Národní informační centrum pro mládež – maják v moři informací – 20 let zkušeností – první ICM v ČR 1992, 1964, 6 777 777, 6321, 3 000 000, 21, 12 000,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Středisko náhradní rodinné péče Používání metodik v neziskovém sektoru - výsledky výzkumu Projekt Centrum.
Advertisements

KYBERNETICKÁ BEZPEČNOST A HROZBY PRO NEZISKOVÉ ORGANIZACE
ECVET A NÁVRH ZPŮSOBU JEHO ZAVÁDĚNÍ V ČESKÉ REPUBLICE Lenka Chvátalová.
ECVET v Programu celoživotního učení
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR Europass: Novinky ve struktuře dokumentů.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
Národní centrum Europass ČR | Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
REGISTRAČNÍ ČÍSLO: CZ.1.07/2.4.00/ NÁZEV PROJEKTU: VZNIK A ROZVOJ PARTNERSKÉ SÍTĚ PRO REALIZACI STÁŽÍ A APLIKOVANÉHO VÝZKUMU KATEDRY PSYCHOLOGIE.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
14. září Jihočeská hospodářská komora (JHK) byla založena JHK je sdružení podnikatelů, které působí nezávisle na politických stranách,
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Tandem Koordinační centrum česko-německých.
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Pilotní projekt „Centrum podpory NRP“ Projekt Centrum podpory NRP je.
Představení Domu zahraničních služeb/ Národní agentury pro evropské vzdělávací programy Barbora Nájemníková , Bratislava.
Publikace a školící aktivity ERYICA …žádný učený z nebe nespadl!
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Nadace Sirius Centrum podpory, o. p. s.
Azylák PC IS pro služby sociální prevence. PC IS „Azylák“
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
Role projektu „Klíče pro život“ v podpoře práce s dětmi a mládeží.
Role škol v kariérovém poradenství z pohledu programu Euroguidance
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
P ROJEKT E S AFETY L ABEL 9. Národní konference eTwinning, , Olomouc Zpracoval: Bc. Roman Máca Národní centrum bezpečnějšího internetu Prvního.
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Národní centrum Europass ČR | Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání Propagace.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Hradec Králové, NKQ, 18. února 2014.
HLEDAJÍ SE JIMMY. POZNÁTE JE NA PRVNÍ POHLED: MAJÍ VELKÉ UŠI, TO ABY LÉPE SLYŠELI, VELKÉ OČI, TO, ABY LÉPE VIDĚLI A VELKÉ ZUBY, TO, ABY ROZLOUSKLI TVRDÉ.
Euraxess Mgr. Zuzana Dobešová Možnosti zahraničních stáží pro doktorandy
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Národní centrum Europass ČR | Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
Euraxess Mgr. Zuzana Dobešová Možnosti zahraničních stáží pro doktorandy
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
Představení projektu SRKO-PTPO 12. dubna 2011 Ostrava.
Přínosy členství v Mezinárodním svazu veřejné dopravy- UITP Valná hromada Svaz Dopravy České republiky 5/2/2009.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Zajímavosti a weby …on-line inspirace.. Webové stránky ERYICA – stránky organizace, seznam členů, školení, projekty, dokumenty, novinky.
Implementácia Inspire v ČR Jiří Hradec. INSPIRE v ČR  Gestor transpozice: MŽP, pověřena CENIA  Spolupracuje:Ministerstvo informatiky (vnitra)  Vize.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Aktivity Centra EUROGUIDANCE Jitka Morčušová, Alice Müllerová Centrum Euroguidance Praha,
Informační systém pro mládež celostátní setkání zástupců ICM v ČR – představena Koncepce rozvoje ISM a metodika certifikace ICM NICM.
Efektivní reklama na internetu Luboš Plotěný
Michala Čičváková Národní centrum Europass ČR Portfolio dokumentů Europass.
Spolupráce na tvorbě Regionálních inovačních strategií Podpora konkurenceschopnosti krajů CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Mgr. Lucie.
CITAČNÍ REJSTŘÍKY Web of Knowledge Scopus Journal Citation Reports.
PaedDr. Eva Schneiderová NIDV. * Články * Aktuality aktuálních zpráv Aktuality * O nadání a nadaných – 12 článků O nadání a nadaných * Představujeme.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
N ÁRODNÍ CENTRUM BEZPEČNĚJŠÍHO INTERNETU „Nebezpečí číhá všude“ workshop Brno 2011.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Možnosti mládeže v zahraničí 6. listopadu 2008 Škola ekonomiky a cestovního ruchu Sdružení na podporu mezinárodního přátelství „Slunce“, o. s.
BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE. BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE Být členem asociace znamená: nestát "mimo" profesní dění, mít možnost se potkávat a vyměňovat.
Evropský program Monika Mrňávková Silvie Pýchová Centrum Euroguidance NAEP.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
NPDM Národní parlament dětí a mládeže. Co je to NPDM ? Národní parlament dětí a mládeže spadá pod organizaci DUHA participace Byl založen v roce 1997.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Terapie pachatelů domácího násilí
E-learningový kurz e-learningu
Bc. Nikol Fišerová, DiS., Bc. Šárka Mrázková
Komunitní plánování sociálních služeb Děčín
Ing. Stanislava Správková
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
náhradní rodinné péče II setkání zástupců KÚ OSPOD a NNO
Transkript prezentace:

Národní informační centrum pro mládež – maják v moři informací – 20 let zkušeností – první ICM v ČR 1992, 1964, , 6321, , 21, , 9, 4

NICM v zahraničí Zástupce ISM ČR v zahraničí – člen ERYICA (25 zemí, 8000 ICM) Evropská charta informací pro mládež Principy online informací pro mládež Školení, kampaně, publikace, zpráva o situaci ISM v ČR, v EU pro RE, Jimmy

NICM v ČR Národní koordinátor sítě 40 ICM v ČR – koncepce, celostátní setkání, certifikace Odborná příprava pracovníků ICM (školení, stáže, metodiky, publikace, Zpravodaj) Hlavní informační a poradenské centrum pro mládež v Praze ( klientů ročně) Významný informační kanál – oblasti Redakce webů, newsletterů (nicm.cz, ismcr.cz, Remix, i-Katalogy, Infolisty, FB NICM) Vysoká návštěvnost webu ( lidí přečetlo článků za pět let)

Na Poříčí 1035/4 u zastávky Náměstí Republiky u OC Palladium Tel: , 860 ICQ: Skype: NICM Web: Facebook.com/NarodniInformacniCentrumProMladez Národní informační centrum pro mládež

Děkuji za pozornost. Mgr. Šárka Kušková, NICM více na