Geoaplikace roku Čtvrtý ročník soutěže o nejlepší využití geodat a geoinformačních technologií ve veřejné správě je mimořádně zaměřen na praktické uplatnění.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zkušenosti s e-learningovými kurzy na FES Univerzity Pardubice
Advertisements

Proč jednotný datový model Kooperující subjekty Související projekty
Koncepce běžeckého lyžování v Karlovarském kraji 2.etapa – Slavkovský les a zhodnocení potenciálu zbývajících částí Karlovarského kraje.
SVOČ na Přírodovědecké fakultě OU Studentská vědecká a odborná činnost (SVOČ) je soutěž pro vysokoškolské studenty, kteří mají v jejím rámci.
Dopravní informace Plzeňského kraje Martin Schejbal Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Distanční texty na CD-ROM
Tato prezentace je součástí projektu TD Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční.
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
SENÁT PČR 11. ZÁŘÍ 2012 STANOVISKO SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV ČESKÉ REPUBLIKY K NÁVRHU KONCEPCE DOKONČENÍ REFORMY VEŘEJNÉ SPRÁVY ING. JOSEF BARTONĚK PŘEDSEDA.
Připomínkování územních plánů moderně
Pořádání odborných konferencí Tomáš Sochor Katedra informatiky a počítačů Ostravská univerzita Systém dalšího vzdělávání pracovníků.
Asociace výzkumných organizací EUREKA evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing. Václav Neumajer výkonný předseda.
1 Vážení studenti, vítejte v atraktivním studijním oboru Podnikání a management v životním prostředí.
Možnosti rozvoje alternativních paliv v dopravě v České republice Praha
Architektonické soutěže VALNÁ HROMADA ČKA,
Matematické metody v ekonomii (MME)
1 Představení projektu ENET – Energetické jednotky pro využití netradičních zdrojů energie Prof. Ing. Václav Roubíček, CSc., Dr.h.c. prof. Ing. Radim Farana,
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
Představení oblastí možné spolupráce Fakulty stavební VŠB - TU Ostrava
GI(T) v Evropě - zkušenosti a výsledky českého zapojení v evropské „síti“ Ing. Eva PAUKNEROVÁ, CSc.
Krajský rok informatiky Zlín Tvorba nepodkročitelného standardu GIS pro územní plánování v Libereckém kraji Ing. arch. Jana Děrdová, Ing.
vedoucí pracovní skupiny
Informační podpora při krizovém řízení
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Vladimír Šiška Náměstek ministra – ředitel sekce
Geoaplikace roku Pátý ročník soutěže o nejlepší využití geodat a geoinformačních technologií ve veřejné správě je aktuálně zaměřen na uplatnění GI(T) jako.
Gymnázium Františka Živného Informační centrum 015 Rozvojový projekt č.160R 2004 Informační centrum jako garant rozvoje dovedností v oblasti IT a schopností.
Za jeho úspěšné absolvování odborné praxe v rámci OPVK projektu s názvem: Otevřená síť partnerství na bázi aplikované fyziky CZ.1.07/2.4.00/ na.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Prostorové strategické plánování a udržitelný rozvoj.
Základní registry ISVS je třeba rozšířit o základní datové báze geodat Václav Čada, Západočeská univerzita, Přírodovědecká fakulta ,
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Nástroje pro prostorovou analýzu srážek v GIS
Závislost na energiích a na vodě Ing.Kristýna Friedrischková, doc.Ing.Bohumil Horák, Ph.D. VŠB – Technická univerzita Ostrava Fakulta elektrotechniky.
Role znalostí MANAGEMENTU A MARKETINGU v přípravě pracovníků pro řešení vědecko-výzkumných úkolů Doc. RNDr. Eva Grublová, CSc. Mgr. Daniela Navrátilová.
Projekt GINIE - role a přínosy CAGI při vytváření Evropské geoinformační sítě.
MIDAS do praxe Vzdělávací program v oblasti standardizace pracovních postupů v řízení a ve výkonu veřejné správy Štěpán Kafka, Bronislava Horáková, CAGI.
Oddělení správy GIS RNDr. Jiří HIESS Ing. Lubomír JŮZL říjen 2005
INTERNETOVÉ ŘEŠENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU Vedoucí práce: doc. RNDr. Vít Voženílek, CSc. Univerzita Palackého v Olomouci Přírodovědecká.
Zpráva o výběrovém řízení na Rozvojové projekty VVŠ pro rok 2009 Pro 9. zasedání sněmu Rady vysokých škol 20. listopadu 2008 Zpracoval: František Koliba.
GISáček 2004 Jiří Caudr Internetové řešení evakuačního plánu města Olomouce evakuační plán Vedoucí práce: Doc. RNDr. Vít Voženílek, CSc.
ÚAP – datový model Jihomoravského kraje RNDr. Josef Glos AGERIS. s.r.o. Jeřábkova 5, Brno Tel., fax.: ,
Současné prostředí v České republice pro víceúrovňové vládnutí RNDr. Josef Postránecký Ministerstvo vnitra.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
1 Národní geoinformační infrastruktura ČR - Program rozvoje v letech , další postup Seminář „NEMOFORUM“. Praha,
Okna vědy dokořán Rostislav Miarka. Souhrnné informace OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 7.2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Oblast.
KAMPUS ALBERTOV – BIOCENTRUM, GLOBCENTRUM ARCHITEKTONICKÁ SOUTĚŽ O NÁVRH
IRER – spolupráce se školami Projekt: Trojlístek - podpora výuky přírodopisu, biologie a chemie žáků ve věku 11 až 15 let 2 ročníky soutěže Festival vědy.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
NEMOFORUM 2004 CZ-INSPIRE RNDr. Josef Hojdar, RNDr. Petr Kubíček, Doc. Milan Konečný,
Místní Agenda 21 MŽP a PS MA21 RVUR Ing.arch. Marie Petrová PS URROU,
International Committee of the Blue Shield (ICBS) M Mezinárodní komitét Modrého štítu mezinárodní nevládní organizace afilovaná k UNESCO.
Rozloha: 496 km² Počet obyvatel: Hustota zalidnění: obyvatel/km² Městské části: 57 Hlavní město Praha je nejmenším krajem ČR. Praha patří.
IRER Projekt: Trojlístek - podpora výuky přírodopisu, biologie a chemie žáků ve věku 11 až 15 let Projekt „Trojlístek“ Akce na 20 školách Semináře pro.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Ve ř ejná diskuse k etické výchov ě na Metodickém portálu Prezentace: Simona Šedá Výzkumný ústav pedagogický v Praze.
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
ROZVOJ SPOLEČNÉ PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE VEŘEJNÉ SPRÁVY
Cisco Networking Academy
STANOVISKO SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV ČESKÉ REPUBLIKY K NÁVRHU KONCEPCE DOKONČENÍ REFORMY VEŘEJNÉ SPRÁVY ING. JOSEF BARTONĚK PŘEDSEDA SMS ČR SENÁT PČR.
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
„Inovace a propojení výuky stavebních materiálů a hmot “
Moje škola ZŠ TGM IVANČICE Šimon Kocáb.
PROGRAM: Změny klimatu za posledních 10 let v ČR.
Úloha a postavení KI AKČR
CHARITA FUNDRAISING Komunikační platforma ÚSPĚŠNOST Osvěta Komunikace
Zapojení JMK do kampaně „Dost bylo plastu“
Geografické informační systémy
Setkání starostů obcí správního obvodu ORP Brandýs nad Labem-Stará Boleslav PROGRAM dne 31. ledna 2018.
Transkript prezentace:

Geoaplikace roku Čtvrtý ročník soutěže o nejlepší využití geodat a geoinformačních technologií ve veřejné správě je mimořádně zaměřen na praktické uplatnění GI(T) při prevenci, krizovém řízení a monitoringu povodní

Čestný výbor: RNDr. Josef Postránecký, MV ČR Prof. Ing. Jan Čapek, CSc., Univ.Pardubice RNDr. Josef Hojdar, CAGI Ing. Veronika Nedvědová, PS Parlamentu ČR RNDr. Jitka Seitlová, Senát Parlamentu ČR Doc. RNDr. Vít Voženílek, CSc., PřF UP 2002

Odborná porota: Ing. Petr Berglowiecz, CTV v Ostravě Ing. Dana Bérová, MI ČR RNDr. Ronald Raszka, KISMO SMO ČR Ing. Martin Šára, CAGI a ČSOB Pojišťovna Doc. RNDr. Vít Voženílek, CSc., PřF UP 2002

GIS MISYS - - POVODNĚ

fa. Koordinace, Prokopa Holého 13, Karlovy Vary, tel/fax: , Hydrosoft Veleslavín s.r.o. U Sadu 13, Praha 6, tel/fax: , Kritické zóny, přerušení dopravy Znalost kritických míst z pohledu dopravy a plánování objízdných tras patří k nejdůležitějším skupinám informací. DIGITÁLNÍ POVODŇOVÝ PLÁN

GIS MČ Praha 4

Povodňový model Prahy

Děkuji všem, kteří se zapojili do soutěže. Blahopřeji úspěšným řešitelům. Eva Pauknerová