Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements


Štědrý večer už se blíží, a mě stesk po Tobě u srdíčka tíží

Mohl jsem vymyslet pro některý, z vás speciální vánoční přáníčko, ale já jsem řekl NE! Když přáni, tak pro všechny: tak vesele vánoce a šťastný novy rok.
VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK. VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK.
Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.


Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Vánoce 2012.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,

Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
„Chci Ti ze srdíčka přát…. a pár svých slov darovat“.
Začíná adventní čas roku 2008
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Příjemné prožití svátků vánočních a šťastný Nový rok A co Vám a Vašim rodinám přejeme do roku 2015?
Všude zní ozvěna vánočního ticha. Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá. Hvězdy v našich očích září, přišel čas obrátit list ve starém kalendáři.
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,TO PŘEKRÁSNÉ ZNAMENÍ,PŘÍCHOD SVĚTLA,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,NOSITELE NADĚJÍ.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Krásné Vánoce.
TAK SE NÁM SEŠEL ROK S ROKEM A JE OPĚT ČAS POPŘÁT ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE Ráda bych Vám je popřála s pár obrázky z Austrálie.
VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ Zpívá Hana Zagorová a Petr Rezek.
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
PROSINEC NEZKLAMAL NÁS,PO ROCE PŘIŠEL ZAS!NEJDŘÍV OVŠEM BARBORA A MIKULÁŠ,PROBUDÍ V NÁS VÁNOČNÍ ČAS!JEŽÍŠEK JE DÁRKŮ PÁN,CESTIČKU JSI NAJDE KNÁM! CO BYCHOM.
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska, z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích…
Pohádkové Vánoce přejeme vám Vánoce jako z pohádek,
KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to.
Ať s každou spadlou vločkou se rozhostí v srdci mír, ať s každým rampouchem se rozezvoní štěstí, ať vůně vánoc a jehličí Vám přinese do duše klid.
Rolnička mi zacinkala, že je tu čas Vánoc, co kouzelnou má moc
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
Úsměv.
S E N N E B O R E A L I T A... Láska je jako slunce,kdo ji má může mnohé postrádat. Komu však chybí láska,tomu chybí všechno.
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Vánoční přání pro radost
Veselé velikonoční svátky
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Merry Christmas WHITE CHRISTMAS.
JÁSEJTE ZA DVA,SMĚJTE SE ZA TŘI A OSLAVTE VÁNOČNÍ SVÁTKY JAK SE PATŘÍ
Milá Jarmilko, posílám pozdrav, zasloužíž si mnohem více. Já vím, známe se jen krátce. Přátelství je jako láska a mnohdy pohladí otevřené srdce...
Dárky V tomto ročním období je populární dávání vánočních dárků. Dárky jsou většinou zabalené v červené, zelené barvě nebo ve slavnostním balicím papíru.
Název školy:ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:Mgr. Dagmar Šaflová Název:VY_32_INOVACE_M Téma:Vánoce, vánoční přání Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Vypracovali: Martin Madaj a Lukáš Dostál
Slavíme Vánoce Na Vánoce se připravujeme už od počátku prosince. Tento předvánoční čas nazýváme advent. Ten začíná většinou poslední listopadovou neděli.
Vánoční přání pro radost
Šťastné a veselé svátky Vánoční
Krásné vánoční svátky.
Napsal: Filip Smolík Třída:6.A
Veselé velikonoční svátky
Veselé velikonoční svátky
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Vánoce Cliccare per avanzare.
Začíná adventní čas roku 2008
PŘEDVÁNOČNĺ NÁLADA ADVENT :28:39.
Úsměv.
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Veselé vánoční svátky.
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,
Vánoční radování Prosinec 2016.
Transkript prezentace:

Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává. Chybí už jen pár stran v kalendáři, vánoční čas nastává

Stromek se těší na nový kabát do něhož se zahalí. "Co bude pod ním?" To smíme hádat, než se dárky rozbalí. 

Krajina zahalila svou tvář do sněhových závějí Krajina zahalila svou tvář do sněhových závějí. Ze stromečku line se zář a lidé se radují.   Když ne jindy, je teď chvíle jediná, kdy sejít se má celá rodina. Někdy to nejde, a pak stačí maličko - poslat milé vánoční přáníčko.

Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska. Z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích...  Bílé sněhové království, ledové krystalky ve větvích stromů, poletující sněhové vločky, příroda ulehlá ke spánku, všude mír a klid ... zimní příroda je nádherná... 

     Už nastal vánoční čas, kdy přejeme si navzájem ať si jako loni i letos zas vánoční pohodu dopřejem. Až zvoneček zazvoní, přijdou pak dárečky na řadu, jehličí k tomu zavoní a všichni budou mít sváteční náladu.

…vždy se těším na Vánoce, kdy si spolu připomeneme pár zážitků z dětství a zasměje- me se tomu, jak jsme spolu dováděly ve sněhových závějích, stavěli sněhuláka a koulovali se. …pak přišli domů, pověsili rukavičky na věšák a společně prožívali tu chvilku napětí, co asi letos najdeme pod stromečkem. …je fajn mít štědré Vánoce plné veselých vzpomínek, které spolu sdílíme… O Vánocích myslíme na ty, na kterých nám opravdu záleží. Jsou jako bílé vločky, snášející se na naši rozehřátou dlaň. I kdyby se nám nepovedlo všechny tyto vločky pochytat a pošeptat jim tiché vánoční přání na dlani, stále můžeme svá přání pošeptat do zimního vánku a ten je roznese do všech koutů k našim blízkým. 

Až koledy budou hrát, pověsíme pod strop jmelí,.. …políbím Tě a budu si přát, ať jsme spolu život celý…  V klidu si užijem vánoční chvíle… po Novém roce zas v plné síle vykročíme nanovo a v dobrém zdraví po celý rok snad budem se smát...bude nám veselo… 

Už nadešel nádherný vánoční čas a kouzlo Vánoc je všude kolem nás Tak oslavte tento svátek spolu, bok po boku u štědrovečerního stolu! 

…příjemné prožití svátků vánočních a šťastný Nový rok… Vám přeje Františka