj bezhlavě ! Úkol: opiš si zadání, popř. si ho třeba i vylepši.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
KOF / FI. Kontakt  Lukáš Feřt   Kancelář: kl410  Domovské sránky: home.zcu.cz/~lferthome.zcu.cz/~lfert.
Statistika – základní pojmy, diagramy
Úvodní informace Informatika pro ekonomy II LS 2007/2008.
STATISTIKA. Úvodní hodina MAlnU&feature=related.
2. B – Bi, Děj  Žáci plní jednotlivé povinné aktivity  Každý úkol je hodnocen body  Hodnocení splněných aktivit – přidělením kladných bodů  Nesplnění.
Textový editor (další nástroje textového procesoru, export a import dat, PDF formát – čtení a tvorba)
E-learning v ISu Kontakt na e-technika:
Úvod do studia Základní informace o předmětu Robert Zbíral Maxim Tomoszek.
ORGANIZACE VÝUKY PŘÍRODOPISU
Schůzka 5. jednání řídícího a realizačního týmu projektu ORSEJ dne
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
Základní informace o předmětu1. Přednášející: RNDr. Martin Hála, CSc. katedra matematiky, B105, Další informace a soubory ke stažení.
Otterwave – nácvik výslovnosti Výuková prezentace.
ROČNÍKOVÁ PRÁCE je určena pro žáky 9. tříd Hlavním cílem je naučit se využívat získané poznatky v praxi, vhodně doplnit učivo základní školy a ověřit získané.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony Klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_.
EKONOMIKA 3. ročník.
Klasifikace FYZIKA 2.pol
KIV/ZD cvičení 1 Tomáš Potužák.
STATISTIKA.
Důležité aplikace v IS MU
PŘEVODY JEDNOTEK Vypracuj vše do sešitu.
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Požadavky na studenta, Literatura
Úvodní opakování Odpověz na otázky, použij mapu:
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Finanční správa zkouška
Transkript prezentace:

Klasifikace FYZIKA 2.pol

- dokončíme elmg.jevy - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových témat:

Kapitola věnovaná astronomii bude probrána formou VAŠICH REFERÁTŮ. Každý z vás bude mít zadané téma, které zpracuje jednou ze 2 možností: - w- wordovský dokument v rozsahu min. 2 stran formátu A4 doplněný obrázky ( např. z flashdiku) - P- PREZENTACE v PowerPointu v rozsahu 5 – 10 slidů (stran)

Nezávisle na formě referátu budete téma prezentovat před třídou (nečteme, nekoktáme atd.) ve stanoveném pořadí (podle seznamu témat) U referátu budou uvedeny tzv. zdroje (literatura, web. adresa – včetně obrázků), patrně na poslední stránce. Ke určitému termínu – bude uveden na webu – budou mít referát připravený k prezentaci všichni žáci třídy!

!!! POZOR NA FORMÁT !!! Pro bezproblémovou komunikaci je potřeba soubory uložit ve formátu rtf (Word) a Prezentace aplikací PowerPoint …..viz ukázka (Uložit jako …) Pro bezproblémovou komunikaci je potřeba soubory uložit ve formátu rtf (Word) a Prezentace aplikací PowerPoint …..viz ukázka (Uložit jako …)

Vypracovaný referát pošlete na mail Pokud nebude referát odeslán nebo prezentován v termínu, bude klasifikován nedostatečnou, a to i opakovaně! V případě problémů s odesláním vyřešíme individuálně (flashdisk, uschovna.cz aj.), stejně jako jiné požadavky např. na formát,

Písemky na probraná témata budou na programu kdykoli, bez předchozího ohlášení. K uzavření klasifikace je potřeba dostatek známek, prezentovaný referát, sešit se všemi probranými zápisy ……..a to vše, nikoli jenom něco z toho. Základní učivo – vzorce, jednotky, převody, slovní úlohy – se v písemkách také objeví.