Běhy na lyžích a Biathlon Naši sportovci. Běhy na lyžích.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Historie běhu na lyžích
Advertisements

MISTROVSTVÍ SVĚTA VE VESLOVÁNÍ – 2. 9
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
Žďár nad Sázavou Město obklopené překrásnými lesy Město obklopené překrásnými lesy Připravil: Martin Šoulák informacezajímavostivýletyubytovánízávěr.
Najdi na slepé mapě České republiky města podle zadání.
Města ČR – orientace na mapě
CZECHMAN Kid‘s Team, SK OMT Pardubice
Historie zimních olympijských her!!
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
GALAVEČER ČESKÉHO JUDA 9.leden 2009, Hotel DUO
Biatlon.
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Zimní Olympijské hry 2010 Vancouver
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
LEGENDY REPREZENTACE JKA ČR
Cíl Start Cíl Start.
SPORTOVEC ROKU 2012 MĚSTA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ. 17. ročník Sportovce roku Cíl: ocenit nejúspěšnější sportovce a mimořádné sportovní výkony Poprvé se tak stalo.
Vytvořil: Mgr. Miloslav Došek - ZŠ a MŠ Jablonec nad Nisou, Kamenná 404/4, příspěvková organizace.
Liberecký kraj Rozloha – km2 (nejmenší) Počet obyvatel –
SEZONA * Eva Nývltová. * Davos 42. a 37. místo * Rogla 40. a 45. místo * Oberhof 31. a 25. místo * Oberstdorf 24. a 34. místo * Toblach 28.,
BIATLON.
OLYMPIJSKÉ HRY.
Alexander Ovechkin Navrátil Filip 8.A.
Jiří Daler.
ČESKÁ REPUBLIKA – ADMINISTRATIVNÍ ČLENĚNÍ
Itálie 30. září 2005.
Strojírenský průmysl Opakování – práce se slepou mapou (vodstvo)
SYNCHRONIZOVANÉ PLAVÁNÍ
ŽENSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY. ROZDĚLENÍ Ženy jezdí stejně jako muži klasicky a volnou technikou Délky tratí jsou poněkud kratší než u mužů Ženy mají vypsány.
ČEŠTÍ LYŽAŘI - KLASICI.
Významní čeští politici. Miroslava Němcová Předsedkyně poslanecké sněmovny v letech ?
Zimní olympijské hry 2010 Vancouver.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
CURLING.
Lukeš 9.B. Lama Známá jako,,Velbloud Jižní Ameriky,, V posledních 40 letech se Lama šíří do celého světa jako chovny dobytek Výskyt:Peru,Vysoké Andy,Bollivie.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
SVĚTOVÝ POHÁR V KLASICKÉM LYŽOVÁNÍ. HISTORIE Světový pohár je dlouhodobá soutěž, kterou organizuje mezinárodní lyžařská federace FIS Jedná se o každoroční.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Prezidenti ČSR a ČR Hospodářský zeměpis
Geografický výzkum periferních oblastí Česka 4. Periferní a jádrové oblasti Česka: statistické přístupy k jejich studiu.
Liberecký kraj - procvičování
Microsoft Inovační Centra  Innovation Day, Brno
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
TVORBA STRUKTUROVANÉHO ŽIVOTOPISU. Obecné poučení Životopis (biografie, curriculum vitae ) – přehledný soupis informací o určité osobě, které se požadují.
Aktuální situace na trhu práce v Plzni a v Plzeňském kraji leden 2010 Ing. Zdeněk Novotný Úřad práce v Plzni Úřad práce v Plzni, 9. února 2011
S buzolou po Česku Autoři: Ondřej Bortník Tomáš Chytil Josef Dostál Lukáš Caletka.
Vše začalo v roce 1924 ve francouzském Chamonix, kam byli sezváni sportovci na „Týden zimních sportů“. Toto klání bylo zpětně roku 1925 označeno za 1.
Vancouver je daleko! Věřte mi jsem divák ! O MĚSTĚ VANCOUVER Vancouver se nachází v Kanadě a je.
Běžecké lyžování. Běh na lyžích je sportovní závodní lyžařská disciplína, ve které je cílem zdolat danou trať na lyžích v co nejkratším čase. První závody.
Hry IV. zimní olympiády dětí a mládeže ČR, Liberecký kraj Porada ředitelů škol a školských zařízení Liberec
KRAJE (SHRNUTÍ) I. ČÁST – ČECHY
VY_32_INOVACE_14_ZIMNÍ SPORTY_ukázky zimních sportů
Srovnej kraje podle velikosti rozlohy VY_32_INOVACE_03
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
Osnova Dres Rukavice Trenér Míče Věk Zdroje Úspěchy Závěr.
Tomáš NETERDA 1961 Sportovní kariéra : plavecké třídy ZŠ Komenského gymnázium Dašická plavecká škola
CLIL Název operačního programu: OP VK
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
Jednotky délky, hmotnosti, obsahu
Máme rádi Česko.
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
Prezentace Hanna Hřebíčková
České akademické hry 2016, Univerzita Pardubice
PROVĚRKY Převody jednotek (délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 13 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-Vlastivěda.
Vyhlášení top 10 sportovců na VUT. Slavnostní vyhlášení akademických sportovců a fotosoutěže Sport na VUT pro rok 2017.
Karlovarský kraj Lázeňský kraj.
Transkript prezentace:

Běhy na lyžích a Biathlon Naši sportovci

Běhy na lyžích

Kateřina Neumannová Narozena: v Písku Výška: 176 cm hmotnost: 68 kg Bydliště: Praha Vzdělání: gymnázium Vimperk Jazyky: anglicky, rusky Profesionálka : od r.1991

Lukáš Bauer Narozen: , Ostrov nad Ohří Výška a váha:181 cm, 70 kg Bydliště:Boží Dar Vzdělání:Střední průmyslová škola Ostrov Jazykové:znalosti Angličtina Mateřský klub: LK Slovan Karlovy Vary

Dušan Kožíšek Narozen: Jilemnice Bydliště: Harrachov Vzdělání:středoškolské Výška: 185 cm Váha: 76 kg Klub: Dukla Liberec Trenér: Václav Korunka

Martin Koukal Datum a místo narození: 25. září 1978 Nové Město na Moravě Výška: 176cm Váha: 68kg Barva vlasů: hnědá Rodinný stav: svobodný Vzdělání: gymnázium Ždár nad Sázavou, student Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně, obor manažer- ekonom

Milan Šperl Datum narození:26. února 1980 v Karlových Varech Výška a váha179 cm, 70 kg Účast na OH2002 ( km K, km K, kombinace) Klub Dukla Liberec Úspěchy MS na 50 km Klasicky

Biathlon

Roman Dostál Datum a místo narození: 13. července 1970 v Ústí nad Orlicí Výška a váha: 178 cm, 70 kg Klubová příslušnost: SKP Jablonex Jablonec nad Nisou Úspěchy: MS mistr světa (vytrvalostní závod), 4. místo (smíšená štafeta); MS stříbro (družstva); MS (hromadný start), 6. (štafeta); ME stříbro (sprint)

Zdroj informací sperl_76866_te9af.htmlhttp:// p?id=24474 sperl_76866_te9af.htmlhttp:// p?id= roman-dostal_75148_9o748.html