Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
Advertisements

GX SOLUTIONS BOHEMIA, s.r.o.
Role Fleet manažera v ČR v roce 2009
Trendy a bolesti v oblasti monitoringu vozového parku
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Doprava Skalský Dvůr Renata Štěpničková.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Energetické řízení. Energetické řízení metoda Monitoringu & Targetingu Ing. Josef Pikálek 10. listopadu 2011 Kurz Manažer udržitelné spotřeby a výroby.
Jednatel Cargologix, s.r.o.
SPEED LEASE a.s., SIXT Franchisee
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku Oborové řešení O2 Car Control.
Gs-Loc logistika a zabezpečení vozidel
Případová studie Business Intelligence ve společnosti Mountfield, a.s.
Obsah Úvod Novinky v oblasti služby CarNet
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
Problematika rozhraní v ITS Kopecký František, Votruba Zdeněk
Informační systémy podnikové systémy CRM
Mobilní elektronická podpora ZZSHMP.
Technika ve službách technických služeb Oborové řešení O2 Car Control.
Dohled analýza optimalizace dohled analýza optimalizace Advanced Farming Systems.
GX SOLUTIONS, a.s. Výrobce a dodavatel komplexních řešení pro monitorování a správu různých typů vozového a strojového parku v rozličných oblastech působení.
ISO 9001:2000. CONNEX Východní Čechy a.s. 22/6/2004-Seminář PVT Strana:2-Connex Card  Realizace a provoz jednotného platebního a odbavovacího systému.
Přeskočte standardy v monitoringu! GX SOLUTIONS, a.s., organizační složka V oblouku 114, Čestlice, Říčany u Prahy
IQ PACK dáváme inteligenci obalům Prezentace projektu Ing. Roman Kortus RFID projektový manažer.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Rozšíření informačního systému
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
Informační systémy Tomáš Maděra.
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu Průmyslová politika ve vazbě na automobilový průmysl Zasedání rady ředitelů AutoSAP.
2. téma 1MU305, 211 – Manažerské účetnictví I.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,
Lokální distribuční soustavy, data pro IS operátora trhu
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Marketing Návrh výrobku Vývoj, konstrukce Příprava výroby Zásobování Výroba Montáž, kompletace Prodej Poprodejní služby měření, zkoušky, testy konkurenčních.
Reinženýring cesta ke zvyšování výkonnosti státní správy s využitím procesního řízení Ing. Martin Čulík Notes CS a.s. Konference ISSS 2003 Hradec Králové.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Managed Print Solutions PŘEVEZMĚTE KONTROLU NAD SVÝM TISKEM Ing.Pavel Mikyska EVROFIN Int. spol. s r.o.
Předávání dat a komunikace s OTE
Outsourcing provozu sítě Štěpán Kubíček pondělí, 13. dubna 2015 motto:…
Realizační tým ICZ duben 2005
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
2 OBSAH 2 1HISTORIE SPOLEČNOSTI 2HLAVNÍ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI 3CENTRÁLNÍ PNEUSERVIS ( CP )  Minulost  Správa pneumatik  Nákup pneumatik  Činnosti středisek.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Ing Jiří Krump, UOOU, náměstek předsedy pro ekonomiku a provoz
Navigace vozidel IZS Vítěz geoaplikace roku 2001 Vyhodnocení projektu Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Vratislav Paulík ředitel projektů
Management zařízení (Mikrotik, UBNT, CMTS modemů)‏ Monitoring sítě / zobrazení na mapě Statistiky sítě Fakturace Plánování Uživatelské rozhraní Evidence.
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Informační systémy v personálním řízení
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Projekty ITI pro zlepšení společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Radim Vysloužil.
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Cestovní náklady podnikatele. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno firemní vozidlo.
Přednáška Akce: Přednášející: Agnieszka Markiewicz | Sales Digital Products | Kärcher | TFM Kärcher Digital Solutions.
Webová aplikace pro koordinaci výrobních procesů Kryštof Német , Brno Autor: Kryštof Német Vedoucí práce: RNDr. Zuzana Priščáková, PhD.
AGENDA DOPRAVA Skalský Dvůr AGENDA DOPRAVA K čemu slouží ? k vedení deníku jízd nebo puťovky k evidenci strojů k plánování jízd k evidenci a přehledu.
UIS pro uživatelů Milan Šorm. 20. října 2006UIS pro uživatelů2 Obsah prezentace Struktura informačního systému UIS na MZLU v Brně Srovnání.
IS jako nástroj moderního personálního managementu Vít Červinka
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Plánování zakázek ve vybraném výrobním podniku ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autorka bakalářské.
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Informační systémy podnikové systémy CRM
INFORMAČNÍ SYSTÉMY PRO VEŘEJNOU DOPRAVU
Transkript prezentace:

Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky Mgr. Peter Klekner Obchodní ředitel GX Solutions, a.s. Technologie vi o pohybu

Plná kontrola vozového parku a zakázek díky přidané technologii Kam tečou peníze? online lokalizace zobrazení historie účely jízd import tankování překročení rychlosti přihlášení se řidiče Kontrola TCO v dnešní době není otázkou zda, ale jak, příp. s kým potřebu přináší technologický rozvoj, ne těžké se zorientovat a zvolit správně Plná kontrola vozového parku a zakázek díky přidané technologii 11. 4. 2017

Přenos dat z provozu přímo k Vám Odpovědi na Vaše otázky zajistí se objeví na Vašem stole!! Zaměření na hledání úsporných opatření. Proč si zaměstnanci neváží firemních vozidel? Neustálé vidíte chyby v ručně vyplněných dokumentech Kde se pohybuje vaše flotila? Kdo jezdí s kterým vozem? V jakém stavu jsou provozní paramenty vozů? Neustálá komunikace řidič - dispečink GPS základ – poloha, kniha jízd, služebně nebo soukromě Zaměstnanec spolehlivý nebo ne Elektronizace dokumentů, automatizace přenosu dat Imobilizace – oprávněnost jízdy 11. 4. 2017

Nepřetržitá komunikace, navigace Vzájemná komunikace řidič - dispečer Online změny zakázky Dispečerem určená trasa Okamžité zasílání dokumentů a dat spojených s pohybem zboží 11. 4. 2017

Optimalizace cest moderní technologií plánování, přenos naplánované trasy do terminálu do vozidla plánování zohledňující aktuální stav silnic (budeme mít) propočítávání nákladů na trasy GX Fleet vám ukáže víc než body na mapě Kategorie potřeb: Základ Navigace a komunikace Dispečink a zadávání úkolů Kontrola aktuální provozu a stavu zakázek 11. 4. 2017

Přehled provozu Kde jsou firemní vozidla, co dělají, v jakém jsou stavu. 11. 4. 2017

Kontrola provozu 11. 4. 2017 Dorazili vozidla kam měli? Neodjeli náhodou vozidla z oblasti kde mají být užívány? 11. 4. 2017

Sledování stavu 11. 4. 2017

Zvýšení efektivity 11. 4. 2017

Rozšířené možnosti systému přesnost dat (km, časy) vícenásobné přístupy s definováním uživatelských práv zabezpečení vozidel rezervační systém – company pool cars monitoring integrován do podnikových IS správa vozidel a nákladů (servis, provoz) after sales (konzistence dat, servisní smlouva) 11. 4. 2017

Manažerské reporty Měsíční součty jízd za celý vozový park Přehled ujetých km Ekonomika provozu z pohledu vozidla nebo řidiče Přehled stavu tachometrů Předhled jízd se srovnáním průměrných spotřeb Tachograf nad dispenčikem 11. 4. 2017

Sběr, správa a analýza dat Propojeni s mobilnim skladem, manazerske vystupy, propojeni na IS 11. 4. 2017

Vyhodnocení hospodárnosti jízdy 11. 4. 2017

Inovativní přístup k FLEET MANAGMENTU Úspora díky moderním technologiím sledování a správy propojení s externími IS vazby na ekonomiku a účetnictví fakturace na externí subjekty vazba na docházkový systém mzdy, měsíční uzávěrky rozkontování km, nákladu na střediska, řidiče, zakázky 11. 4. 2017

Propracovaný systém zákaznické podpory GX CARE systémové nasazení řešení konzultace školení obchodní podpora technická podpora monitoring spokojenosti zákazníka 11. 4. 2017

Rozšířiteľnosť řešení a inovativní vývoj SAP, HELIOS, SOFTIP a iné 11. 4. 2017

Mgr. Peter Klekner, Obchodní ředitel GX Solutions, a.s. Děkuji za pozornost. Mgr. Peter Klekner, Obchodní ředitel GX Solutions, a.s. 11. 4. 2017