Před čím nemohu mlčet…... Před čím nemohu mlčet…. Krajské volby v Jihočeském a Karlovarském kraji vynesli do čela radních zodpovídajících za školství.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vývoj české ústavnosti
Advertisements

SADA č.22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO DUM č.9
RUD Rozpočtové určení daní Ing. Jan Mládek, CSc. Stínový ministr financí ČSSD Praha, Listopad 2011.
Česká republika-demokratický stát
Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školySoukromá.
Politika a politické strany
Situace po osvobození ČSR
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Klíčová slova: extrémismus, komunismus, fašismus, nacismus.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Sametová revoluce
Proč psi někdy napadnou svého pána aneb – jak jsme zdegenerovali vlky aneb – jak člověk, komik této planety, utváří přírodu k obrazu svému.
k přijímacímu řízení pro školní rok
Komerční a nekomerční pojištění
<< ZVOLTE POLICEJNÍHO PREZIDENTA Anketa:
Prezidentské volby v USA (v porovnání s ČR)
Setkání děkanů technických fakult ČR Praha Stanovisko.
Kevin Richardson Kevin Richardson si udělal neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami, jsou to gepardi, levharti a lvi.
Vypracoval: Mgr. Burkovcová Materiál: VY_32_INOVACE_37 Datum:
ČESKÁ REPUBLIKA – ADMINISTRATIVNÍ ČLENĚNÍ
Členění území naší vlasti
17. Listopad 1989 Monika Štěpánková, 2. I.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVÁN V RÁMCI PROJEKTU EU PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_409.
Větné členy PŘÍSUDEK.
1.Hlavní město 13.Kultura 2.Rozloha 15.Zeměpisné podmínky 3.Nejvyšší bod 4.Časové pásmo 5.Obyvatelstvo 6.Státní útvar 7.Mezinárodní identifikace 8.Název.
Připravil: Sebastian Schupke předseda StRGK 2011/2012.
REALIZACE PRÁV PŘÍSLUŠNÍKŮ NÁRODNOSTNÍCH MENŠIN
Prvouka pro 3. třídu NAŠE VLAST.
Poznávání krajů českých
Stoletá válka Anotace: Materiál je určen k výuce dějepisu v 7. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky s pojmy a informacemi o situaci v Evropě v době stoleté války.
Česká republika Naše vlast.
Členění území naší vlasti
EU peníze školám Základní škola a Mateřská škola Tábor, Helsinská 2732 Název projektu: Moderní škola – naše budoucnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
1© Rödl & Partner Mgr. Václav Vlk | Konference Nové soukromé právo | Zástupce kolektivního statutárního orgánu vůči zaměstnancům (ve.
Prezident a vláda. Prezident ● Prezident je titul, kterým se označuje vedoucí organizace, obchodní společnosti nebo státu. V některých jazycích (francouzština)
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti VZDĚLÁVACÍ.
Číslo projektuOP VK Název projektuModerní škola Název školySoukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. PředmětObčanská nauka (klíčová.
Ústavní vývoj ČR Barbora Vítová, Kristýna Jiránková, C3A.
Informatika a výpočetní technika. Výuka výpočetní techniky v nižším gymnáziu.
JÁ JAKO OBČAN ČESKÉ REPUBLIKY ZS1BP_PIV4, jaro 2015 Mgr. Kateřina Mrázková, Ph.D.
SMĚRY V ČESKÉ POEZII V 1 POL. 20. ST. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastČeská poezie v 1. pol. 20. století.
Zdroj obrázků: VOLBY A VOLEBNÍ SYSTÉMY volby jsou hlavním mechanismem demokracie, kdy občané volí své zástupce, kteří reprezentují.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Kolín V., Mnichovická 62 AUTOR: Mgr. Šárka Rosenbergerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_ ČAS5 TEMA: Čas 5.ročník – od totalitní moci.
Setkání s aktéry projektu „MAP ORP Karlovy Vary“
Protektorát Čechy a Morava
ZÁKONODÁRNÁ MOC Jana Karásková.
VY_32_INOVACE_03_Členění území České republiky
Gymnázium, Žamberk, Nádražní 48 Projekt: CZ / /34
Tatínkovi bohužel holicí strojek po měsíci přestal fungovat, tak se radil s maminkou, co se s tím dá dělat. Ta si nebyla jistá, a proto zavolali.
Zámek Hluboká CZ.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Výsledky maturitních zkoušek
Česká literatura 1. poloviny 19. století
Prezidenti naší republiky VY_32_INOVACE_13
Od totality k demokracii
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Výsledky maturitních zkoušek
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Zapomenutý volič a skryté nerovnosti
Česká republika územní členění.
Členění území naší vlasti
Belleza salvaje Kevin Richardson El amigo de los leones.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Kooperativní hry s více hráči Koaliční hry Hlasovací hry
KOMUNISMUS V SOVĚTSKÉM SVAZU (SSSR)
zpracovaný v rámci projektu
Vyjmenuj kraje ČR VY_32_INOVACE_01
Rodinné právo Občanská nauka 1. M.
Transkript prezentace:

Před čím nemohu mlčet…..

Před čím nemohu mlčet…. Krajské volby v Jihočeském a Karlovarském kraji vynesli do čela radních zodpovídajících za školství Vítězslavu Baborovou a Václava Sloupa, oba členy dnešní KSČM, která je ideovým nástupcem bývalé KSČ. Oba členy strany, která byla po listopadu 1989 prohlášena za zločineckou. Celé dvacáté století dalo neuvěřitelný příklad toho, kam až to bolševická lůza dotáhla. Komunismus je rakovina nikoliv v podobě zapouzdřeného nádoru, který lze chirurgicky odstranit. Komunismus v českém vydání znovu metastázuje. Dělá to plíživě, nenápadně, potichu, stejně jako se projevuje zhoubná nemoc. Jako by naše nám, mlčící většině, chyběla odvaha, postavit se čelem proti. To se znovu probudíme až v okamžiku, kdy nám budou mlátit naše studenty, kdy budeme navzájem na sebe donášet, povinně hlasovat a číst stranický tisk? Jako by si dnešní ČSSD kolaborující s KSČM neuvědomovala, co s nimi udělali komunisté deroucí se k moci v polovině minulého století. Snědli je jako třešničku na dortu. Asi proto mají tu třešničku ve znaku. V hluboké úctě smekám před všemi studenty a učiteli v obou rudých krajích, kteří si toto nenechají líbit. Mají mou plnou podporu. Milan Hrdlička, ředitel Gymnázia Dr. Emila Holuba v Holicích.

Má-li někdo v republice cit pro svobodu, nemůže s komunisty dělat žádné mocenské dohody. V parlamentu je máte, budiž, ale do postele s nimi lezete dobrovolně. Karel Steigerwald, MF DNES,