Česko a Slovensko, výhledy do budoucnosti Michal Tomek – InterSystems BV.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Advertisements

Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
První kroky s Ensemble Jak rychle a efektivně otevřete své aplikace světu.
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
Přednáška č. 5 Proces návrhu databáze
Zpracování komplexních událostí a Apama Michal Džmuráň
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 e - Insurance Management System Financial Support Services Struktura systému.
Audit IT procesů ve FNOL
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Představujeme službu Samepage
Informalční technologie jako klíčový faktor pro udržení konkurenceschopnosti společností na trzích EU.
Koutek Obchodních inženýrů. Obsah Rekapitulace novinek v Caché 2007 Rekapitulace novinek v Caché 2007 Ensemble 2007 Ensemble 2007 Speedminer Speedminer.
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
Vývoj aplikací pro SharePoint
Informační technologie pro české a slovenské zdravotnictví Integrační a komunikační centrum zdravotnických informací.
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Aplikace VT v hospodářské praxi internetové technologie Ing. Roman Danel, Ph.D. VŠB – TU Ostrava.
Rozšíření jednouživatelské verze IS na víceuživatelskou Prezentace Diplomové práce Autor : Libor Tomášek Spoluautoři : Pobucký M., Drábek L. Vedoucí :
Učiňte své aplikace ještě atraktivnější Aneb zablokujte konkurentům cestu k vašim uživatelům.
Databázové systémy Architektury DBS.
Metainformační systém založený na XML Autor: Josef Mikloš Vedoucí práce: Ing. Jan Růžička, Ph.D. V/2004.
Lokální počítačové sítě Novell Netware Ing. Zdeněk Votruba Úvod do síťového operačního systému Novell Netware.
LiveContent Univerzální Formulářové Řešení Michal Petrtýl, Marek Beneš.
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
Představujeme Ensemble Michal Tomek. Na tomto obrázku vidíte, co systému Ensemble chybí:
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
GIS??? Ve státní správě Karel Charvát. GIS?????? Je správné používat v souvislosti s využíváním prostorových informací ve státní správě, ale i v komerčním.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_168_IT 9 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
uložené procedury (stored procedures) triggery, sekvence, pohledy, funkce, parametrické dotazy (prepared statements) komplexní agregace a SQL dotazy jiné.
Realizační tým ICZ duben 2005
Microsoft Dynamics CRM
Přednáška č. 1 Proces návrhu databáze
Inspirační databanka pro podporu strategického řízení rozvoje lidských zdrojů v krajích Národní vzdělávací fond, o.p.s. M. Mandíková, Z. Palán, I. Sládková,
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Špička v každém směru IT 3 Podpora obchodování s elektrickou energií SOAP komunikace Seminář AEM 30. května 2006.
Spojení obzorů: Lotus Domino a Caché/Ensemble Možnosti jsou i tam, kde je nečekáte…
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Základní rozdělení činností v podnikové informatice
SOA = Architektura orientovaná na služby
Sales & Consulting IGS, Czech Republic © 2005 IBM Corporation Optimalizace a sdílení informací ve státní správě Pavel Hrdlička.
MIDAS v kontextu veřejné správy a návaznost na standardy ISVS v oblasti metadat Bronislava Horáková vedoucí projektu MIDAS ISSS 2003 Sdružené pracoviště.
Katedra počítačů ČVUT FEL
Nasazení nástrojů BI pro analýzu dat z IS STAG Řešitel: Vladimíra Zádová Datum:
Web services. Co jsou webservices Součinná spolupráce počítačů v síti Technologie pro vzdálené volání procedur (RPC) Nezávislá na platformě Data v XML.
 KOMIX s.r.o. Použití webových služeb v komunikaci s centrálními registry státní správy příspěvek do sborníku konference ISSS/LORIS/V4DIS.
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
26. uživatelská konference 28. – 29. května 2015, Deštné v Orlických horách PRODEJ - SKLADY - VÝROBA V ORSOFT OPEN 2015 Šárka Vaňková.
Základní problémy realizace eLearningového systému Roman Malo Ústav informatiky PEF MZLU v Brně.
Klient pro správu databází MySQL 1 Klient pro správu databází MySQL Zbyněk Munzar České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
Petr Mikšovič CEO, SOVA NET, s.r.o. Význam on-line strategie v B2B.
Aktivity CzT vůči TIC. VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ TIC Projekt: Rozvoj lidských zdrojů v oblasti CR formou dalšího vzdělávání Program: OPLZZ Cíl = zvýšení úrovně:
B2B Systémová integrace Jiří Macháček. Osnova ► Úvod ► Terminologie ► Parametry – požadavky ► Způsoby integrace ► Web-Services ► Příklady.
 = jedná se o vzájemné propojení lokálních počítačových sítí pomocí vysokorychlostních datových spojů  vznikl spojením mnoha menších sítí  v každé.
28. května DISKUTOVANÉ TECHNOLOGIE Řízení přístupu do sítí Nástroje pro zvýšení bezpečnosti a zjednodušení správy 4. června.
Web services – když si Java sedne s M$ na kus řeči Ing. Petr Přibyl CCA Group a.s.
as4u advanced system for you
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r.o, Orlová Lutyně
Charakteristika a nástroje
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Prodej - sklady - Výroba v orsoft open 2015
Redakční systém s integrací webových služeb
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
Transkript prezentace:

Česko a Slovensko, výhledy do budoucnosti Michal Tomek – InterSystems BV

Vize InterSystems Výkonná databáze Rychlý vývoj aplikací

Spolupráce Obchodní Obchodní Technologická Technologická Marketingová Marketingová

Výsledky obchodní spolupráce Meziroční nárůst obratu, leden až květen.

Ostatní země

V nejbližší budoucnosti Caché 5.2 a související technologické novinky Caché 5.2 a související technologické novinky Ensemble Ensemble –HIE –Nové obchodní schéma, mnohem snazší použití spolu s existujícími systémy

Co Caché nabízí Standardy Výkon Nástroje VývojSpolehlivost Skalabilita, výkon Zvládnutelnost Bezpečnost NasazeníKonektivita

Nové verze Definován obsah a plán release Definován obsah a plán release Obvykle každých 12 – 18 měsíců Obvykle každých 12 – 18 měsíců Datum uvolnění nové verze záviselo na dokončení posledního z projektů Datum uvolnění nové verze záviselo na dokončení posledního z projektů Původní způsob Předpovědi dat uvedení nové verze do prodeje opravdu „nebyly moc přesné“ Předpovědi dat uvedení nové verze do prodeje opravdu „nebyly moc přesné“

Nové verze Určíme časový plán Určíme časový plán Uspořádáme a budeme řídit projekty nezávisle na verzích Uspořádáme a budeme řídit projekty nezávisle na verzích V patřičném okamžiku do nové verze vstoupí pouze dokončené projekty V patřičném okamžiku do nové verze vstoupí pouze dokončené projekty A během prvních fází testování se vyloučí i „nekompletně kompletní projekty” A během prvních fází testování se vyloučí i „nekompletně kompletní projekty” Nově

Ensemble HIE Podpora standardů: HL7 v2, HL7 v3, RLS, CDA, IHE, … Podpora standardů: HL7 v2, HL7 v3, RLS, CDA, IHE, … Zabudovaná podpora klíčových technik, jako je speciální indexování pacientů, správa identity, správa terminologie (SNOMED, ICD 9/10, CPT a LOINC) Zabudovaná podpora klíčových technik, jako je speciální indexování pacientů, správa identity, správa terminologie (SNOMED, ICD 9/10, CPT a LOINC) Výkonné distribuované monitorovací a správní nástroje, umožňující rychle nalézt a opravit zdroj potíží Výkonné distribuované monitorovací a správní nástroje, umožňující rychle nalézt a opravit zdroj potíží Použitelné od miniaturních lokálních aplikací po regionální či národní úroveň Použitelné od miniaturních lokálních aplikací po regionální či národní úroveň

Síť: FTP, HTTP, MOM, SMTP, TCP/IP Datový sklad Sklad zpráv Operačníl úložiště dat Integrační metadata Nervový systém společnosti Transformační stroj Transformační stroj Správce událostí Správce business procesů Správce business procesů Aplikační server Integration Broker Adaptéry Integrační pohled uživatele Ensemble

Uživatelské rozhraní Business logika Správa dat Použití Ensemble pro tvorbu propojitelných aplikací Nových službách Nových službách Nových uživatelích Nových uživatelích Nových řešeních Nových řešeních Bez “vyhoď a nahraď” Bez “vyhoď a nahraď” “Sáhněte” po Ensemble Existující aplikace

Použití Ensemble pro tvorbu propojitelných aplikací Ensemble Nové aplikace Uživatelské rozhraní Business logika Správa dat Ensemble Uživatelské rozhraní Business logika Správa dat Existující aplikace Ensemble

Pomocí Ensemble Lze lépe a rychleji připojit cizí systémy Systémové a uživatelské adaptéry Systémové a uživatelské adaptéry Výkonná správa zpráv & transformace dat Výkonná správa zpráv & transformace dat Sklad zpráv a grafické sledování zpráv Sklad zpráv a grafické sledování zpráv Existující Aplikace Mnohem rychlejší nasazení. Zvýšená spolehlivost a přehlednost. Messages Stroj zpráv a transformací

Pomocí Ensemble Lze přidat servisní vrstvu Existující Aplikace C++ Java.Net WS XML Vaše aplikace bude připravena poskytovat služby. Zanikne potřeba jednorázových rozhraní. Vytvořte služby, bez nutnosti zasahovat do aplikace Vytvořte služby, bez nutnosti zasahovat do aplikace Vystavte je jako Web Service,.Net, Java, … Vystavte je jako Web Service,.Net, Java, … Abstrakční a projekční služby

Pomocí Ensemble Lze přidat pružnost business procesů Existující Aplikace Přesnější přizpůsobení okamžitým potřebám zákazníka. Používejte business procesy, pravidla, pracovní postupy pro přizpůsobení specifickým situacím, trhům, zákazníkům Používejte business procesy, pravidla, pracovní postupy pro přizpůsobení specifickým situacím, trhům, zákazníkům Neinvazivní a měnitelné Neinvazivní a měnitelné

Děkujeme za spolupráci za spolupráci za Vaše myšlenky a nápady za Vaše myšlenky a nápady za to, že jste tady za to, že jste tady