4.SETKÁNÍ AUDITORŮ PRŮMYSLU. strana 2 TÉMA SETKÁNÍ RISK MANAGEMENT.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu Kvalita II Seminář projektu Kvalita II MŠMT, Praha 26. září 2008.
Advertisements

Soulad připravované legislativy ČR s legislativou EU, další očekávaný vývoj Ing. Vladimír Štěpán, ENA s.r.o. prosinec 2004
Systém spolupráce pojišťoven s pojišťovacími makléři
Aktuálně k prováděcí vyhlášce o schvalování účetních závěrek
Reforma systému péče o ohrožené děti a služby pro rodinu
Úvod do práce s PC Mgr. Petr Vanický
Novinky ve zdravotnickém právu?
Seminář Inovační potenciál ČR a programy EUREKA a Eurostars Evropský patent – aktuální vývoj ochrany Mgr. Petr Novotný 11. září 2013.
Setkání interních auditorů z oblasti průmyslu, obchodu a služeb.
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
Kritéria, pilíře, spravedlnost MARTIN POTŮČEK PREZENTACE NA 4. JEDNÁNÍ ODBORNÉ KOMISE PRO DŮCHODOVOU REFORMU PRAHA, MPSV ČR, … a jak dál.
Svatomartinská konference Trendy a vývoje soutěžního práva 2009 Michal Petr Úřad pro ochranu hospodářské soutěže Řešení protisouztěžních opatření orgánů.
Milníky důchodové reformy
SENÁT PČR 11. ZÁŘÍ 2012 STANOVISKO SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV ČESKÉ REPUBLIKY K NÁVRHU KONCEPCE DOKONČENÍ REFORMY VEŘEJNÉ SPRÁVY ING. JOSEF BARTONĚK PŘEDSEDA.
Ministr práce a sociálních věcí Petr NEČAS 14. července 2008 Sociální reformy aktuální stav.
ČESKÁ SPOLEČNOST PRO JAKOST VÁŠ PARTNER NA CESTĚ ZA VYŠŠÍ KVALITOU „Následujte úspěšné – nejlepší praxe“ „Follow Their Business Success“ Konference vítězů.
PIAQ Lenka Němcová. Schůzka přípravného týmu – únor 2011 Schiedam 6 účastníků (NL, IT a CZ) Diskutována zpráva z 1. workshopu v Praze Diskuse týkající.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Hodnocení možností penzijních fondů v rámci penzijní reformy Autor práce: Ing. Petr Kupčík Vedoucí práce: doc. Ing. Eva Vávrová, Ph.D. Oponent práce: Ing.
Programové cíle v sociální oblasti Bc. Tereza Bernardová místopředsedkyně strany stínová ministryně práce a sociálních věcí.
4.SETKÁNÍ AUDITORŮ PRŮMYSLU. strana 2 TÉMA 4.SETKÁNÍ RISK MANAGEMENT.
Státní rozpočet II. Petr Machala.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
Plnění zákonných povinností zaměstnavatele
Trendy inkasního trhu 2012 Praha, 26. září 2012 Je (insolvenční) právo více na straně dlužníků či věřitelů? Mgr. Jiří Zrůstek advokát a insolvenční správce.
Miroslava Němcová místopředsedkyně ODS Právo musí být opora, nikoliv chaos.
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
Informace o Sekci veřejné správy ČIIA Ing. Šárka Kavková.
Jak na rovné příležitosti? V 5 krocích. 1. Vyjasnění postoje Tlak na rovnost žen a mužů, zejména na rovnost žen a mužů při práci, roste. Je to dáno zvláště.
MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková
ZPŮSOBY VEDENÍ EVIDENCE PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI
Novela zákona o důchodovém pojištění (I. etapa důchodové reformy) Technická novela nového zákona o nemocenském pojištění Petr Nečas ministr práce a sociálních.
Hodnocení pedagogické činnosti studenty 2005/2006.
Mgr.Roman Kroutil Gymnázium Rumburk
Od 1. dubna 2011 je účinný zákon o Úřadu práce České republiky, kterým se mění struktura a řízení úřadů práce. Tolik citace z tisku, co to však znamená?
Ochrana hospodářské soutěže v oblasti těžkého průmyslu po vstupu do EU Mgr. Ing. Ludvík Juřička 4. května 2005 Ambruz & Dark, advokáti, v.o.s.
PRÁVO SOCIÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ Důchodové pojištění JUDr. Petr Čechák, Ph.D.
Management sportu Obsah kurzu pro trenérskou školu – 2. ročník.
JIM Jedno inkasní místo - aktuální úkoly Podnikatelská rada 3. dubna 2012 Ladislav Minčič I. náměstek ministra financí.
Sociální síť - pojištění Petr Machala. 1.Jaká má být role státu v sociální politice? 2.Kdy se občané bez pomoci státu neobejdou? 3.Jak může stát pomoci?
Daňová teorie a politika
Hledání stability Zlata Maděřičová Zlata Maděřičová.
Ekonomika politických stran. Identifikace  Vznik dle zákona č. 424/1991 Sb. o sdružování v politických stranách a v politických hnutích  Evidence ve.
Interní audit a Compliance v České pojišťovně | Praha| Peter Štefánik| 1.
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
Novela zákona o pomoci v hmotné nouzi – veřejná služba Alena Zieglerová Praha, Úřad vlády, Setkání ASZ s NNO působících v oblasti sociálního.
Aktuálně z řídicího a kontrolního systému Setkání auditorů průmyslu Ing. Petr Kheil, úsek interní audit, Česká spořitelna, a.s. Český institut.
Hodnocení vybraného podniku na základě finančních výkazů se zaměřením na ukazatel EVA Vypracovala: Bc. Ivana Kotoučková Vedoucí práce: Ing. Radka Redlichová.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Autor bakalářské práce: Martina Moravcová, DiS. Vedoucí bakalářské.
PRÁVO PATŘÍ BYSTRÝM Člověk v tísni, o.p.s.. OBSAH 1) Proces předlužení 2) Parazitní model 3) Řešení 4) Rozhodčí řízení 5) Závěr.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role
Tvůrčí setkání Jméno předvádějícího.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-07
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podniku
Lokální partnerství Pracovní skupina bydlení
§ Soudní řízení § § § §.
Hospodářská politika státu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Makrofinanční výsledky jednotlivých návrhů penzijní reformy
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
STANOVISKO SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV ČESKÉ REPUBLIKY K NÁVRHU KONCEPCE DOKONČENÍ REFORMY VEŘEJNÉ SPRÁVY ING. JOSEF BARTONĚK PŘEDSEDA SMS ČR SENÁT PČR.
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
Ing. Rostislav Babarík Úloha a postavení Ministerstva informatiky ČR ve vztahu k územním samosprávám Ing. Rostislav.
Evidence tržeb ve světle nálezu Ústavního soudu sp. zn. Pl. ÚS 2616
Elektronizace v prostředí justice
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
Kvalita sociálních služeb Markéta K. Holečková, MPSV
SEMINÁŘ PR-FR DIAKONIE, OLOMOUC + PRAHA, KVĚTEN 2018
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí”
III. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

4.SETKÁNÍ AUDITORŮ PRŮMYSLU

strana 2 TÉMA SETKÁNÍ RISK MANAGEMENT

AGENDA 1.Aktuální informace – změny v účetní legislativě pro rok Risk management 3.Důchodová reforma v ČR 4.Host setkání 5.Diskuse

1.AKTUÁLNÍ INFORMACE Změny v účetní legislativě pro rok 2011 Peter Čakan KPMG

2.RISK MANAGEMENT 1.Systém risk managementu ve společnosti Kovona Rumburk. 2.Kritika systému risk managementu ve společnosti Kovona Rumburk. 3.Způsoby hodnocení risk managementu interním auditorem. Michal Hašek KPMG

3.Důchodová reforma v ČR Malá důchodová reforma musí být uskutečněna do 30. září letošního roku a je vynucena nálezem Ústavního soudu, který prohlásil § 15 zákona o důchodovém pojištění za protiústavní, neboť je příliš rovnostářský a u skupin obyvatelstva s vyššími příjmy je výsledný důchod relativně příliš nízký. Velká důchodová reforma existuje zatím ve stádiu koncepce, do praxe by měla být uvedena v lednu Lenka Fialková, KPMG

4.HOST SETKÁNÍ Monitoring e- mailové korespondence Petr Novotný advokát spol.Ambruz & Dark

5.DISKUSE Děkuji za Vaši přítomnost a pozornost a těším se na 5. setkání v 6/2011