CZ.04.3.07/4.2.01.1/0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Advertisements

CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
1 Grantové schéma Spolupráce výzkumných a vývojových pracovišť s podnikatelskou sférou, podpora inovací Národní vzdělávací fond.
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
Projekt č Dlouhán Michal Šperling Vedoucí projektu PROJEKT Č. 10 – DLOUHÁN DLOUHODOBÝ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM „ŘÍZENÍ ŽIVOTNÍHO CYKLU VÝVOJE SOFTWARE.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
CZ / / Interaktivní portál pro řízení a sdílení znalostí Česká zemědělská univerzita v Praze ČMA, AMSP, ICN, Epax Ludmila Dömeová,
Efektivní transfer technologií základní informace o projektu Národní dialog – © 2010 EF-TRANS.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
CZ / /0016 – Školící a informační centrum pro technologické inovace v pilařském a návazném zpracování dřeva ČZU v Praze Partner: ČDZ Praha,
CZ / /0317 – Pražská firemní fakulta eLearningu Czech Efficient Learning Node, o.s. HKČR, APM, ČSSI Michal Zálešák, ,
KOMUNIKACE… BRÁNA K VÝZKUMU ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.2 ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.2 Spolupráce výzkumných a vývojových pracovišť.
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
CZ Středisko technických předpisů Žadatel – DANTO, a.s. Partner 1 – Ústav technického rozvoje a informací, spol. s.r.o. Partner 2 –
CZ / /0001 Optimalizce plánování letů NAV Flight Services, s.r.o. SPŠD, ALP ČR, FD ČVUT Ing.Anton Podolec, ,
Společenská odpovědnost firem - nový faktor firemní konkurenceschopnosti CZ / /0393 Business Leaders Forum Andrea Václavíková
CZ / Podpora konkurenceschopnosti a adaptability MSP prostřednictvím systematického modulového vzdělávání a poradenství Středisko služeb.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1 Konkurenceschopnost Projekt č Multifunkční informační a vzdělávací centrum Dynamik Ing. Štěpánka Lubinová Partner:
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.2
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Středisko informací a poradenství ČSVTS CZ / /0377 Český svaz vědeckotechnických společností Hospodářská komora hl.m.Prahy Ing. Pavel Čihák,
Projekt CZ / /0052 Komplexní program Univerzity Karlovy v Praze pro vzdělávání v řízení přenosu znalostí a výchovu v inovačním podnikání.
Síť podpory dalšího vzdělávání ve zdravotnické telematice a eZdraví CZ / /0013 MEDTEL o.p.s. 1.LF UK Praha, OMI ÚI AV ČR, Hospodářská komora.
CZ / /0366 Komunikační poradenské centrum CEPROS Žadatel: CEPROS, o. s. Partneři: NRZP, ERC-Č kontaktní osoba: Josef Ježek, mobil: ,
CZ /4.2.01/0009 Senzory a biosenzory pro biotechnologii, lékařskou diagnostiku a životní prostředí VIDIA spol. s r.o. MFF UK, VŠCHT, URE AV ČR,
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, 6. prosince 2007 CZ / /0001 Optimalizce plánování letů ESF – JPD 3 Grantové.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1 Konkurenceschopnost projekt CZ / /0353 Platforma i2010 Česká vědeckotechnická společnost pro informatizaci.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
CITT Praha – Akademie kosmických technologií oblast Galileo, GMES
Zvyšování znalostí v oblasti nových diagnostických metod a biotechnologií Konference Inovace ve vzdělávání – vzdělávání o inovacích Praha, 6. prosince.
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
Projekt CZ / /0052 Komplexní program Univerzity Karlovy v Praze pro vzdělávání v řízení přenosu znalostí a výchovu v inovačním podnikání.
CZ / /0007 Pražské centrum transferu znalostí při ČVUT ČVUT v Praze, Fakulta elektrotechnická Partner: Česká společnost pro kybernetiku a.
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.2
Podpora rozběhu inovačně orientovaných podnikatelských aktivit, podpora inovací Podpora rozběhu inovačně orientovaných podnikatelských aktivit, podpora.
0385 – Poradenské centrum pro podporu implementace opensource software Institut pro informační společnost, o.s. Lukáš Ligas,
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
CZ / /0005 Inovace metod hodnocení existujících stavebních konstrukcí ČVUT v Praze, Kloknerův ústav Satra, Diagnostika staveb koordinátor.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
CZ / /0318 „Etika podnikání a podniková kultura“ Předkladatel - Svaz průmyslu a dopravy České republiky Partner 1 - Společnost pro etiku.
CZ / /0355 EU Management – Vzdělávací kurzy a podpůrný nástroj pro projektový management a administraci projektů s vazbou na SF ČR
CZ / /0022 – Lidské zdroje a inovativní postupy pro dentální implantologickou praxi LASAK, spol. s r.o., 1.LF UK, VŠCHT Kontakt: Jan Riedl,
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Pražské analytické centrum inovací CZ / /0002 Kontaktní osoba Karel Volka ESF – JPD 3 Grantové.
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
Projekt IVOŠ Inovace a modernizace vzdělávacích programů VOŠ Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory: Vyšší odborné vzdělávání.
Seminář pro žadatele OP LZZ - Mezinárodní spolupráce: Shrnutí, doporučení, diskuse 29. červenec 2008 Praha.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 12. listopadu 2008Dr. Aleš Vlk Prioritní osa 2 Výzva.
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
ESF – JPD3 Grantové schéma 4
Transkript prezentace:

CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra, ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.2 Spolupráce výzkumných a vývojových pracovišť s podnikatelskou sférou, podpora inovací

2 1 Zdůvodnění projektu Uvedení digitální vysílací technologie do podnikatelské a spotřebitelské praxe. Vývoj a realizace vzdělávacích programů, školících kurzů, mapování perspektiv digitalizace, poradenské centrum, informační Veřejný zájem na projektu: Přechod na kvalitativně vyšší technologii, nutnost podpory procesu, potenciál media pro vzdělávání

3 2 Cílové skupiny Cílové skupiny: zaměstnanci, řídící pracovníci, studenti, zájemci o zal. nové technologické firmy Zapojení (motivace) cílových skupin: významná účast vysokých škol, technologických firem Doprovodná opatření: Úhrada cestovného, ubytování a stravy.

4 3 Typy činností Školení, poradenské středisko, marketingové studie, analýzy výzkumů, realizace domácí digitální školy, propagace digitálníhovysílání, centrum studentských stáží

5 4 Vnitřní postupy řízení Vnitřní postupy řízení činností, řízení rizik a sebehodnocení? Porady vedení realizačního týmu, zprávy garantů projektu, kontroly manažerem projektu, monitorovací zprávy, dozorčí výbor, kontrola návštěvnosti webu, seminářů, infocentra Externí audit účetnictví, kontrola dozorčího výboru a projektového manažera.

6 5 Zajištění publicity Tiskové konference a zprávy, pravidelně pořádané semináře, tisková reklama vybraných akcí, prezentace na souvisejících webových stránkách, spolupráce s Čro 6 web info servis, výstupy seminářů, e-learninghttp://

7 6 Přidaná hodnota Inovativnost, Multiplikace Přidaná hodnota financování projektu z ESF Kvalifikovanější zaměstnanci a zaměstnavatelé v digitálních médiích, lektoři a učitelé. Součinnost se zahraničím, přínos laické veřejnosti, domácí digitální škola Inovativnost projektu komplexní informační a vzdělávací systém o digitálních médiích, komunikace se zahraničními experty Multiplikační efekty projektu přenos zkušeností mezi našimi a zahraničními odborníky, státní správou, studenty a zájemci o novou technologii, domácí digitální škola

8 7 Udržitelnost činností Synergie a návaznost projektů Udržitelnost činností projektu Podpora dalšího vzdělávání od zaměstnavatelů zájem o informační systém ze strany nových firem. Samostatně fungující poradenské centrum.

9 8 Výstupy a Výsledky Výstupy (podpořené osoby / organizace) Výsledky (inovované produkty) Hlavní inovované produkty - dostupnost metodik i vlastních produktů (plná, částečná, podmínky)? Výchozí hodnota Plánovaná hodnota Současný stav PODPOŘENÉ OSOBY ORGANIZACE1842 PRODUKTY83

10 9 Další výstupy/výsledky Horizontální témata, Partnerství Horizontální témata: Podpora domácí práce, nižší energetická náročnost technologie, rozvoj informační společnosti Partnerství Spolupráce se státní správou

11 10 Doporučení pro další programovací období Náměty na zlepšení monitoringu a koordinace v současnosti běžících projektů: Zvýšení relevantnosti obsahových stránek projektu. nejzajímavější činnosti RLZ Domácí digitální škola a její využití hendikepovanými skupinami Náměty na zjednodušení a zlepšení budoucích procesů: Zjednodušení kritérií hodnocení, snížení administrativní zátěže