Evangelický kostel, Havířov – Bludovice , 17:00 hod

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pěvecký sbor Ptáčata V pěveckém sboru Ptáčata zpívají žáci tříd pod vedením Mgr. Jany Wichrové, korepetitorem sboru je Mgr. Dana Kusinová. Ptáčata.
Advertisements

Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Pěvecká hlasová výchova.
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
ČESKÉ ŠKOLY V BLÍŽEJOVĚ Vypracoval: Lukáš Hruška Ročník IX. Šk. rok 2006/07 Šk. rok 2006/07.
POČÁTKY HUDEBNÍCH DĚJIN U NÁS
Vzdělání: Univerzita Karlova v Praze - filozofická fakulta – pedagogika a psychologie – učitelství pro školy II. cyklu – rok zakončení 1981 Univerzita.

Vánoce 2012.
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Vysoké mýto.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
Štědrý den 24. prosince Štěpán 26. prosince Silvestr 31. prosince
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Jesličky. Hra Jesličky..A jak to vlastně bylo??? Pár lidi s Orlové a Osrtavy se jednou rozhodly, že secvičí nějaké to divadlo:-).A jak tak čas běžel,děti.
Ruské Vánoce.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
TAK SE NÁM SEŠEL ROK S ROKEM A JE OPĚT ČAS POPŘÁT ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE Ráda bych Vám je popřála s pár obrázky z Austrálie.
Europe is Singing! Koordinátor projektu: Turecko, základní škola: Zafertepecalkoy Ilkogretim Okulu, Ms. Mehtap Kilic Koordinátor projektu: Turecko, základní.
Mezinárodní hudební festival Pécs, Maďarsko Klára Leöwey Gymnasium
Charitativní projekt SOŠ Luhačovice
JOHANN SEBASTIAN BACH.
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
Zhoršená kvalita následujících fotografií je ovlivněna počasím, mlhou a poté deštěm!
Všechno v mém životě souvisí
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
fotovzpomínky varhaníka
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jan Kočnar.
Pohádkové Vánoce přejeme vám Vánoce jako z pohádek,
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
ICT – 2 – 3 – 7 Hudební výchova
Spolupráce obcí a málotřídních škol v České republice Dana Knotová, Kateřina Trnková Ústav pedagogických věd FF MU Brno.
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ ČTVRTEK 9:30 Boží hod Vánoční Slovo: Daniel Jurčo NEDĚLE.
Jakub Jan Ryba byl… spisovatel a malíř hudební skladatel a učitel
Kozt KOZTliveCZ prenatál aneb „Jak jsme se prezentovali v roce 2003“ (c) Honza Mareš.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Vánoční besídka v 1. B.
WOSA – výchovou a vzděláváním k občanské společnosti, reg. čís. CZ.1.07/1.1.32/ Žadatel: Sdružení obcí Sedlčanska Projektový manažer:Štěpánka Barešová.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 26/12 Název materiálu: Jakub Jan Ryba Zpracoval: Mgr. Bc. BcA. Michal Jančík.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
ČESKÉ HUDEBNÍ BAROKO. BAROKO - ÚVOD -je název uměleckého slohu ovlivňujícího všechny druhy umění -v hudbě se uplatňovalo od konce 16. do poloviny 18.století.
Co se děje u prvňáčků? Učíme se psát, číst a počítat.
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Sbor pro občanské záležitosti (SPOZ) při Obecním úřadu Květinov ve spolupráci s místním sborem dobrovolných hasičů Vás srdečně zve na slavnostní rozsvícení.
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert
Hudební renesance v Čechách
Mikulášská nadílka Kde se vzal , tu se vzal, Mikuláš pod okny stál.
Nastal vánoční čas... Lidem je v tyto dny hezky.
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
Projekt ERASMUS
Brána, ZŠ a MŠ založena jako církevní škola
MUZIKANTI.
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
4. třída Náš poslední společný půl rok ….
Hudební nástroj Název školy: Základní škola Brána Nová Paka
Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert
Název: Středověká hudba VY_32_inovace_HV6789_13 Oblast: Hudební výchova Stručná anotace: Materiál je určen k seznámení žáků s hudbou období středověku,
Základní škola. Základní škola a Mateřská škola, Nová Ves, okres Liberec, příspěvková organizace.
Wroclaw 2. –
Transkript prezentace:

Evangelický kostel, Havířov – Bludovice 15. 12. 2006, 17:00 hod Vánoční koncert Evangelický kostel, Havířov – Bludovice 15. 12. 2006, 17:00 hod

V době plné shonu, předvánočního bláznění, nakupování nesehnatelných dárků, přemrštěného úklidu a hektického života, je třeba se na chvíli pozastavit, zamyslet se nad svým konáním, přemýšlet o sobě, o okolí, o své budoucnosti a podobně a v neposlední řadě ukázat všem a hlavně rodičům, co jsme se naučili. Kostel byl plně obsazen a mezi vedením školy bylo vidět i zástupce Magistrátu města Havířova - vedoucí školského odboru paní Ing. Ivu Sandriovou, která se účastní pravidelně školních koncertů ZŠ Žákovská. Koncertů školy se pravidelně zúčastňují i již bývalí zaměstnanci. Mohli jsme zde vidět i bývalého pana ředitele – Mgr. Václava Ondračku. Na úvod zazněla slova faráře místního kostela, který připomenul ve zkratce období Vánoc z hlediska historického a náboženského a popřál všem klid v duších a radost z hudebních produkcí dětí a jejich učitelů. Na programu byly klasické vánoční písně – koledy, v podání mladších i starších žáků, černošské gospely i velmi vhodně vybraná ukázka z muzikálu a několik písní v podání flétnového souboru. Sbory vedly střídavě paní učitelky Mgr. Dana Kusinová a Mgr. Daniela Navrátilová. S technickým zabezpečením vypomáhali i další učitelé a o ozvučení se postaral učitel ZUŠ Andrej Lehotský. Závěr byl opět tradiční, všechny sbory a většina posluchačů se aktivně zapojila do zpěvu českých koled za doprovodu varhan, na které hrály paní učitelka se svou žákyní.

Nabízíme k nahlédnutí pár fotografií z celé předvánoční atmosféry …

Skončil jeden z pěkných dnů, kostel stál večer opět tiše a opuštěný, jen na chvíli svítil a zpíval do tmy. Ve spolupráci s Terezou Uhrovou (9. A) vytvořila Mgr. Zdenka Frolichová