Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 - Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 - Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP."— Transkript prezentace:

1 Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 - Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP VK Česká města do mapy

2 Doplň správně česká města do mapy – orientace na mapě ČR Liberec Cheb Praha Brno Ostrava Č.Budějovice Mimoň Jihlava Karlova Vary Plzeň Písek Opava

3 Doplň správnou polohu měst ČR na mapě /www.zemepiscom/smokresy.php/

4 Úkoly pro vás: 1. Charakterizujte jednotlivá města 2. Co je charakteristické pro Plzeň? 3. Co zajímavého najdeme v K.Varech? 4. Kam zavítat v Praze? 5. Co zajímavého najdeme v okolí Č. Budějovic? 6. Jakou zajímavou stavbu najdeme v Liberci?


Stáhnout ppt "Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 - Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP."

Podobné prezentace


Reklamy Google