79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) + workshop Technologické platformy „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Průhonice, 5. června 2012 Sdružení automobilového.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora meziobecní spolupráce
Advertisements

Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
I. OFICIÁLNÍ SETKÁNÍ PŘEDSTAVITELŮ OBCÍ V SO ORP KUTNÁ HORA GASK 12. ČERVNA 2014 PODPORA MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE Projekt Svazu měst a obcí reg. číslo: CZ.1.04/4.1.00/B
Aktuální problematika AutoSAP a SDA Aktuální problematika AutoSAP a SDA ve vazbě na MD ČR Ing. Pavel Juříček, viceprezident Sdružení automobilového průmyslu.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Legislativa a životní prostředí Předkládá: Řídící tým „Legislativa a životní prostředí“ ve složení:
14. jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 20. listopadu 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
77. zasedání Rady ředitelů (Průhonice, 1. prosince 2011) Sdružení automobilového průmyslu je členem: Sdružení automobilového průmyslu je zapojeno do projektů:
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
75. zasedání Rady ředitelů (Průhonice, 7. dubna 2011)
Obnova vozového parku v České republice
Informace z Monitorovacího výboru OPPI dne 9. února 2007.
Nemoforum jako zdroj legislativních námětů v oblasti informací o území Růžena Zimová Nemoforum / Stavební fakulta ČVUT Konference ISSS, , Hradec.
1 ● zavedení eura I. STRATEGICKÉ PRIORITY AutoSAP pro další období schválené na 71. zasedání Rady ředitelů ● obnova vozového parku ● podpora.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Hospodářská politika a zaměstnavatelské vztahy“ ve složení: Ing.
Kontakt, dotazy Dovozy ojetých osobních automobilů do ČR v roce 2014 Dovozy ojetých osobních automobilů do ČR v roce počty osobních automobilů ve.
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
80. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) + workshop Technologické platformy „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Průhonice, 14. prosince 2012 Sdružení.
Příprava zapisovatelů na SZZ
Brno, 2. června Sdružení automobilového průmyslu Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Strategická.
Průhonice, 7.dubna Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu „Vozidla pro udržitelnou mobilitu (stručná informace o současném stavu.
Drážní úřad v resortu dopravy Konference technologická platforma Interoperabilita železniční infrastruktury Drážní úřad – Rail Authority.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Rozvoj technického vzdělávání Strategie a hlavní cíle týmu 81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Brno, 4. dubna 2013 Předkládá: Řídící tým.
Společné zasedání Rad ředitelů ZAP SR a Sdružení AP „Postavení automobilového průmyslu v ČR a aktuální problematika jeho firem“ Ing. Pavel Juříček, Ph.D.
Technologická platforma Vozidla pro udržitelnou mobilitu Vedoucí projektu: Ing. V. Volák, Ricardo Prague Vedoucí projektu: Ing. V. Volák, Ricardo Prague.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Projekt „AutoAdapt“ Projekt „AutoAdapt“ (stručná informace) Ing. Antonín Šípek, ředitel sekretariátu.
Integrované dopravní systémy Realizace Dopravní politiky ČR Ing. Vít Sedmidubský května 2010.
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
68. zasedání Rady ředitelů (Průhonice, 10. prosince 2008)
Au tomobilov ý průmysl v ČR Souhrnné výsledky za rok 2010 Ing. Martin Jahn, prezident AutoSAP Zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Brno, 2. června.
Usnesení Představenstva AutoSAP ze dne Představenstvo bere na vědomí základní výsledky hospodaření AutoSAP za rok.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
76. zasedání Rady ředitelů (Brno, 2. června 2011)
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Legislativa a životní prostředí Předkládá: Řídící tým „Legislativa a životní prostředí“ ve složení:
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Mobilový průmysl v ČR Automobilový průmysl v ČR Souhrnné výsledky za rok 2009 Ing. Martin Jahn, prezident Sdružení AP SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Technologická platforma Vozidla pro udržitelnou mobilitu Vedoucí projektu: Ing. V. Volák, Ricardo Prague Odborný garant: Prof. Ing. J. Macek DrSc., ČVUT.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Hospodářská politika a zaměstnavatelské vztahy“ ve složení: Ing.
Úhrada 75 % způsobilých výdajů za řešení I. etapy ve výši ,- Kč byla ze strany MPO ČR provedena. Ze strany MPSV ČR byla dne 2. března.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky Příspěvek Ministerstva vnitra k informatizaci územních samospráv Ing. Tomáš Holenda ředitel.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP “ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu TP „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ (stručná informace) Ing. Vladimír Volák, člen Představenstva.
78. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) + workshop Technologické platformy „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Průhonice, 1. března 2012 Sdružení automobilového.
Směry hlavních činností AutoSAP Strategie AutoSAP pro další období Historie výroby vozidel v České republice Praha, 2. října 2013.
Ing. Petr Horský, Předseda Rady České parkovací asociace z.s.p.o.
Hospodářský registr Ing. Jiří Pavlíček Konference ISSS 2006 Hradec Králové, 4. dubna 2006.
Zasedání uspořádané k oficiálnímu zahájení činnosti Českého centra pro mobilitu Datum konání: Místo konání: budova AV ČR, Národní 3, Praha.
AKTUÁLNÍ INFORMACE MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ („MZ“) – „Bílý dům“ Mgr. Aleš Kapucián Oddělení vědy a výzkumu (odbor VLP/1)
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Informace o aktualizaci Politiky územního rozvoje ČR Ing. Filip Novosád, OÚP MMR 14. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
Analýza potřeb v území Pardubického kraje Pracovní tým k platformě Kariéra a celoživotní vzdělávání Podpora kompetencí k podnikavosti, iniciativě a kreativitě.
Systém základních registrů. Zákony a nařízení vztahující se k problematice základních registrů Zákon č.111/2009 Sb. o základních registrech v aktuálním.
D OPADY ÚČETNÍ REFORMY VEŘEJNÝCH FINANCÍ V KONKRÉTNÍCH PODMÍNKÁCH VYBRANÉ ZÁKLADNÍ ŠKOLY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
PROGRAM ROZVOJE OBCE TUPESY NA OBDOBÍ 2017–2024 Úvodní informace
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
Společné setkání „minitýmů“
Výbory a pracovní skupiny
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
Seminář ,,Právo a podnikání v digitálním věku” - Ostrava,
Seminář ,,Právo a podnikání v digitálním věku” - Ostrava,
Role SVAZU při podpoře městské mobility
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
Modernizace odborného vzdělávání OLOMOUC - pondělí 14. května 2018
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Ing. Jiří Kolář, Ph.D., ředitel Drážního úřadu
Transkript prezentace:

79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) + workshop Technologické platformy „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Průhonice, 5. června 2012 Sdružení automobilového průmyslu je členem:

1. Zahájení zasedání Ing. Martin Jahn, prezident AutoSAP Předpokládaný čas: 9.00 až 9.10 hod.

Předkládá se ke schválení Schválení programu 79. zasedání Rady ředitelů Předpokládaný čas: 9.00 až 9.10 hod.

Diskuze, dotazy 2. Český automobilový průmysl v roce 2011 Ing. Martin Jahn, prezident AutoSAP Předpokládaný čas: 9.10 až 9.30 hod. Přehled o souhrnných výsledcích firem automobilového průmyslu působících na území České republiky je Sdružením automobilového průmyslu (AutoSAP) vydáván na přelomu května a června již od roku Poprvé byl zpracován s údaji za rok Všechna vydání jsou archivována v sekretariátu AutoSAP. Přehledy za roky 1999 až 2011 jsou umístěny též na internetových stránkách AutoSAP v rubrice „JEN PRO ČLENY / SOUHRNNÉ PŘEHLEDY a PUBLIKACE“. Následující prezentace Vás stručně seznámí se základními údaji z tohoto podkladu.

3. Rozvoj dopravní infrastruktury v ČR a dopravně technická legislativa Diskuze, dotazy Předpokládaný čas: až hod. Ing. Ivo Toman, MBA, náměstek ministra dopravy ČR

4. Ekonomický vývoj v zemích EU a ČR z pohledu ČNB Diskuze, dotazy Předpokládaný čas: až hod. Ing. Miroslav Singer, Ph.D., guvernér České národní banky

Diskuze, dotazy 5. Stav řešení projektu Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Prof. Ing. Jan Macek, ČVUT, odborný garant projektu Předpokládaný čas: až hod.

6. Vystoupení představitele ZAP SR Diskuze, dotazy Předpokládaný čas: až hod. Ing. Dušan Koblíšek, ředitel ZAP SR

Soutěž „Podnik roku“ je interní soutěží firem AutoSAP. V letošním roce byl připraven již její čtrnáctý ročník. Do soutěže je automaticky zapojena každá firma AutoSAP. 7. „PODNIK ROKU 2011” (vyhlášení výsledků soutěže) Předpokládaný čas: až hod. Ing. Antonín Šípek, ředitel sekretariátu

8. Směry hlavních činnosti – Strategie pro další období Předpokládaný čas: až hod. Ing. Martin Jahn, prezident AutoSAP Předkládá se ke schválení Diskuze, dotazy Návrh usnesení: Rada ředitelů schvaluje „Směry hlavních činností AutoSAP - Strategii pro další období“.

9. Zaměstnávání osob se zdravotním postižením Diskuze, dotazy Předpokládaný čas: až hod. paní Hana Potměšilová, ředitelka NFOZP

10. Očekávaný vývoj automobilového průmyslu Diskuze, dotazy Předpokládaný čas: až hod. Tomáš Návrat, Peter Chrenko, PriceWaterhouseCoopers

Diskuze, dotazy 11. Informace sekretariátu /1 1/ Projekt AutoAdapt prezentuje: RNDr. Danica Pražáková, vedoucí projektu 2/ Projekt „Přispějte k bezpečnému provozu svým bezpečným autem s bezpečnými díly“ Fast Road s.r.o. Cihelná 2/ Praha 1 tel.: Dotazy? Předpokládaný čas: až hod.

Diskuze, dotazy 11. Informace sekretariátu /2 3/ Zaměstnávání cizinců ze třetích zemí Předpokládaný čas: až hod. SP ČR se ve spolupráci s KZPS v poslední době angažuje v řešení problému firem se zaměstnáváním cizinců ze třetích zemí. Ze strany ministerstev (MPSV a MV ČR) se ukazuje vstřícnost problém řešit. Jako první krok k řešení problémů je jejich podrobné zmapování v celé šíři, které budou základem pro vypracování ucelenějšího systémového řešení. Koncem minulý týdne byl proto na všechny firmy zapojené do SP ČR (tedy i firmy AutoSAP) zaslán dotazník k předmětné problematice. Věnujte prosím této problematice pozornost, bez konkrétních zkušeností z firem nelze souhrnné podklady zpracovat. Termín pro zaslání vyplněného dotazníku na SP ČR je 11. června 2012.

Diskuze, dotazy 11. Informace sekretariátu /3 4/ Nařízení vlády k nízkoemisním zónám – Stanovisko AutoSAP Předpokládaný čas: až hod. datum zapsání do registru = datum zápisu do registru silničních vozidel země, kde bylo vozidlo jako nové poprvé uvedeno do provozu; distribuční místo ekoplaket = dopravní úřady obcí s rozšířenou působností a stávající síť STK pověřená vydáváním emisních plaket SRN; zařazení vozidel do emisních kategorií - nutno uvést přehled (seznam) konkrétních emisních předpisů, podle kterých budou vozidla zařazována do emisních kategorií, shodný s Německem; dodatečná instalace filtru pevných částic - nutno doplnit povinnost, nebo odkaz na jiný právní předpis; ekoplakety pro motocykly – vypustit z nařízení, není nikde v Evropě

11. Informace sekretariátu /4 Dotazy? Předpokládaný čas: až hod. 5/ Konference AUTOSYMPO 2012 Alternativní pohony reálná šance pro mobilitu 6/ DOTAZNÍK - Informační servis AutoSAP S cílem zlepšit komunikaci a informovanost připravili jsme dotazníkové šetření, jak plní informační servis AutoSAP očekávání a potřeby členských firem. Prosíme o vyplnění tohoto dotazníku a jeho odevzdání u prezenčního stolku. ●

11. Informace sekretariátu /5 Dotazy? Předpokládaný čas: až hod.

12. Diskuze, různé – závěr zasedání Řídí: Ing. Martin Jahn, prezident AutoSAP Předpokládaný čas: až hod. Tímto byl připravený program zasedání vyčerpán. Přeje si ještě někdo z přítomných vystoupit? Následuje společný oběd s možností dvou- či vícestranných jednání a setkání. Závěrečné slovo prezidenta AutoSAP