O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití cloudových služeb ve školství
Advertisements

Mobilní služby a reklama
Jak úspěšně inzerovat pomocí PPC. Obsah (aneb co všechno se dozvím )  Pro koho je PPC vhodné  Hlavní výhody pro klienta  Proč používat právě.
Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Systém Drupal a nejen školní weby
Příprava odborného textu pro výuku PAVEL KURFÜRST Ústav cizích jazyků LF UP workshop Olomouc, 29. května 2006.
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
OLE-onlinelearning Studium odkudkoli a kdykoli
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
… najdu tam, co neznám !.
Mobilní display kampaně
Oborová brána TECH, tech.jib.cztech.jib.cz specifika, silné a slabé stránky oborové brány: velké množství zapojených zdrojů – knihoven i databází s přístupem.
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
1. 3 Business priorita Scénář Řešení Produkty Rozvoj a podpora Partneři.
SEMANTICKÝ WEB. Semantický Web WWW – Tim Berners-Lee, CERN, univerzum propojených HTML stránek, prostor hyperlinkovaných dokumentů – Informace jsou zobrazeny.
Osamocený Moodle nestačí Marek Kocan MoodleMoot.cz 2014.
Internetové servery Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Mobilní portál Jan Krňoul, Západočeská univerzita v Plzni,
Prezentace webu studentské společnosti FimArt, o. s. – 1. Internetová strategie webu  Prolinkování s partnerskými weby  Microsite festivalu.
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
Národní informační portál s podporou call centra (NIP) Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
Webové stránky obecních knihoven Seminář dobrovolných knihovníků 22. listopadu 2006 Ing. Jana Tomancová.
Praha6.cz Nové trendy v e-publishingu Statické stránky, mapa stránek, menu a fulltextové vyhledávání.
Představujeme službu Samepage
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
Informatika Internet.
Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Redakční systém WNC Tomáš Dlouhý Y13ANW – První prezentace
Ukládání dat, a spam INTERNET Ukládání dat, a spam.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Základní služby Internetu
Budování mini webů pro získávání nových klientů CK je tak snadné.
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Aplikace pro mobilní zařízení v realitní praxi Clarion Congress Hotel Prague.
Jak přenést svět na display
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Výměnný pobyt Proces přípravy Výpočetní technika.
Nové funkce v novém Skliku
UKLIĎME ČESKO Letošní úklid se uskuteční 18. dubna Obecní úklid 17.dubna 2015.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
Microsites systém satelitních webů od SEO EXPERTA 1.
Seznam.cz – závazek úspěchu? … najdu tam, co neznám ! Tomáš Búřil,
Informační zdroje v jednotném prostředí: SEN VŠECH KNIHOVNÍKŮ Jan Pokorný, Ústav výpočetní techniky UK.
Vzdělávací technologie aplikace Jaromír Reger (L07155)
Školení WordPress a publikování na webu Mgr. Pavel Krejčí
IVANA BRABCOVÁ Jak na WEB … NODE.
2 Karla Halenková Setkání uživatelů 2001 Báze znalostí produkt pro naplnění uživatelem.
T-Mobile Moje Info Možnosti využití SMS v komunikaci s občany.
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
… najdu tam, co neznám! Měření efektivity PPC reklamy.
Bradáčová, Šaková.  Velmi jednoduchá stránka, jejímž účelem není přímá podpora prodeje zboží, ale marketingová komunikace.  Technické problémy: 
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
Bohumil Havel MoodleMoot.cz 2016
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
Operační systém Windows
Název společnosti Produkty a služby
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
Kofigurace & napájení Windows
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
nové aplikace Hypoteční konfigurátor!!
Představení Úvod Celé je to pojaté spíše jako představení služby a jejích možností, nežli konkrétní ukázky Lukáš Čochner.
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Nové webové mapové aplikace ČGS RNDr. Vít Štrupl, PhD. Nesuchyně 4. 4
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
Transkript prezentace:

O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek. Cílová skupina zákazníků - živnostníci, malé a střední firmy. Podstata služby - umožňujeme podnikatelům samostatné vytvoření webových stránek, jejich aktivní správu, on-line komunikaci s jejich zákazníky a možnost změn bez nutnosti zásahu programátora. Webmium nabízí více než 200 předpřipravených šablon + 5 šablon, které jsou přizpůsobené pro mobilní zařízení. Šablonu mohou kdykoli v průběhu tvorby stránky změnit, aniž by ztratili vytvořený obsah. Do konce roku dodáme do systému dalších 16 mobilních šablon. Naše služba zahrnuje webhosting stránek, intuitivní editor a registraci a provoz vlastní domény. Webmium je v současnosti k dispozici uživatelům pro Severní Ameriku, Jižní Ameriku a Českou republiku a nyní jej používá přes 50.000 uživatelů. Technické řešení – Webmium je cloudová služba, běží na službě Azure od Microsoftu. Díky tomu řešení Webmium zaručuje vysokou dostupnost, spolehlivost a škálovatelnost.

Webmium – nástroj pro tvorbu a správu moderního webu Nástroj pro snadnou úpravu a aktualizaci webu Základní vytvoření webu dle požadavků klienta Statistiky návštěvnosti Moderní web s optimalizací zobrazení pro všechna zařízení. Dobře čitelný web na chytrém telefonu, tabletu i klasickém PC

Web je responsivní

Webmium – nástroj pro tvorbu a správu moderního webu Nastavení pro vyhledávače - SEO Vlastní doména 2. řádu předplacená na12 měsíců Např.: www.vasefirma.cz Neomezený webhosting předplacený na 12 měsíců Nástroj pro e-komunikaci se zákazníky

Moderní web - ukázka Původní web klienta Nový responsivní web http://www.revize-riha.cz http://revizerihasweb.webmium.com http://www.automatickaprevodovka.cz http://americancarservissweb.webmium.com http://www.kuvik.cz http://kuviksweb.webmium.com http://www.ordinacehrdinova.cz http://janahrdinovasweb.webmium.com

5 tipů pro úpravy webu Živá ukázka…

5 ukázek, jak snadno vylepšit web 1. Změna hlavního obrázku Pěkný a kvalitní hlavní obrázek udělá dobrý dojem na návštěvníky webu. Pozitivně ovlivní jejich vnímání Vámi nabízených produktů nebo služeb. „Obal prodává“ 2. Vytvoření a aktualizace textů Základním prvkem webu jsou jasné a přehledné informace. Texty by měly být stručné a měly by obsahovat všechny podstatné informace. 3. Fotogalerie Pomocí obrázků lze efektivně předat informace budoucím zákazníkům. Kvalitně fotografie produktů často přesvědčí klienty lépe než dlouhý odstavec textu. 4. Nastavení pro SEO Díky kvalitnímu nastavení SEO se Váš web umístí na lepších pozicích vyhledávačů a web najde více návštěvníků. 5. Kontakty „Kontaktní informace na každé stránce webu.“ Impulsivní zákazníci se chtějí rychle s někým spojit. Často chtějí zboží nebo služby obratem objednat.

Dotazy ?

Pauza sweb@webmium.com