SBÍRKA KOMUNITY DZOGCHENU Retreat s Jimem Valbym Sbírka na velkou gonpu komunitního Lingu Stavba Phendelingu ČESKÁ REPUBLIKA Květen/2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
ŘÍČANSKÝ DENNÍ STACIONÁŘ. Proč stacionář ? ► Slušnost, úcta ke stáří i nemoci a demografický vývoj společnosti nás nutí přemýšlet a rozšiřovat kapacity.
Konference „Budoucnost česko-polské přeshraniční spolupráce“ Ostrava, Prioritní oblast 2. – Hospodářská spolupráce Projekt Spolupráce.
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „VELKÁ HORNÍ MÍSTNOST“ (Lk 22,12)
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „Průběžná zpráva“. O ČEM BUDEME MLUVIT  Rekonstrukce Domku – proč?  Průběh projektu rekonstrukce – horní místnost  Klubovna.
DENNÍ STACIONÁŘ OLGA.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
Ragbyová Akademie Yvese Perrota Leden 2013 Karel Ševčík, Filip Vacek, Jan Macháček, Antonín Brabec.
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
Společný grant města Strakonice a Komunitní nadace Blanicko - Otavské Inovace ve veřejné správě, Brno Mgr. Michal Novotný.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
Domácí rozpočet Poměr mezi příjmy a výdaji
o hospodářské soběstačnosti a o samofinancování církve“
„Vybudování centra vzdělávání pro nové i stávající technické obory“ MIEZB.
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Jak předcházet finančním problémům Odbor: Finanční a strategické služby 2011.
Vaše budoucnost s FM GROUP
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Mateřská školka - Zlonín
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_09_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Příběh jedné úspěšné akciové investice. 2 ISČS Top Stocks - prezentace pro DIK 14. dubna 2015 Nejdříve trochu teorie...  %výnos = Δ% EPS + Δ% P/E + %
Společné vzpomínkové setkávání klientů i jejich blízkých v DS Blaník.
Jak na nové členy ? Sekce pro práci s členskou základnou Martin Vacek
Základní struktura projektu Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní investice.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
Projekt dětská skupina MOTÝL
Sportovní klub Case study EKOS P10. Typologie sportovních klubů Dle velikosti (počtu členů) –Univerzální organizace (Sokol, Orel,..) –Velké – nad 300.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
CELKOVÉ FINANČNÍ PROSTŘEDKY ČINÍ v pokladně a na účtu k ,68 KČ.
Celostátní porada vysokoškolských knihoven 2005, Praha, Asociace knihoven vysokých škol ČR v roce 2005 Barbora Ramajzlová
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt spolupráce v Programu rozvoje venkova, osa IV. LEADER VENKOVSKÉ.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 15 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
Projekt „Čistá toaleta“.  zrod myšlenky v agentuře Studioo GmbH ve spolupráci s městem Aalen v roce 2001  do projektu zapojeno již více než 200 měst-nejedná.
Domov pro seniory Chotěboř. Z historie  Město Chotěboř již několik let uvažuje o výstavbě zařízení pro seniory.  Původní záměr výstavby domu s pečovatelskou.
SPOJENCI sbírkového projektu POMOZTE DĚTEM! Kateřina Tomášová – projektová manažerka.
 Významný pokles počtu žáků na základních školách  Dlouhodobější demografické trendy  Zvýšené nároky na rozpočet města při financování provozu škol.
Nízkonákladový mezinárodní projekt spolupráce Projekty pro podporu venkovské identity přinášejí novou kvalitu života do venkovských oblastí.
Česko-Norský výzkumný program výzva vyhlášení – zajištění podpisů – uzávěrka – :00 vyhlášení výsledků – 15.
Seminář Svazu měst a obcí České republiky , Praha Úloha architekta při rozvoji města Ing. arch. Marek Janatka, Ph.D.
Anotace Materiál je určen pro žáky středních odborných škol a středních odborných učilišť v rámci výuky finanční gramotnosti v bloku ekonomických a příbuzných.
Komunitní plánování sociálních služeb Zahájení implementace Komunitního plánu.
Komunitní školy - kulturní, vzdělanostní a prorodinná centra v malých obcích Mgr. František Eliáš.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
Math Exercises for You (Math4U)
Celostátní setkání pacientů 4. listopadu 2016
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
Snídaně starostů , Jedlí
VÝPOČET POPLATKU ZA ODNĚTÍ LESNÍCH POZEMKŮ - chybný princip
VÝPOČET POPLATKU ZA ODNĚTÍ LESNÍCH POZEMKŮ - chybný princip
Řízení zásob ve výrobním podniku
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
Řízení zásob ve výrobním podniku
„Mosty u Jablunkova – Stavební úprava a přístavba hasičské zbrojnice „
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Sociální fond regionu MAS Brdy-Vltava.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA
SDRUŽENÍ NERATOV,o.s.
Tisková konference – Metro D
Transkript prezentace:

SBÍRKA KOMUNITY DZOGCHENU Retreat s Jimem Valbym Sbírka na velkou gonpu komunitního Lingu Stavba Phendelingu ČESKÁ REPUBLIKA Květen/2010

JIM VALBY IN THE CZECH REPUBLIC 28/9—5/10/2010 Santi Mahá Sangha — Base Po osmi letech budeme mít tu čest přivítat učitele Jima Valbyho v Čechách. Dr. Jim Valby je jedním z předních žáků Mistra Chögyala Namkhaie Norbu od roku Jim Valby je autorizovaným učitelem Santi Maha Sangy a významným překladatelem tibetských textů. Vyučoval esenci teorie a praxe Suter, Tanter a Dzogchenu na více než 75 retreatech. RETREAT

VYHLÁŠENÍ SBÍRKY Pro uspořádání velkého retreatu s Jimem Valbym bychom rádi zprovoznili horní gonpu v Phendelingu o rozloze 135 m 2 a provedli související investice v celkové výši cca 1.2 mil. Kč. Proto jsme se rozhodli uspořádat sbírku. JAK MŮŽETE POMOCI? Přihlašte se již teď na kurz s Jimem Valbym! Poskytnete tím sponzoring pro výstavbu velké gonpy. CENA PŘÍPĚVKU A KURZU: 7000 Kč, výška příspěvku není limitována. Příspěvek hradí a zahrnuje: Sponzoring Lingu, retreat s Jimem Valbym. Pokud bude sbírka úspěšná, obsahuje také ubytování v Lingu zdarma. MOŽNOSTI PODPORY Přispějte částkou ve výši 7000 Kč nebo více a máte retreat s Jimem zdarma Poskytněte jakýkoliv jednorázový příspěvek Vyhledejte vhodné sponzory Poskytujte pravidelný měsíční příspěvek Přijeďte pomoci na uvedené termíny karmajógy Více na SBÍRKA 2010 ukončení I. části sbírky 27.května

Využijme společně praxe Ozer Chenmy předávané naším Mistrem k dosažení prospěchu pro Phendeling, který má relativní i absolutní prospěch v názvu. Zapojte se do řetězu ranních praxí Ozer Chenmy se záměrem zajistit dostatek financí pro Ling. Hlaste se prosím na: Praxe Ozer Chenmy

PHENDE LING NAŠE VIZE JE JASNÁ Budujeme prostor pro setkávání mezinárodní dzogčhenové rodiny. Rádi bychom v budoucnosti nabídli účast na kolektivních i individuálních praxích, kur- zech a retreatech všem mezi- národním komunitám a jednotlivým členům. Plánujeme minimálně 4 velká setkání ročně za účasti našich vzácných učitelů. V roce 2011 máme přislíbenou účast Yeshi Silvano Namkhaie. Věříme, že se Phendeling stane místem rozvoje nauky i místem středoevropských komunitních setkání. STAVÍME PHENDELING

Yeshi Silvano Namkhai v Phendelingu V roce 2009 jsme měli tu čest přívítat Yeshiho Silvano Namkhaie.

PHENDE LING VIZUALIZACE Staví se… Gonpa s mandalou o velikosti 135m 2 kapacita 140 lidí Prostor a zázemí pro celoroční osobní a kolektivní praxe PLÁNUJEME REALIZOVAT Dark retreatové kabiny Ubytování pro učitele Ubytovací kapacitu pro členy Venkovní solární mandalu Plánujeme nákup či dlouhodobý pronájem okolních pozemků Mandala Společenská místnostDark retreatová kabina Celkový pohled na Ling

PHENDE LING PHENDELING Phendeling je na Rinpo- cheho doporučení lokalizován v srdečním červeném pásmu mandaly, v tichém přírodním prostředí jižních Čech. Význam „Phende“(+ling) je vysvětlen v Rinpočeho sešitu k praxi „Ozer Čhenma“. Citace: „Existuje tibetský termín phende, kde phen znamená prozatímní prospěch a de zname- ná konečný, definitivní prospěch neboli realizaci. Když jsou oba dva druhy prospěchu přítomny, znamená to, že se jedná o oprav- dovou nauku“.

PHENDE LING SOUČASNOST Práce postupují dle množství finančních prostředků. Česká komunita má 200 členů. Ani při tak velkém množství lidí nejsme schopni pok- račovat ve stavbě rychleji. Limitují nás pouze finanční prostředky.

Začátek stavby 2008 V roce 2008 jsme zrealizovali: nákup pozemku, nákup budovy, zadání a vypracování architektonického návrhu STAVÍME PHENDELING

Bourání 2008 STAVÍME PHENDELING

Karmajoga 2008 Pilně jsme pracovali… STAVÍME PHENDELING Karma Joga Pravidelné karmajógy se konají téměř každý víkend

Akce střecha 2009 Realizace roku 2009: stržení a částečné zbourání bývalé stavby odvoz suti, postavení hrubé stavby, postavení nové střechy (nový krov a krytina) STAVÍME PHENDELING

Stavba 2009 Realizace roku 2009: zprovoznění společenské místnosti, „polní“ prozatimní kuchyň, vybudování elektrických rozvodů, vybudování prostoru pro Mandalu Realizace roku 2009 STAVÍME PHENDELING

Karma- jóga 2009 STAVÍME PHENDELING

Stavíme… 2010 STAVÍME PHENDELING

Stavíme… 2010 Stále stavíme… STAVÍME PHENDELING

Stavíme… 2010 V Phendelingu také praktikujeme, v březnu proběhl retreat na Mandarávu, v dubnu na praxi Zelené Táry a v květnu retreat Vajrapaniho s webcastem STAVÍME PHENDELING