Naše práce PREZENTACE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace prácí topenářské firmy Jiří Javdošňák - Vimperk
Advertisements

Jednoduchá obsluha Zatížení až 1000 kg Cca 42 sad obvyklých forem Automatický provoz Minimální fyzické požadavky na obsluhu Komorové pece.
Potrubní technika Podle přepravovaného média patří do oblasti:
Proč průmyslové svítidlo Acciaio ? Kvalitní materiál Rychlá instalace Energetická úspora Vysoká optická účinnost Nouzová verze s LED.
SVAŘOVÁNÍ PLASTŮ podstata, parametry, podmínky, technologie
Požadavky na plynové připojovací hadice dle EN 1775 nebo TPG Protipožární odolnost 650°C po dobu minimálně.
CAS 25 - ŠKODA 706 RTHP Cisternová automobilová stříkačka CAS 25, je požární automobil určený k rychlému zásahu při požáru a místech s nedostatkem vody.
- (v přípravě) VÝVOJ VRTACÍCH A UZAVÍRACÍCH SYSTÉMŮ PRO POTRUBNÍ SÍTĚ (v přípravě)
Utěsňování spojů.
Plasty („umělé hmoty“)
PROPAN - BUTAN CH3 – CH2 – CH3 CH3 – CH2 – CH2 – CH3.
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
Czech Republic.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: LIBOR VOSÁHLO Název materiálu: VY_32_INOVACE_08_MATERIÁL.
Izolace potrubí Střední odborná škola Otrokovice
Transport tepla tepelnými trubicemi
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: LIBOR VOSÁHLO Název materiálu: VY_32_INOVACE_11_ARMATURY.
Materiál potrubí vnitřního vodovodu
Tato prezentace byla vytvořena
Potrubí z plastů, zejména ve zdravotní technice, část I
Statická analýza připojení potrubí z polyetylénu
Lisované spojení Autor: Vojtěch Rozsíval Lisované spojení Lisované spojení je možné použít na měkké, polotvrdé a tvrdé měděné trubky. K dispozici je.
Spoje potrubí-svařování potrubí z plastů1 VY_32_INOVACE_464.
Přehled materiálů pro vodovodní potrubí vnitřních vodovodů Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Pavel Šmíd. Dostupné z Metodického.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Pavel Šmíd. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Spoje potrubí-rozvod vody1 VY_32_INOVACE_472.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 17 Anotace.
ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL ŠVEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ PROSTĚJOV.
Topný infračervený systém. Princip infratopení - Základem je skleněná topná deska ze 4 mm bezpečnostního skla - Topná deska se rozehřeje na teplotu 100.
Vytápění Materiály potrubí ve vytápění. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
04-03/AWT-BA HERZ- ROHR PE-RT pro domácí rozvody a podlahové topení.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 17 Anotace.
ŘEZÁNÍ A NAHŘÍVÁNÍ KYSLÍKEM 9. Svařování plamenem doprava - vzad OB21-OP-STROJ-TE-MAR-U
Izolace-tep. izolace v domov. rozvodech1 VY_32_INOVACE_478.
Spoje potrubí-rozvod plynu-závitové spoje1 VY_32_INOVACE_475.
Přehled materiálů pro kanalizační potrubí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Pavel Šmíd. Dostupné z Metodického portálu
PLASTY. PVC – polyvinylchlorid odolný proti vodě, nevede el. proud ● Desky.
Spoje lisované Jde o poměrně novou instalační metodu potrubních nerozebíratelných spojů. V dnešní instalatérské praxi hojně využívanou. Autorem materiálu.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky plastů ve stavebnictví. všechny.
Spoje potrubí-rozvod plynu-spoje u rozvodů z mědi1 VY_32_INOVACE_476.
Spoje potrubí-spojky a přechodky1 VY_32_INOVACE_469.
Spoje potrubí-lepené spoje1 VY_32_INOVACE_465.
Vytápění Otopná tělesa. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu:
Spoje potrubí-svařované spoje- zákl. informace1 VY_32_INOVACE_461.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 18 Anotace.
Spoje závitové vypracoval: Pavel Šmíd Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany, příspěvková organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Spoje potrubí-rozvod plynu-zákl. info.1 VY_32_INOVACE_474.
Přehled materiálů pro plynovodní potrubí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Pavel Šmíd. Dostupné z Metodického portálu
Zkoušení potrubí pro odvod kouře a tepla z pohledu výrobce Ing. Vilém Stanke.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Svařování plastů vypracoval: Pavel Šmíd Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany, příspěvková organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Technické materiály - nekovy - plasty - spojování, skladování
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: LIBOR VOSÁHLO Název materiálu: VY_32_INOVACE_15_VNITŘNÍ.
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Transkript prezentace:

Naše práce PREZENTACE

Výroba a montáže zařízení a potrubí z plastů, kompozitních plastů Svařování a lepení potrubních systémů z materiálů PP, PE, PVDF, PVC od pr. 20 mm do pr. 315 mm. Použití - Rozvody pitné vody, technologických médií, kyselin a zásad, plynů. Svařování plastových desek - Jímky, septiky, nádrže

Výroba plastových nádrží

Výroba a montáže potrubí ze sklolaminátů Sklolaminátové potrubní systémy (trubky, tvarovky, spoje) z epoxidových pryskyřic armovaných kontinuálně vinutým skelným vláknem. Spoje jsou lepené, šroubované nebo rozebíratelné - zámkově. Technické údaje - výroba trubek od 25 do 1 000 mm, max. provozní tlak až 300 barů při teplotách do 121°C (dle typu potrubí).

Výroba plastových nádrží

Výroba plastových nádrží

Plastové potrubí

Výroba a montáže potrubí ze sklolaminátů Použití - Rozvody topných plynů, ropy, chladící vody, požární vody, sanitární rozvody, rozvody ve farmaceutickém a potravinářském průmyslu, agresívní kapaliny, čerpací stanice, zásobníky PHM, vodárenství, lodní doprava. Výhody - váha (1/8 ocele), absolutní korozivní odolnost, bez katodické ochrany, minimální údržba, rychlá a levná instalace, různé typy spojení.