Ladislava Dolhá a Jiří Mádl tancovali pro Laďčinu sestru, která utrpěla autonehodu. Chtěla pro ní vytancovat léčbu v lázních. Nejdřív to měla být drahá.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naučil jsem se....
Advertisements

Naše třída od 1. do 7..
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
To je Tvůj dům 1. Přicházíme dnes Ti chválu vzdát.
Rozhovor s Bohem.
Pro někoho něco znamenáš
22. Josefovi bratři přišli do Egypta nakoupit obilí
Kamarádi :o) :o).
Jen tak….
ZŠ ŠTÍTINA 5. TŘÍDA.  DNES K NÁM DO ŠKOLY PŘIJEL TOM. JE MU 28 LET A OD NAROZENÍ JE TĚLESNĚ POSTIŽENÝ. TRPÍ MOZKOVOU OBRNOU.
JÁ A MOJE ŽENA.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Popelka Česko- Slovenský projekt 9. B ZŠ A MŠ SNP6 ÚSTÍ NAD LABEM.
Život.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
Příběhy M 06 Jeden muž a jedna žena šli k sexuologovi na terapii.
DUCHOVÉ Jsou všude kolem nás... Nevěříš??? Tak proč se s námi nevydáš na cestu za nimi....?...čekají na tebe!!! PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!!
Vyznání.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
JEN PRO TEBE.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
24/7. Za dobré mezipersonální vztahy Za dobré mezipersonální vztahy Za trpělivost, moudrost a inspirativní vedení v práci i jednání s uživateli Za trpělivost,
Školka.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 – Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP VK Řešení.
1. výročí Danielka a Jaroušek 2007.
Malé granty 4 Splň si svůj sen Obchodní akademie, Lysá n. Labem, Komenského část Výběrové řízení.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Život.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Hledat lásku. Nesmysl - říká rozum. Směšné - tvrdí hrdost
Pár vtípků.
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
Miláčku můj jedinej….
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Fanda.
Čím chci být ,až vyrostu.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
SLOVENSKO 2016.
Reklama aneb letní výprodej
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Vítejte u demíčka, které by Vás mělo seznámit se systémem zkráceného Double KO Původně měla být tato prezentace ve Flashi, ale to bylo nad moje síly :-(
Rozhovor s NÍM.
Pro někoho něco znamenáš
Naučil jsem se....
INSTAGRAM KOLÁŽE.
Rozhovor s Bohem.
Rozhovor s NÍM.
Zájmena pravopis Kdo? Nikdo? Já! Někdo? Všichni?.
Rozhovor s NÍM.
Co napsat do písku, a co vytesat do kamene.
Rozhovor s NÍM.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Zdálo se mi, že jsem měl rozhovor s Bohem ...
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Transkript prezentace:

Ladislava Dolhá a Jiří Mádl tancovali pro Laďčinu sestru, která utrpěla autonehodu. Chtěla pro ní vytancovat léčbu v lázních. Nejdřív to měla být drahá operace, která by ovšem byla moc riskantní. Když vypadli mimochodem jako první a tancoval se jive a watz věnovala televize nova Ladčiné sestře korun. Tančím pro tebe

Lenka a Zdeněk Lenka se Zdeňkem vypadli hned po Ladislavě a Jirkovi.Lenka tancovala pro svoji maminku, která to mněla v životě těžké a tímto jí to chtěla vrátit.Když Lenka se Zdeňkem vypadli dostali od televize nova korun.

Jana a Zdeněk tancovali pro dětský domov.Když byli v duelu poprvé tak vyhráli ale podruhé už takové štěstí neměli.Ale spíš je asi překvapilo, když Tomáš Krejčíř vytáhl obálku kde bylo korun a Janu Paulovou obdaroval kyticí.Jana se Zdeňkem odešli z bailanda jak jinak než s úsměvem. A abychom ne za poměly televize nova věnovala šek na korun.

Lada a Richard jsou nejstarší z bailanda a právě tento duel vypadli.Tancovali pro malou Karolínku, které ubývá svalstvo a léky na tuto nemoc jsou příliš drahé.Televize nova jim sice věnovala šek na korun ale to jí nestačí ani na 2 měsíce.

Vpravo vidíte souboj dvou choreografů jejíchž dva soutěžící právě čekají na výsledek duelu.Zatímco vlevo stojí Jan Bursa jeden s porotců, který právě odtančil svůj step a věřte nám opravdu se u toho zapotil. Jen počke j Já ti dám

Jana s Tomášem jsou v duelu ale co je na tom zajímavější oni v něm jsou už po 3. Poprvé byli s Janou Paulovou a Zdeňkem Fialou po druhé s Ladou Kománkovou a Richardem Tesaříkem a teď jsou v duelu s Ivou Kubelkovou a Jaroslavem Molnárem.Jana tancuje pro svou malou dceru.Chce jí vytancovat bezbariové bydlení.

Teď jsou v duelu s Janou a Tomášem.Tancují pro Ivu, která je na vozíku. Chtěli by pro ni vytančit bezbariové bydlení.Iva jednou vzala malou Ivu na focení aby jí splnila její sen.Oběma jim to moc slušelo!Fotky vyjdou v opravdovém módním časopise.

Adéla s Danielem tancují pro Lenku, která je na vozíku a potřebuje drahou operaci. Zatím nebyli ani jednou v duelu. Daniel hned týden po skončení bailanda bude slavit svatbu. Při zkoušení utrpěla Adéla nehodu žeber. Když Adéla tancovala strašně zhubla a má podezření na anorexii.

Tancují pro malého Danečka.Který má šedý zákal. Chce pro něho vytančit opatrovatelku. Zatím byli jenom jednou v duelu. Někdo by tomu možná nevěřil ale Petra kvůli Bailandu opustila přítelkyně. Prostě mu řekla buď já nebo Bailando. Petr s Lucií jsou nejusměvavější pár z Bailanda.

Je nám 12 let Verča se narodila Terka se narodila Obě se díváme na Bailando Terka fandí Adéle a Danielovi Verča fandí Lucii a Petrovi