Rekreace v kempu OSIKA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt.
Advertisements

Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Autor: Ing. Jiřina Ovčarová 2011 Relativnost pohybu 2. díl.
Z železniční zastávky Dobratice p.Prašivou
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
Kurz vodní turistiky ( KTS / LVK 1, 2,3 )
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Táborová základna Sedlo.
Táborová základna Sedlo II.
DM Lovosická a Dittrichova
DOMOV PRO SENIORY Reynkova 3643, Havlíčkův Brod
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické.
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
Městys Český Šternberk, něm. Böhmische Sternberg, se nachází ve Středočeském kraji, okres Benešov v podhradí stejnojmenného hradu, asi 20 km východně.
Nejlákavější kulturní památka
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
MALTA Rozhodl jsem se pro začátek Maltu, kde jsem strávil skoro měsíc, stručně popsat, protože předpokládám, že tato velmoc, kvůli svým drobným rozměrům,
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 2. ročník ZŠ Předmět: Prvouka Autor: Mgr. Martina Marková Základní.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
K cestě na start 12. ročníku pochodu Ze Zbraslavic do Zruče, který se uskuteční 11. května, a na který Vás srdečně zveme, většina z Vás opět využije posílených.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Praha – Ostrava Mohou zde vlaky vydělávat? PETR GOČ.
Služby vodní dopravy a ostatní formy dopravy
Slezské muzeum Alena Křížová. Historie muzea: Roku 1814 bylo založeno Gymnazijní muzeum - první instituce na území ČR. Roku 1882 bylo založeno Uměleckoprůmyslové.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Kinematika 5. ROVNOMĚRNÝ POHYB I. Mgr. Jana Oslancová
Dopravní průzkum Petr Chocholouš.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Terénní základnu - Rohanov
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
29. srpna 2015 Informační TV obce Kamýk nad Vltavou Poslední úprava dne 29. srpna 2015.
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Tematicko odborný a poznávací zájezd FRANCIE cena s dotací 5.000,-Kč +15,-€ na vstupy+140,Kč-(nad 18 let 210,-Kč)pojištění bez stravování.
SPORTOVNÍ AREÁL MÍROVÁ SE VÁM JIŽ OD 1. KVĚTNA 2011 OTEVÍRÁ NABÍZÍME...
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
Webové stránky zámku. Zámek Červená Lhota Zámek Červená Lhota leží v jižních Čechách, zhruba 20 kilometrů od Jindřichova Hradce, stojí uprostřed rybníka.
StaroboleslavskoStaroboleslavsko. - území staroboleslavska se nachází v středočekém kraji, v okolí Staré Boleslavi.
RODINNÝ VÝLET Klára Očadlíková, Sebastian Stryžak, Fanda Šimanovský.
Ociace kempů ČR Camping Oase, Praha Setkání TIC Pardubického a Královehradeckého kraje Stellplatz – servisní stání pro karavany a obytná auta.
Integrovaný dopravní systém pro oblast Českobudějovicka od
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
Rekreační zařízení Jazovice
Co musím udělat, pokud se chci zúčastnit?
Bára Ševčíková Lucie Šteinerová Filip Vaňha
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb
Vodácký kurz 9.ročníků –
ČESKÝ ŠTERNBERK.
Slovní úlohy o pohybu.
Školní výlet Michaela Roušová 4.A.
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
Slovní úlohy o pohybu.
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
„Nad konáním dobra není třeba uvažovat“
Transkript prezentace:

Rekreace v kempu OSIKA

Ubytování v maringotce pro 4 osoby,v termínu od 16.6. - 8.9.2007 Vybavení maringotky:2 palandy, přímotop, televize, rádio, vysavač, lednice, varná konvice, PB vařič, nádobí

Nachází se v obci Albeř nedaleko Nové Bystřice

V areálu autokempinku Osika je umístěna také celá řada rekreačních objektů patřících podnikům z celé ČR. V autokempinku Osika je umístěn soubor sociálních zařízení, sprchy a umývárny s teplou vodou, prádelna, žehlírna a kuchyňka s elektrickými vařiči. Celý autokempink Osika je zabezpečen pitnou vodou z Landštejnské přehrady. Rekreantům nabízíme i některé neplacené služby. Na recepci je také společenská místnost s barevným televizorem, půjčovna společenských her, sportovního nářadí (míče, sítě, ping-pong apod.). V autokempinku Osika je také několik prodejen potravin, zeleniny, tisku, nápojů, potřeb osobní hygieny, rychlé občerstvení a restaurace.

Nejbližším městem od autokempinku Osika je Nová Bystřice vzdálená cca 3,5 km. V Nové Bystřici je otevřen hraniční přechod do Rakouska, který je otevřen pro veškerou dopravu nepřetržitě po celý rok non-stop.

Šlapadlo na vodu (hydroplán) Půjčovna lodí v autokempinku Osika je umístěna hned vedle pláže. Je možno si zde zapůjčit nejen lodě ale i šlapadla na vodu. Součástí půjčovny lodí je i půjčovna záchranných vest, jejichž půjčení je součástí ceny za loďku či šlapadlo Půjčovna lodí je otevřena v červenci - srpnu od 10.00 - 19.00. Jinak dle zájmu. Majitel a provozovatel autokempinku Osika si vyhrazuje právo v případě špatných povětrnostních podmínek půjčovnu lodí uzavřít. Poslední výjezd je v 18.00 hod. Cena je účtována za každou započatou hodinu. Ceník půjčovny lodí Lodička 30 Kč/hod vč. DPH Šlapadlo na vodu (hydroplán) 50 Kč/hod vč. DPH

Pro ty, kteří si rádi vyjedou na kole, je v kempu k dispozici také půjčovna kol. Cena výpůjčky je 35,-Kč/hod.

Ani o vláčky není nouze :-) Krásnou krajinou České Kanady prochází úzkorozchodná trať z Nové Bystřice do Jindřichova Hradce. Trať, která je unikátní technickou památkou a dokumentuje vývoj železniční dopravy v ČR, byla otevřena 1.11. 1897 a je dlouhá 33 km. Svézt se můžete ve vagónech z roku 1899, které táhne motorová lokomotiva z let 1954 - 1958, nebo ve čtyřech historických vozech, které jsou zapojeny za parní lokomotivou U47.001 z roku 1907. Jízda trvá 90–105min a je určena převážně k osobní a rekreační dopravě. Zvláště pro děti je jízda vláčkem romantickou kopcovitou krajinou s množstvím lesů, vodních toků a rybníků pohádkovým výletem. Náš vlak jede zhruba čtyřiceti kilometrovou rychlostí a rachotí na výhybce. To odbočuje vlevo trať do Obrataně, kam pojedeme později. To nám však ještě zbývá zhruba půl kilometru ve splítce, aby jsme se na odbočce Kanclov definitivně rozloučili s normálně-rozchodnou tratí. Pokud budeme mít štěstí, tak nám na pozdrav zahouká některá elektrická lokomotiva poslušně čekající až náš vlak projede společný úsek. Zastávky jsou dobře patrné z mapky vpravo. Šťastnou cestu

Maringotky v plné kráse Maringotky v plné kráse.Cena za týden v červnu a v září je 1450,- Kč, o prázdninách 1650,- Kč.

www.kemposika.cz Napsali o kempu: Poslední zastávkou byl ATC Osika I zde bylo pěkně ( voda s pískovým základem), takže čisto dokud se tam neprohnalo hejno dětí , ale i tak to bylo fajn koupání. A pro děti asi ideální, protože dlouho je mělčina. Jinak sociálky měli už něco za sebou ale přesto jsou udržované a neštítíte se jich. Teplá voda tekla ve sprchách, ne na mince, ale v určité době ( myslím že 18-21hod, což vedlo u žen k dlouhým frontám ). Teplá voda v umývárkách tekla skoro pořád-1x po obědě nám tekla studená - teplou asi spotřebovali před námi, ale za cca 1 hod tekla zas. Určitě se tam vrátíme. P.S. Jediná skvrna je půjčovna lodiček - človíček nejenže po Vás chce rodný číslo, ale neřekne Vám kdy si máte, v případě více zájemců, přijít, ale řekne Vám ať si stoupnete do fronty. No a pak Vás tam pustí jenom dva takže pokud jste rodič s dvěmi dětmi tak má jeden z vašich potomků smůlu ( to se tam stalo jedné paní před námi - samo jí to řek až po zaplacení )