1 2 3 4 6 7 8 9 10 11 12 13 Nová chlouba čínského stavitelství se jmenuje Hangzhou Bay Bridge a spojuje milionová města Šanghaj a Ningbo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ÚŽASNÉ MOSTY V ČÍNĚ.
Advertisements

Hlavní město Praha Beznosková Šárka INFORMACE UBYTOVÁNÍ ZAJÍMAVOSTI
ÚŽASNÉ MOSTY v ČÍNĚ.
Pozvánka do Moravského krasu Připravila Veronika Russová
Mezi přístavy Grangemouth a Falkirk byl vybudován v roce 1777 kanál Forth a Clyde, který spojoval Glasgow se západním pobřežím Skotska. Kanál Union, mezi.
Národní parky západu USA
P R A H A 布拉格 V L T A V A 伏尔塔瓦河 Symfonická báseň od Bedřicha Smetany 斯美塔那的交响诗 Auto.
Maják na ostrově Faru.
MILLAU (Francie) Nejvyšší most světa ..
Bílý Dům je sídlem amerických prezidentů už přes dvě stě let. má 132 pokojů 35 koupelen 3 kuchyně, kde slouží 5 celodenních kuchařů 412 dveří 147 oken.
Ondřej Hynek. Česká republika: Dálnice Hospodářský zeměpis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka,
Evropská nej... Jakub Drahokoupil.
Katedrála v Charter.
Zde vás seznámíme s pár památkami celého USA ( s t r u č n ě )
Atlantic Road (Atlanterhavsveien – v norštině) je velkolepá možnost jak se z kontinentu skokem dostat na ostrov Averøy fantastickou cestou přes moře po.
Karlův most je původně gotická stavba spojující pravý břeh Vltavy s levým v centru Prahy. Konkrétně se jedná o spojení Starého města (dříve Staré Město.
Česká republika: Dálnice Hospodářský zeměpis
Stavba podle projektu firmy Atkins Middle East začala v roce Stavba podle projektu firmy Atkins Middle East začala v roce Základy budovy.
Atlantic Road (Atlanterhavsveien – v norštině) je velkolepá trasa jak se z kontinentu skokem z ostrova dostat na ostrov Averøy, fantastickou cestou přes.
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle činnosti firmy Inženýrské stavby Pozemní stavitelství Ostatní.
Malá Chuchle – Lahovice
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_258_Praha 2 AUTOR: Alena Hořavová ROČNÍK, DATUM: 9.,
MORAVA.
1. Během jednoho oběhu kolem Slunce se Země otočí
1 Upravil © Paddy NEJDELŠÍ MOST NA SV Ě T Ě 2 Hangzhou Bay most Čínský Hangzhou Bay Trans-Atlantik most je mistrovské dílo moderní architektury. Jedná.
Eurotunel Idea století 1957 studie; 1975 projekt; 1987 ratifikace Z Calais do Folkestone; 50 km ( 39 km); 35 min. 40 m pod mořským dnem 7 let stavba.
Praha.
Střední Amerika Materiál byl vytvořen v rámci projektu
JAK ČLOVĚK PŮSOBÍ NA RELIÉF
(Atlantic Road, v norštině Atlanterhavsveien) je velkolepá trasa skákající z kontinentu na ostrovy a opět z ostrova na ostrov, silnice se fantasticky kroutí.
Úloha dopravy v hospodářství
Markéta Zakouřilová ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_162
EVROPSKÁ UNIE NEJVĚTŠÍ politická a HOSPODÁŘSKÁ INTEGRACE
VODSTVO AFRIKY.
Panamský průplav Petra Andělová 7.třída
Afrika.
PANAMSKÝ PRŮPLAV Historie.
Na cestě do Kodaně.
KARLŮV MOST.
Vodní elektrárny Dlouhé Stráně.
Světové průplavy Světové průplavy
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Mgr. Dana Vítková NÁZEV: VY_32_INOVACE_33_PRAHA TÉMA: ZEM Ě PIS 1 Č ÍSLO.
Skoro neuvěřitelné fotky. 7,000 vysázených stromků tvoří kytaru na farmě v Argentině.
Multitechnik divize II, s.r.o. Na příkopech 1782, Chomutov Vybudování chodníku v ul. F. Chlouby Ing. Kamil Šlachta, Louny 2010.
PRAHA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/
Západní Kowloon konečná stanice – Hong Kong. Atlantická cesta (dálnice) – Norsko.
Londýn. Základní fakta Londýn je hlavní město Spojeného království Londýn má kolem 7 milionů obyvatel Londýn se skládá ze 3 částí: a)Město Londýn b)Město.
Rozhledny na Slovácku. Rozhledna Travičná Rozhledna leží v nadmořské výšce 380 m.n.m. Vyhlídková plošina se nachází ve výšce 33,6m nad zemí. Z Tvarožné.
Vítězný oblouk Francouzský název : Arc de Triomphe de l'Étoile
Rekonstrukce DMC Račetice Slavnostní otevření
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Navrhování tunelových staveb
Kilometr - jednotka délky
Digitální učební materiál
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
Anglie LONDÝN.
Uhádněte, ve kterých horách lyžař lyžuje dříve, než dorazí do cíle.
VY_32_INOVACE_40_Panamský průplav
Odbíjená – základní pravidla
Katedrála v Charter.
Jedna z největších kontejnerových lodí při vjezdu do přístavu.
Hallstatt světové dědictví Rakousko.
Rozloha: Obyvatelstvo: 13. největší stát Leží ve střední Americe U Mexika… Mexický záliv.
Poloha a státy AUTOR: Alena Carbolová
Systém vodních staveb v Evropě
Mezi přístavy Grangemouth a Falkirk byl vybudován v roce 1777 kanál Forth a Clyde, který spojoval Glasgow se západním pobřežím Skotska. Kanál Union, mezi.
Amazing Bridges of China By : E. Cheong.
Le Viaduc de Millau.
Mezi přístavy Grangemouth a Falkirk byl vybudován v roce 1777 kanál Forth a Clyde, který spojoval Glasgow se západním pobřežím Skotska. Kanál Union, mezi.
Mezi přístavy Grangemouth a Falkirk byl vybudován v roce 1777 kanál Forth a Clyde, který spojoval Glasgow se západním pobřežím Skotska. Kanál Union, mezi.
Transkript prezentace:

1

2

3

4

6

7

8

9

10

11

12

13 Nová chlouba čínského stavitelství se jmenuje Hangzhou Bay Bridge a spojuje milionová města Šanghaj a Ningbo. Visutý most o délce 36 kilometrů protíná záliv Hangzhou a cestu na jeho druhou stranu zkracuje o 120 kilometrů.Stavba začala v roce 2003, dokončena byla v září roku 2007, ale slavnostní otevření se konalo až 1.května Šestiproudová dálnice - v každém směru tři pruhy,šířka jednoho pruhu je 3,7 m.Celkově je most široký 33 m. Výška mostu je v některých úsecích až 67 metrů, což umožňuje průplav i těm největším lodím.

14/43 杭州湾大桥位置图

15

数字化大桥 16/43

17

19/43

20

21

空中鸟瞰成 S 型

23

24

5 月 1 日通车

26

27

28/43